Prima service en communicatie, levering geen moment onduidelijk geweest

Prima website, makkelijk te bestellen daarna prima communicatie over wanneer de bestelling geleverd zou gaan worden. Vervolgens ook nog keurig op tijd geleverd.

We zijn goed ontvangen en keurig en vlot geholpen door het personeel

We hebben het winkelen in Amersfoort als prettig er varen.

Zeer adequate levering van een prima product

Tuinkast besteld en die is perfect bezorgd. Vervoerder werkt zeer geavanceerd en informatie naar klant is hoogstaand. Veel bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Prima zaak

Snel en vakkundig geholpen. Daarnaast koffie en taart.

Mooi product geleverd door een goed georganiseerd bedrijf!

Pas geleden een mooie tuinset , barkrukken en stoelen aan geschaft bij Kees Smit in Almelo. Op plezierige wijze werden wij geadviseerd en wisten we een goede keuze te maken. Ook de verdere afhandeling en levering door Brink Transport verliep vlekkeloos. De chauffeur plaatste zelfs alle onderdelen in onze overkapping achter in de tuin. Toen kon het ‘grote uitpakken’ beginnen en het resultaat mag er meer dan zijn! Nu alleen nog wachten op mooi weer. Dank je wel Kees Smit Almel!

Goede ontvangst, heldere uitleg en net een stapje meer.

De uitleg was helder. Men durfde zelfs te zeggen dat er misschien ook een alternatief voor onze kussenwens buiten Kees Smit was. Toch voor Kees Smit gekozen. Goed hoor!

Top!!

Top bedrijf. Het komt alle afspraken na. Zeer vriendelijke adviseurs.

Goed geholpen!

We zijn zeer tevreden en goed geholpen in Amersfoort. De levering ging ook perfect en alles netjes in de tuin gezet. Goede kwaliteit waar we zeker lang plezier van zullen hebben!

Wat een grote, overzichtelijke, zaak!

We waren er onlangs, op een maandagochtend. Heerlijk rustig! Het was voor ons de eerste keer dat we hier waren en we waren blij verrast. Zoveel keuze en zeer overzichtelijk, goed geholpen en een mooie set uitgekozen. Doordat we gaan verhuizen, werd er meegedacht over de bezorging op een ander moment.

Goede service, snelle levering

In de winkel gekeken naar de diverse producten. We werden goed begeleid. Koffie en Krentenwegge waren heerlijk. Producten werden snel en op de afgesproken dag geleverd.

Na een klacht diverse oplossingen aangedragen

Na een klacht over wiebelende tuinstoelen, is er meteen een oplossing aangedragen. Indien de oplossing niet afdoende was, zou alles omgeruild worden. Als compensatie voor dit ongemak is er een attentie onderweg. Goede service vind ik.

Snel besteld en top geleverd

Tuinkast besteld,op tijd geleverd en met een duidelijke gebruiksaanwijzing,gemakkelijk in elkaar te zetten. Helemaal top

Snelle bezorging

Kees Smit bezorgt snel, goede mails met montagehandleiding en de onderhoudsinstructies. Als ik iets nodig heb bestel ik weer.

Schademelding binnen 12 minuten opgelost

Ik had een schademelding aan onze tuintafel van 2 jaar oud. Na melding kreeg ik binnen 12 minuten een melding dat de tafel omgeruild zou worden. Echt super snel en goed opgelost. Dank!

Goede uitleg en behulpzaam

Zie bovenstaande tekst

Fijn geholpen en geadviseerd.

Wij waren opzoek naar een tuinset voor ons balcon. Uiteraard veel keus bij Kees Smit. We zijn goed geslaagd, fijn geholpen en goed geadviseerd. Uiteindelijk 3 x een balconset gekocht. ( we hebben een groot balcon)

Alles perfect

Ontvangst, aanbod, aankoop, aflevering, omruiling: alles perfect

Prettige winkel

Onze eerste ervaring was heel prettig personeel weet op een juist moment te komen helpen en komt met een goed advies.

Heel fijn geholpen.

Heel fijn geholpen door een verkoopster, alle tijd en zonder opdringerig te zijn. De week erop hebben wij besloten de tuinset te kopen.

Zeer tevreden over de spullen

Mooie winkel en bezorging super geregeld

hulpvaardig

adequate afhandeling van zaken.

Snel geleverd en duidelijke website

Genoeg keuze en duidelijke website. Product was bijzonder snel geleverd.

Snelle levering, prima service

Artikelen worden snel geleverd. Ook retourzending snel en eenvoudig geregeld.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Vee keuze en duidelijk opgesteld. Prettig om rond te kijken en geholpen door deskundig en vriendelijk personeel. Prima bezorgcondities. Al en met al zeer tevreden.

Laat de zon maar komen

Prima winkel in Amersfoort. Goede adviezen. Snelle aflevering.