Snelle levering Mooie .kwaliteit kussens en er hing een mooi.prijskaartje aan .Hoop dat we er veel.plezier van mogen beleven.

Leuke vriendelijke mensen

Wij zijn in de winkel in Amersfoort geweest en zijn daar hartelijk ontvangen en elke medewerker die we iets vroeger nam er de tijd voor. Toen nog een lekker bakkie gekregen. Dat zie je niet overal

Erg goed met weer tuinset gekocht dit is de tweede die we hier kopen

Zeer goed al tweemaal een tuinset gekocht en het personeel fantastisch wij komen zeker terug

Uitstekend ,perfect

Goede parkeerruimte ,zeer overzichtelijke ,toonzaal en zeer smaakvol neergezet ! Perfect ontvangen,even wachten ,lekker kop koffie ,met heerlijke krenten wigge ! Zeer goed advies van buiten gewoon prettig en aardig personeel ! Thuis bezorging perfect geregeld ,kan dag en tijd zelf bepalen ! Word zeer goed op de hoogte gehouden door de app! Betaling keurig bij aflevering ! Wij zijn HEEL erg tevreden ,geven een dikke 10 en zullen iedereen adviseren bij jullie te gaan kijken en vooral kopen en dik tevreden met aankoop !!Hartelijke groet

Goede en snelle service

Mijn bestelling bij Kees Smit was netjes op tijd en goed bezorgd.

Goed uitleg in de winkel en snelle levering

Goede uitleg in de winkel en binnen een week geleverd Goed verpakt

Online bestelling

Online bestelling geplaatst en deze werd zeer snel geleverd. Daarbij ook duidelijk kunnen volgen de status van mijn bestelling. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen

We zijn heel erg blij met onze nieuwe tuinset, laat het voorjaar maar beginnen! :-)

De tuinbank van rough teak hout is erg mooi en past perfect in onze niet al te grote tuin. De bank kan als hoekopstelling, maar wij kiezen ervoor om het laatste deel als losse stoel neer te zetten, erg leuk! Het contact met de klantenservice was goed en de levering ook! Kortom helemaal tevreden.

Uitstekend geholpen. Lekkere koffie met krentewegge

Alles werd snel, goed en volgens afspraak bezorgd. En het staat geweldig!

Enorm grote keuze tuinstoelen

Omdat ik lang en 'gewichtig' ben hebben we vaak zonder succes gezocht naar een brede stevige tuinstoel in diverse tuincentra. Op terugreis van onze vakantie in Drenthe langs Kees Smit in Amersfoort gereden, wat een keuze in maten en voor iedere portemonnee een tuinstoel. Samen met verkoper Ward een set Hartman stoelen uitgezocht die een paar dagen later bij ons thuis netjes verpakt werden afgeleverd.

Gezellig,je kijkt altijd weer je ogen uit met zoveel keus.

Voor de tweede keer heel fijn geslaagd voor twee mooie tafels.prijs kwaliteit is prima,we zijn er heel blij mee. En naar de winkel gaan in Amersfoort is altijd een feestje, mooie tuin meubelen en een gezellige ambiance met lekkere koffie en een Twentse krentenwegge als afsluiting.

Alles heel goed geregeld

Afspraak heel goed nagekomen Levering goed verzorgd En alles volgens afspraak

Mooie en duurzame tuinmeubelen

Mooi nieuw pand met zeer vriendelijk personeel. Gratis koffie met een glimlach. We zijn goed geholpen en geslaagd. We komen terug.

Ongelooflijk

Alle, letterlijk alle medewerkers waren vriendelijk hulpvaardig ook echt vaardig in helpen en gingen veel verder met helpen dan ik ooit heb meegemaakt. Ik kon misschien een bestelauto gebruiken, maar dat bleek niet nodig toen een medewerker me hielp de kussenkast in de auto te krijgen. We kochten ook een tuinbank, die is door een van de medewerkers in twee dagen, dus twee keer rijden na werktijd, thuis gebracht. Ongelooflijk!!! Daar word je dus echt blij van!

Fijn bedrijf met goede kwaliteit tuinmeubelen

Ik had een aanbieding ivm mijn budget. Het is het echt meer dan waard om hier te kopen. Goede stevige kussens. Goede kwaliteit stoelen. Nette service en snelle bestelling.

Goede kwaliteit met goede service!

Het bestellen online is erg makkelijk en overzichtelijk. Bezorging ook erg goed qua communicatie tussen leverancier en klant. Fijn dat je kunt betalen bij de chauffeur.

Service top

Duidelijke site, omschrijving loungebank en tuinset zoals beschreven. Netjes bezorgd en gebeld hoe laat ze kwamen bezorgen.

Mooie winkel

Goed geholpen en door bezorgers heel goed afgelevdrd.

Positieve ervaring

Voor het eerst bij Kees Smit Tuinmeubelen geweest en dat heeft ons niet teleurgesteld. We zijn goed geholpen en geïnformeerd door de verkoper en de afhandeling is ook goed. We hebben met de bezorgservice onze gewenste datum kunnen afspreken.

levering snel en kwaliteit prima!

Na bestelling van de kussens had ik ze binnen een week in huis en dat terwijl we op Ameland wonen en de levertijdsomslang is.

Tevreden

Snelle levering en goed product

goede service

Makkelijk te bestellen en betalen. Vlotte levering. Moest wat retourneren, leek een beetje omslachtig. Ik stuurde een mailtje en binnen 5 minuten werd ik al gebeld. Prettig geholpen. Retour werd ook ontzettend snel verwerkt.

Ruime keus en vriendelijk personeel

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Zo werden er stoelen van de ene verdieping naar de andere gebracht om de combi met een tafel te kunnen beoordelen. Voor vertrek kregen we nog een flesje drinken voor onderweg mee. De keus, verdeeld over 3 verdiepingen, is groot. Wij zijn geslaagd voor een diversen, tafel met 8 stoelen en een picknicken bestaande uit een tafel en 2 bankjes. We zijn er enorm blij mee.

Goede voorlichting over de producten. Ruime keuze. Prettige bediening.