Goede prijs kwaliteit verhouding

Fantastisch geregeld!

Goed verzorgde en duidelijke website. Bestellen was zo gedaan. Daarna nog de verrassend goede communicatie van de bezorgservice. Nog nooit zo zorgvuldig meegemaakt. Door ziekte hebben we de tafel nog niet uitgepakt, maar we gaan ervanuit dat de aankoop in orde is.

Kees Smit Top

Tijdens ons oriënterend bezoek super geholpen door John. Een prachtig tuin set gekocht en, hij staat al op ons balkon.

Top....van de bestelling tot de levering

Heel prettig

Kwalitatief product met goede levering

Product is van goede kwaliteit, ziet er uit zoals op foto's. Snelle en correcte levering

Goed geregeld

Een fijne stoel voor op het balkon besteld, lekker kussentje erin. Mooie stoel, zit lekker dus de lente kan komen. De levering werd ook snel behandeld.

Besteld, snel geleverd, incl video montage

Aantrekkelijke prijs voor een goede kwaliteit.

Aantal artikelen nu gekocht. Op tijd bezorgd, goed en netjes verpakt. Prijs en kwaliteit ligt in verhouding. Zijn er vragen dam worden deze snel beantwoord.

Fijne winkel

Zijn altijd bereid om met je mee te denken. Zelfs als het al langere tijd is geleden. Bedankt voor de fijne service

Kwaliteit/prijs is perfect

Goede service en ooie kwaliteit tuinset

Afspraken nagekomen en snelle levering

Zeer goede service

Wij hebben wederom zeer goede voorlichting en service gehad. Hierdoor kom je terug in de winkel.

Adequaat en perfect georganiseerde verkoop

Adequaat en perfect geregelde verkoop en website

Prima zaak

Mooie producten en vriendelijk geholpen

snel geleverd en goede prijs

snel geleverd en goede prijs

Uitstekend geholpen met keuze

Vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg bij de producten die wij zochten. Duidelijke uitleg over de levering en leuk afrondend gesprek.

Prima geregeld

Groot assortiment, prachtige tuinmeubelen en goede service!

Super geholpen in Venlo

Super geholpen en zeer vriendelijk personeel, chapeau

Perfect!

Ontvangst door een gastvrouw, die meteen een collega belde om ons te helpen. We hebben een louncheset gekocht. Mooie ruime winkel, erg netjes allemaal

Zeer ruime keus

Zeer kundige verkopers

hele fijne winkel

alles prima in orde alles!

Zeer snelle levering

Zaterdagavond gekocht dinsdag om 12 00 uur de levering inhuis

Heel fijn bedrijf!

Snel contact bij vragen, bereidheid tot meedenken, goede service, heldere communicatie, uitgebreid assortiment.

Vriendelijk

Na dat we even hadden rond gekeken werden we vriendelijk aangesproken of hij iets voor ons kon doen. Erg fijn dat er niet meteen iemand naar ons toe kwam en dat we eerst eens rustig konden kijken wat er te koop is. Goed geadviseerd en konden kijken met een stoel van de dining-set op een andere afdeling of deze bij de lounge-set paste. Geen probleem.. Gisteren alles ontvangen en van het weekend alles uitpakken. We zijn erg benieuwd hoe het hier staat.