Vanaf bestellen tot levering geweldig.

zeer goed

Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten

Levert vlot, kwaliteit is wisselend

Levert vlot, kwaliteit van de artikelen is wisselend.

Website duidelijk, contact met vervoer bedrijf snel en helder.

Dat zit.

Prachtige winkel met ontzettend veel keuze aan tuinmeubelen. Vriendelijke medewerkers die de klanten zeer goed adviseren voor het aankopen van de producten. Tevens is de bezorging uitstekend, precies op tijd zakenkundige Chauffeur. Uiteraard na het lossen van de meubelen een kop koffie met koek aangeboden.

Heldere en snelle communicatie.

Wordt geleverd wat besteld was en netjes op tijd geleverd.

Snel gelevert en mooi pruduct.

Super goed bedrijf.

Ze zijn zeer klantvriendelijk, een artikel was licht beschadigd, dit werd binnen een dag vervangen.

Nette voorkomende bezorger en op tijd. Prima!

In één woord uitstekend niets op aan te merken.

Mooie winkel met zeer uitgebreide collectie en heel klantvriendelijk!!

Zeer mooie winkel met uitgebreide collectie. Wij zijn heel goed geholpen en het personeel is heel klantvriendelijk!! Als extra service krijg je een heerlijk kop koffie met iets lekkers. Goederen werden ook heel snel geleverd. Echt een aanrader.

Heel mooi bankje.

We hebben een heel mooi bankje gekocht dat met de beschrijving makkelijk zelf in elkaar te zetten was. Het is een mooi stevig bankje. De levering was ook erg snel.

Het is de tweemaal dat ik hier koop alles verloopt naar wens

Super betrouwbaar bedrijf correct en klant vriendelijk daar kunnen wij Belgen en puntje aanzuigen .

Super service.

Kapotte stoel na 6 maand. Mochten 4 nieuwe uitzoeken. Wat een super service.

Meer oefenen

Mooie stevige duo seat maar voor ons lastig in elkaar te zetten.

Mooie zaak zeer groot assortiment

Mooie zaak zeer groot assortiment

Leuk en vriendelijk geholpen

Groot assortiment en meedenkend personeel!

Uitstekend geholpen door personeel. Meegedacht in mogelijkheden. Uitstekende afhandeling en bezorging.

Goed geregeld

Verkoop was heel klantvriendelijk. Bezorgen was ook goed voor elkaar.

Goed bedrijf.

Vlotte levering.

VOORTREFFELIJK

Perfecte service en afhandeling

Mooie bank goede nette levering

Goed geholpen in de winkel in Amersfoort. En binnen een weet netje afgeleverd.

Alles klopt, service is 10 met griffel

Loungeset en grote tuintafel gekocht. Levering en montage volgens afspraak. Vriendelijke klantenservice. Dit bedrijf doet wat het beloofd.

uitstekend

de ontvangst het te woord staan uitleg en de snelle levering, en als toetje de koffie met krentestoete alles perfect.

Van begin tot eind top !!

Bij aankomst een fijn ontvangst met koffie en wat lekkers. Na te vragen wat we in gedachten hadden, kregen we alle vrijheid om de enorme winkel te verkennen. Overal zeer behulpzame verkopers en na een lekkere aangeboden lunch, zijn we eruit en hebben de aankoop gedaan. Binnen enkele weken thuis gebracht. Fijne beleving !!