Van bestellen tot afleveren prima verzorgd

Eerste keer tuinspullen gekocht bij Kees Smit en geen spijt.

Super bedrijf, heel vriendelijk ontvangst in Venlo, prima sevice en wordt echt gezien als klant

Bij aankomst in Venlo werden we heel vriendelijk ontvangen en werd ons direct een kopje koffie met krentewegge aangeboden. Vervolgens zijn we door de winkel gaan lopen en werden we geholpen door een vriendelijke en behulpzame verkoper waar geen moeite teveel voor was. Meedenken en suggestie doen, voor- en nadelen benoemen van een mogelijk keuze, etc. We voelden ons echt een klant waar naar geluisterd werd.

Super goed geholpen door een leuke medewerker, goede uitleg en prima service, kom er graag.

Klantgerichtheid!!

Top bedrijf, heel veel keuze! Super goed geadviseerd en afspraken nagekomen. Snelle levering volgens afspraak!

Hartelijk ontvangen, goede uitleg gekregen en heel prettig….niks werd opgedrongen!

Goed advies snelle levering

Fijne behulpzame verkoopster goed advies snelle levering last de zomer maar komen

Voldoet aan verwachting.

Goed en op tijd geleverd.

Super service

Zeer te vreden over de aankoop en kwaliteiten van onze tuinmeubelen

Prima snelle levering

Kussens zijn snel geleverd en zien er prima uit! nu wachten op de zomer om ze te gebruiken!!

Mooie tuintafel en doen wat ze beloven

Mooi product, goede prijs/kwaliteitverhouding. Goed geholpen in de zaak in Amersfoort. Goed verpakt verzonden./

Veel keuze en goede kwaliteit.

We hebben al meerdere keren een tuinset gekocht en kussens. We zijn heel tevreden over de kwaliteit en duurzaamheid van de materialen. Je wordt er super goed geholpen en goede service.

geweldig bedrijf met ruime keuze!

Voor ieder is er wel wat te vinden.. wij zochten 2 tuinstoelen voor achter in de tuin en die hebben we bij Kees Smit gevonden. Ze werden zelfs gratis thuis bezorgd!

Snelle service, prachtige kwaliteit en veel keus!

Alles wat wij bestellen bij Kees Smit is genieten!

Binnen vijf dagen zou er geleverd worden, echter binnen twee dagen hadden we de stoelen al binnen!

Alle denkbare tuinmeubels te koop in een magische omgeving gepresenteerd

Zowel in megastore Amersfoort (eerste kennismaking) als de nieuwe store in Venlo (mijn woonplaats) zeer vriendelijk ontvangen, getrakteerd op heerlijke koffie met krentenwegge in een supermooi pand. Daar inspiratie gekregen en in het nieuwe pand in Venlo gebeurde precies hetzelfde als in Amersfoort! We hebben 2 loungestoelen uitgezocht en alvast een bijbehorende tuintafel gekocht. Ook familie hebben we geënthousiasmeerd!

Snel geleverd tegen de laagste prijs!

Duidelijke website, goede service en de laagste prijs!

supergoed

Bezoek aan de showroom in Venlo was geweldig, geweldige ontvangst warm onthaal, en de gratis koffie of drankje met een versnapering is helemaal top. 3 etages buiten ervaring, super overzichtelijk en voor elke portemonnee zeker wat te vinden. Personeel is super warm onthaal en zeer hulpvaardig. Zagen na afloop vd showroom de cosiscoop gaslantaarn welke we via de webshop bestelden werd binnen 3 dage bezorgd helemaal top

Prettige sfeer en goed geholpen.

In de winkel in Amersfoort prima geholpen en geadviseerd bij onze keuze. Levring conform afspraak en in prima staat.

Mooie kussens voor een goede prijs en snel bezorgd!!

Goede omschrijving op de site, prima prijs en snel bezorgd

Goede vakkundige verkoper en levering perfect

Goede inlichting van verkoper en levering keurig op tijd

Vakkundig advies en personeel

Hele fijne ervaring gehad, meneer dacht goed mee. En kwam met de juiste producten, uiteindelijk mocht ik ze mee nemen op proef. En dit heeft geleid tot een volledig nieuwe tuinset.

Klasse

Mooie winkel, goed assortiment

Super veel keuze!

Onlangs Kees Smit in Amersfoort bezocht omdat we een nieuwe loungeset wilden. Op de 3 verdiepingen keken we onze ogen uit wat een keuze. Er liepen voldoende medewerkers rond die ons konden helpen. Na een uurtje of 2 gingen we tevreden terug naar huis we hadden de set van ons dromen. Vandaag werd de loungeset afgeleverd nu op naar een mooie zomer!

Mooie showroom, netjes geholpen, snelle levering. Tuintafel bleek te klein, wordt binnen een week omgeruild voor een grotere maat. Telefonisch snel opgelost en afgehandeld.

Showroom met veel opties en zeer gastvrije en kundig personeel.

Uiteindelijk onze keuze gemaakt nadat vanaf andere plekken uit de showroom stoelen bij de uitgekozen tafel werden geplaatst. Personeel neemt hiervoor de tijd en achteraf bleek dat de uitgekozen stoelen ook in het restaurant staan en erg prettig zitten.