Na een loungeset nu tevreden over nieuwe tuinset

Vorig jaar een loungeset gekocht bij Kees Smit en afgelopen week een nieuwe tuinset. Erg tevreden over hoe we in de winkel geholpen zijn. Aflevering aan huis liep ook volgens plan.

Stoelen van Kees Smit dragen bij tot een vernieuwde tuinbeleving.

Volgens mij durf ik de stelling te verdedigen, dat als je na een bezoek bij Kees Smit tuinmeubelen niét slaagt, slaag je nergens ! Wat een heerlijk winkel met een zeer uitgebreide collectie. En een goede prijs kwaliteits verhouding. Wij zijn heel blij met onze vier nieuwe tuinstoelen.

mooi produkt

op tijd geleverd en mooie kussens

Professionals van aankoop tot aflevering.

Netjes geholpen alle afspraken nagekomen.

Mooi product en goede service

Bij onze bestelling (loungebank) waren we (na levering) niet heel erg blij met de kleur van de kussens. Op de website was dit dus wat lastiger te zien en bij ‘admiral black’ hadden wij ook niet direct door dat het blauw was (ipv grijs/antraciet). Na contact met de klantenservice kregen we de mogelijkheid om deze kussens gratis om te ruilen voor een andere kleur. Super!

Goed en vriendelijk geholpen.

Prima vriendelijk personeel

Ruime sortering in een mooie winkel

Prettige ontvangst, heel veel keus, deskundige en zeer behulpzame verkoper die meedenkt met je wensen, afhandeling verkoop onder genot van een kopje koffie nog een flesje water mee voor onderweg. Alles op voorraad dus snelle levering.

Ontzettend tevreden.

Na de online bestelling van een tuinbank ben ik volledig op de hoogte gehouden van de tijd en dag van bezorging.. Een dag voor levering ontving ik per mail een herinnering. De bezorger belde een half uur vantevoren dat hij de tuinbank afleverde. Heel fijn om zo op de hoogte te zijn.

Topservice en kwaliteit

Topservice ontvangen in de showroom. Alle mogelijkheden besproken en samen een super mooie tuinset kunnen samenstellen!

Prettige ervaring in Amersfoort. Zeer goed geholpen en de koop met koffie en wat lekkers afgerond. Ga zo door.

Met transport tuin setje beschadigd maar goed opgelost en snelle reactie

Mijn ervaring is uitstekend

Een goede locatie met inpandige parkeermogelijkheid. Meubelen van goede kwaliteit met de juiste prijsverhouding. Vriendelijke en meedenkende medewerkers die geen druk op de verkoop duwen maar informatief en de tijd nemen om naar je te luisteren.Wij zijn uiters tevreden met de tuinmeubelen die we aangeschaft hebben. De koffie met krentenbrood was heerlijk.

Ruime keus en goede kwaliteit

Wij zijn in de vestiging in Amersfoort geweest. 3 verdiepingen met groot assortiment en zeer goede en vriendelijke service. Na de aankopen werd de bestelling binnen een week geleverd.

Snelle perfect afgeleverde tuinbank

De verpakking was top. Montage instructies zeer duidelijk en alle onderdelen pasren perfect.

Zeer vriendelijk, deskundig geholpen

Zowel in de winkel (Amersfoort) als via de website een prima ervaring. Ruime keuze, goed advies en snelle afhandeling.

geweldige vriendelijke service

Alles verliep geweldig met veel info en onmiddellijke reactie bij vragen en meldingen in verband met transport en adreswijziging enz. Ook de na service verliep zeer vlot met doorgestuurde video en telefonisch contact. Eerste maal dat we zo'n goed contact hadden met leverancier bij een online bestelling. Top!!

Tuinbox beschadigd

Supersnel nieuwe delen ontvangen die beschadigd waren. Top

Prettige ontvangst in de mooie winkel en fantastische afhandeling van aankoop tot levering

Via internet hadden we een meubel gezien dat we wilden kopen. Bij binnenkomst in de vestiging in Tegelen/Venlo werden we hartelijk ontvangen. Kopje koffie hoort er bij met heerlijke krentenwegge. Fijn geholpen in de winkel, goed geïnformeerd over het product, over het onderhoud en over de (snelle) levering. We zijn er blij mee en we zijn enthousiast over (de kwaliteit van) Kees Smit Tuinmeubelen.

Perfecte service

Heldere communicatie over alle stappen rondom onze besrelling en levering. Ook in de winkel zeer goed advies. Kortom een aanrader

Mooie tuinder voor een redelijke prijs en snel gebracht. We zijn er zeer gelukkig mee

Heerlijk zitten

Bestelling werd snel en netjes geleverd. Stoeltjes in “rotan look” staan mooi en zitten heerlijk. Echt aan te bevelen

Prima site snelle correcte levering

Overzichtelijk site duidelijke product omschrijving. Kwaliteit producten . Snelle correcte levering. Dus in een woord prima bedrijf.

Mooie tuintafel en ook heel praktisch

Ik heb problemen met het vastzetten van de voet van de tafel van 0,80 x080m. Met de bouten waarop ik de tafel vast moet draaien, draaien door zodat de tafel niet vast zit aan de poten. Op het filmje staat het anders. Ik moet de bout in het sleufgat doen en dan poten er zetten en met een moer vast draaien.

zeker meer dan 5 sterren waard

Contact verliep heel makkelijk en men reageerde snel op vragen per mail en ik werd steeds goed op de hoogte gehouden over de bezorging.. veel keuze en ook in het iets goekoper segment goede kwaliteit. ik heb een prachtig leuk lounge bankje gekocht die super op mijn balkon staat.. heb al vele complimenten gekregen en zelfs twee van mijn buren doorverwezen naar Kees Smit .. zoek je iets moois dan moet je echt ook bij Kees Smit gaan kijken, ik denk dat je daar zeker slaagt..

Snelle levering Mooie .kwaliteit kussens en er hing een mooi.prijskaartje aan .Hoop dat we er veel.plezier van mogen beleven.