fantastische service

Het binnenkomen in filiaal Venlo top. Mooie tuinmeubels mooi opgezet. Duidelijke uitleg en je meubels worden binnen 5 dagen thuisbezorgt. Daarover een goede communicatie van wanneer je deze wilt hebben.

Prima voorlichting

Nette en duidelijke verkoper. Alle verkoopsters/verkopers waren met klanten bezig, Een oproep en er stond een verkoper voor onze neus die ons goed geholpen heeft. En niet te vergeten koffie met een krentenwegge toe in het restaurant.

Goede service!

Snelle levering van de loungeset, alles netjes verpakt en goed gecommuniceerd.

Meedenken, vriendelijk, goed advies

Na een winters bezoek van muizen in de schuur, waren de kussens van onze loungeset nog goed voor het grootvuil…de loungeset zelf uit de verkoop, maar met grote inzet van Jeanet, Bianca en Marnix , weer goede en passende kussens gevonden…..hartelijk dank voor jullie fijne service. Joost en jellie

Goed geholpen

Keurig geholpen door vakkundig personeel

Fantastisch geregeld

Wij bestellen 4 stoelen en een voetenbank. Je kan zelf de dag van bezorgen bepalen. De tijd krijg je de avond tevoren. Alles stipt op tijd en een reuze aardige bezorger. Goed ingepakt zodat je spullen niet beschadigd aankomen. Alles netjes in de garage voor ons gezet. Wij zijn erg tevreden dus!

Ervaring wederom helemaal top. Keurig geholpen in de showroom in Amersfoort, goed en eerlijk advies. Alle producten binnen drie dagen geleverd. Kwaliteit van de producten is uitstekend. Een voor mij klein minpunt: Prijzen worden "relatief" laag gehouden doordat het verpakt en ongemonteerd wordt geleverd. Het unboxen en monteren kost dan best veel tijd en de hoeveelheid verpakkingsmateriaal past niet normaal in de auto.

Prachtige stevige tuinbank!

Snel geleverd en makkelijk te monteren. Zelfs een schroevendraaier wordt meegeleverd, en reserve schroeven, moeten en bouten zijn ef ook bij. Bank zit goed ingepakt in de doos waardoor deze niet kan verschuiven of beschadigen. Een prachtige stevige tuinbank waarop we weer jaren heerlijk kunnen zitten. En dat weten we uit ervaring, want we hebben er in de achtertuin al jaren één staan ;)

Behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zeer klantvriendelijk behandeld.

Een aantal jaar geleden een tuinset gekocht bij Kees Smit. Er was iets mis met de tafel en ook dat wordt enorm snel opgelost. Erg fijne relatie!

Topservice

Gewoonweg een hele prettige ervaring, beginnende in de showroom in Almelo, keus is overweldigend en op voorhand zelfs al een kopje koffie met krentenwegge aangeboden gekregen, erg vriendelijke verkoophulp was zeer bereidwillig en ging geen vraag uit de weg, keuze gemaakt en afleveringsdatum ging niet helemaal vlekkeloos maar ook dit is helemaal goed gekomen en zelfs als extraatje een teak houten vogelhuisje als compensatie aangeboden gekregen, vanmiddag is alles uitgeleverd en alles tot onze volle tevredenheid, wat wil een consument nog meer toch?

Snel duidelijk en netjes afgehandeld

Blij met mijn nieuwe tafel en stoelen Laat het seizoen maar beginnen

super service

Wat je ook vraagt over tuinmeubelen, alle medewerkers kennen hun product en denken ook goed na mee over wat je wensen zijn en past binnen het formaat van je terras en budget. Ruilen geen probleem, snelke en vriendelijke service

Ze doen wat ze zeggen

Heel prettig dat ze ook een onderhoudsadvies meesturen per mail. Het heeft mij een vertrouwd gevoel gegeven. Een paar jaar terug een bankje besteld 1 poot was niet goed je belt en de volgende keurig een nieuwe aangeleverd met de post, hier hou ik van, vertrouwen in elkaar. Ga zo door, een pluim van mij.

Prijs/kwaliteit is goed

Goede service vindt ik als klant erg belangrijk.

Mooie winkel met veel keus en behulpzame/ervaren verkopers

Op zoek naar 2 losse tuinstoelen om te kunnen relaxen. Fijn dat er zoveel keus is in diverse prijscategorieën en uitvoeringen. 2 stoelen gevonden. Niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. Doorslaggevend was lekker zitten en dan pas de prijs. Wij zijn geslaagd en wachten op de aflevering en straks genieten in de tuin.

Vriendelijk personeel groot assortiment

Wij werden vriendelijk geholpen en goed geadviseerd zijn erg blij met onze nieuwe tuinset.

Een prima bedrijf

Wordt goed geholpen. Goed geadviseerd. En toonde een soort van medeleven toen bleek at wij wilden totaal uitverkocht was en ook niet geleverd kon worden.

geweldige service

in de winkel in Venlo zijn we geweldig geholpen, toppie ga zo door

Prettige benadering, niet opdringerig.

Goed geholpen, je krijgt de tijd om zelf door de winkel te neuzen zonder dat er een verkoper achter je aan loopt om.je.maar te willen helpen. Lekkere koffie en heerlijke krentewegge.

Vriendelijk personeel en goede service

Ik was in Almelo en Amersfoort en ik ben over beide zaken zeer tevreden! Goed en deskundig geholpen. Vriendelijk personeel. Fijn parkeren. Geen minpunt te bedenken.

Prima service en vlotte levering

Goed geholpen

We zijn in Amersfoort goed geholpen. Nemen de tijd voor je. Snelle levering. Zeer tevreden over onze aankoop.

Echt een klantgevoel

Direct bij binnenkomst en warm welkom. Vlot geholpen zonder opdringerig te worden. En een bak koffie met wat lekkers. We gingen erg tevreden naar huis. Top tent