Chapeau op alle fronten

Vaak langsgereden bij Kees Smit, maar nu toch een keer naar binnen. Even kijken of ze leuke tafels + stoelen hadden voor onze pas opgeknapte tuin. Vanaf dat moment klopte alles: ambiance, assortiment, personeel, service, koffie met krentenbrood, kwaliteit van de producten en ga zo maar door. Uiteindelijk in één keer geslaagd. Ook de kwaliteit van aflevering klopte helemaal: keurig op tijd en bijzonder behulpzaam. Chapeau op alle fronten.

Super geregeld allemaal

Ook als ik telefonish iets wil veranderen .Word je top gehoplen dikke pluim

Snel en goed

Betaalbaar snel en goed geleverd

Wat een fijne winkel

Zeer vriendelijk personeel we werden goed geadviseerd en zeer goed geholpen in een wordt perfect

Super service

Super service, erg klantvriendelijk dus een aanrader voor iedereen.

Goede website. Snelle levering. Fijne en beleefde bezorger. Daarom kom ik steeds terug bij deze firma. Dit is inmiddels mijn 4e meubelstuk van Kees Smit. Ze leveren een mooi en degelijk product. Groet Marianne

Fijne winkel

Bij Kees Smit voel je dat de klant koning is. Je wordt er fijn en beleefd geholpen. Ze bieden je koffie aan en je krijgt er krentenwegge bij. Hier kom ik zeker terug. Over de levering kan ik nog niks zeggen, want de gekochte spullen laten we pas eind februari afleveren.

Perfecte levering

Prima verpakt, keurig volgens afspraak geleverd

Ook de transporteur, Dusseldorp, gaf keurig in meerdere mails aan hoe en wanneer er geleverd ging worden, al met al tot volle tevredenheid.

Super klantvriendelijk bedrijf!

Ik heb meerdere tuinmeubels gekocht bij Kees Smit; zij maken waar wat ze beloven en zijn heel klantvriendelijk en service gericht.

Keurig geleverd

Makkelijk bestelproces en netjes afgeleverd. Nu nog even sleutelen en dan hebben we een mooie container berging.

Heel erg tevreden

In de winkel zeer goed geholpen met het uitzoeken van een tuintafel en stoelen. Een week later perfect afgeleverd. We wachten nu nog op mooi weer want dat was nog niet leverbaar

Top winkel

Je voelt je direct welkom! Wordt uitgenodigd voor een kop koffie of thee of frisdrank en je krijgt een heerlijk plak krentewegge. Als je de showroom doorgaat ziet alles er spik en span uit, alles keurig gegroepeerd, mooi overzichtelijk en het ruikt fijn. Adviseurs kijken op afstand en vragen of ze kunnen helpen of dat je eerst nog rondkijkt. Bij een hulpvraag krijg je eerlijk advies. Wij hebben heerlijk rondgekeken en genoten van de rust, reinheid en ruimte in de winkel en zijn tevreden naar huis gegaan met een prachtige tuinset.

Wederom een goede ervaring

Als je wederom blijk geeft van een goede organisatie en servicegevoeligheid dan ben je gewoon een kanjer van een bedrijf

Geweldig verkoopteam

goed advies,mooie winkel

tuinset gekocht,goed advies gehad,mooie winkel in venlo,prijs ook tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

Dit is de 3de keer dat ik heb besteld ... Snelle levering ,goede kwaliteit prijs verhouding ... Mijn moeder ook gelijk laten bestellen.

Hartstikke mooi bedrijf in Venlo

De eerste keer bij Kees Smit geweest in Venlo.....Professioneel geholpen door een paar Dames en alle mogelijkheden bekeken wat voor ons het beste uitkwam. Altijd programma gezien op tv en nu eens in het echt.

Heel trots op mijn mooie stoelen

Snelle veilige levering

Vakkundig en aardig personeel.

We zijn door een vakkundig en aardige dame geholpen,die ook de tijd nam,zodat we niet gehaast een juiste beslissing konden nemen.

Leuke winkel met topverkoopsters

Wij werden ontvangen door 2 heren en ze boden gelijk koffie met een krentenweger en daarna in de winkel top geholpen, wij vonden het een super winkel

Fijne website en prima bezorging

En goede prijs kwaliteit verhouding

Geweldig goed geadviseerd

Prachtig familiebedrijf waar jullie trots op mogen zijn xxx

Klach binnen een uur opgelost

Naar aanleiding van grote kleur verschillen in onze tuinbank werd ik na het verzenden van de foto's binnen een uur gebeld en werd er direct een oplossing geboden door het opnieuw leveren van een tuinbank.

Sublieme service

We werden netjes geholpen. Er werd goed mee gedacht met onze wensen. Uiteindelijk een schitterende set gekocht. Goede prijzen maar dan zie je ook wel de qualiteit ervan. Een echte aanrader!!!!