Vlot geholpen zonder te pushen

Goed uitleg over de verschillende keuzemogelijkheden. Ruimte gegeven om na te denken. Snel en effectief afgehandeld toen we onze keuze hadden gemaakt. Levering soepel en volgens plan. Wij zijn heel tevreden!

Mooie zaak in Amersfoort

Mooie zaak en zeer vriendelijk behulpzaam personeel.

De website, het bestelproces, de bevestiging dat onze order onderweg is, de aflevering, en het product zelf is allemaal tiptop in orde bij Kees Smit Tuinmeubelen!

Warm welkom!

Hallo, dit was onze eerste ervaring met Kees Smit, en na zeer vriendelijk te zijn ontvangen hebben we in alle rust indrukken opgedaan. Vervolgens vrijblijvend geadviseerd door Kim. Na een heerlijk rustig en inspirerend koffiemoment overgegaan tot de aankoop van een mooie loungeset! We zijn in blijde afwachting van de levering :-)

Fijne eerste ervaring met Kees Smit tuinmeubelen

Onze aankoop verliep heel soepeltjes en helder.. Netjes op tijd geleverd na een mail en belletje.

Was prima verzorgd

Alles volgens beloften.

Geweldig assortiment en geweldige service

Geweldig uitgebreid assortiment en de service en bezorging is uitstekend

afhandeling bestelling altijd goed en tijdig geleverd.

Prima ervaring met producten qua prijs en kwaliteit en de leveringen gaan altijd snel en netjes. Zeer tevreden.

Super bedrijf

Snelle levering. Makkelijk in elkaar te zetten. Mooi bankje. En na een paar dagen krijg je nog een mail met tips voor het onderhoud!

Top product en levering!

Klantvriendelijke site om te bestellen. Keurig op de hoogte gehouden van bestelling en levering. Prima geïnformeerd, zelfs in de mail een video-instructie. Correcte en vriendelijke aflevering en op tijd! Al met al een zeer prettige ervaring met een mooi product voor een mooie prijs.

Een gigantische keuze in de winkel

Een tuintafel uitzoeken, dat is lastig want de keuze is gigantisch. Gelukkig lopen er voldoende medewerkers rond om te adviseren en vragen te beantwoorden.

Betrouwbaar en goede service.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede afleverservice, je kan zelf de leverdagen bepalen.

Vriendelijk ontvangst, aardige mensen, goed advies, lekkere koffie

Vriendelijk Welkom geheten bij de ingang. Voldoende ruimte om zelf rond te kijken maar wel altijd iemand in buurt die je kan aanspreken. Je krijgt goed advies en ook alternatieven aangeboden. Na lekker genieten van de mogelijkheden afsluiten met een kopje koffie met aardige bediening. Kortom na de aanschaf van een mooie lounge set met een glimlach naar huis

Alles goed geregeld

In de winkel goed geholpen, duidelijk alles uitgelegd. Levering snel enook goed geregeld.

De Winkel heeft plezierige uitstraling met deskundig en vriendelijk personeel.

Heel goed en adequaat geholpen, hetgeen resulteerde in goede aankopen! De afhandeling en bezorging was geheel volgens afspraak. Wij zijn een tevreden klant.

Geweldig!

Hulp van de winkel in Tegelen: zeer deskundige en vriendelijke Peter! Bezorging ook super goed en snel! Helemaal tevreden over alles!