Alles tot nu toe ging soepel

Onze stoel is nog niet geleverd dus dat is nog even afwachten. Een kleine tip, misschien leveringen per dagdeel inplannen mogelijk maken. Een hele dag vrij nemen voor een levering is wel een behoorlijke belasting op je vrije dagen van werk. Wij kunnen in tegenstelling tot veel andere mensen namelijk allebei niet thuis werken. Verder ging het inplannen en bestellen soepel.

Smit bracht een opbergbox die goed werkt en mooi dichtzit!

Deze op tijd en netjes geleverde aluminium kist is goed te monteren en is prachtig afgewerkt. Bedankt Kees Smit.

Alles in orde.

Snelle service, goede kwaliteit.

Mijn bestelling zou binnen 5 werkdagen worden bezorgd. Binnen 3 werkdagen bezorgd.

Klantvriendelijkheid top

Ik had een vraag over mijn online bestelling. Direct vriendelijk en goed geholpen. Er is zelfs nog even naar het magazijn gebeld om ervoor te zorgen dat ik niet voor een dichte deur zou staan. Toppers!

Wat een ambiance, als is in een woord perfect.

Zeer vriendelijke ontvangst in een schitterende showroom. Ruime keuze en vriendelijk en deskundig personeel. Heerlijke koffie met Krentewegge. Ook de levering aan huis ging zeer correct op het afgesproken tijdstip.

Wat een ambiance, als is in een woord perfect.

Snelle levering van gekochte artikelen en klein mankement perfect opgelost.

De artikelen die besteld zijn werden snel geleverd. Na ca. 2 maanden was er n klein roestplekje te zien op bijzettafeltje. Dit gemeld en dit werd ook meteen omgeruild. Super service.