Fantastisch bedrijf

Zeer klantvriendelijk personeel Niet opdringerig zodat je zelf de juiste keuze kunt maken .we zijn heel prettig behandeld en dat geeft vertrouwen bij de aankoop

mooi matriaal

10 Kussens via internet besteld. Juiste kwaliteit, kleur en snelle levering

Geweldige winkel.

Zeer netjes bezorgd ,en op de afgesproken tijd.

prijs is goed en snelle levering

Prima alles is verlopen zo als men beloofd de bezorging was keurig op tijd

uitstekend

vriendelijk behulpzaam personeel en snelle levering

Prachtige zaak

De keuze is reuze Lekkere koffie van Kees Kundige verkopers Aanrader

Top product

Advies op maat, duidelijke uitleg van mogelijkheden, zeer prettige en ruim gesorteerde showroom. Correcte levering, goed verpakt, makkelijke montage waar nodig. Kortom: chapeau! Hier staat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.

Geweldig geholpen top!!

Erg fijn geholpen en na 3 dagen later was het al bezorgt!.. Ik kom snel terug! Bedankt Kees smit!

Snel geleverd en goed verpakt. Ziet er mooi uit. Tafel staat nu nog in de serre bij mooier weer naar buiten. Dan gaan we merken hoe de houten tafel zich houdt. Voor nu tevreden

Geweldig geholpen, zeer klantvriendelijk en een snelle en nette levering aan huis

In de winkel zeer prettig geholpen door Henriet. Dezelfde week kwam een uiterst vriendelijke chauffeur de goederen afleveren. We zijn ergtevreden.

Matig Tevreden

De aflevering mag wat vriendelijker. Parasolvoet 50kg werd midden op het tuinpad neergelegd. Kon er bijna niet langs en ik was bezig met betalen en had het niet in de gaten. Met heel veel moeite ad kant gekregen. Ben boven de 70 jaar en vond het niet aardig.

Mooi product

Van het uitzoeken van onze mooie tuinbox, tot de bezorging helemaal top

Zoveel keuze, bestelling op tijd en netjes geleverd

Mooie ruime collectie en snel thuis bezorgd

Houten tuinmeubilair is niet meer overal te vinden, maar Kees Smit heeft nog een mooie ruime collectie.

Blij met de perfecte afwerking

Snel en netjes geleverd

Behulpzame verkopers/verkoopsters,denken mee Vriendelijk geholpen en kan op korte termijn al geleverd worden

Gladjes verlopen

Alle stadia van aankoop tot aflevering verliepen volgens afspraak. Top Mooie bakonset en nu maar hopen op goed weer, maar ja daar kan zelfs Kees Smit niets aan bijdragen.

Uitstekend geholpen

Hoewel het druk was nemen ze alle tijd om te helpen. Niet opdringen. Heel fijn geholpen.

Prachtige collectie en super vriendelijk personeel!!

We zijn prettig geholpen en eerlijk advies gekregen. Ik raad Kees Smit écht aan! Ga kijken!!! Als je daar niet slaagt....slaag je nergens.... een prachtige collectie voor ieder wat wils. En werd ons heerlijke koffie met krentenwegge aan geboden. Wat een service!! Wij komen zeker nog een langs. Ook voor leuke tuin accessoires.

Zeer tevreden over de goede en persoonlijke begeiding

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen met de juiste adviezen en informatie over onderhoud van de diverse producten waarop wij onze keuze hebben bepaald van de aanschaf. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Mooi ruime zaak met veel tuinmeubelen, wordt prima geholpen,zeker aan te bevelen

Super winkel

Heel grote keus aan tuinmeubelen. Eigenlijk Als je hier niet slaagt voor je meubelen zal je nergens slagen. Personeel super vriendelijk en weten waar ze over spreken.