Van Kees Smit worden we super blij

Mooie en goede kwaliteit tuinstoelen en loungeset. Redelijke prijs en snelle levering. Aan de manier van verpakken van de geleverde producten is de zorgvuldigheid duidelijk te zien. Wij zijn superblij met Kees Smit.

Van de parkeergarage t/m de bovenste verdieping: TOP

Wij hebben een prachtige tuin-loungeset gekocht en zijn geweldig geholpen. Al tijdens het binnenrijden van de parkeergarage valt het op hoe verzorgd alles eruit ziet. Er staan prachtige plantenbakken en ruime parkeerplekken. Dan ga je naar boven en word je heel vriendelijk ontvangen. Wil je rondkijken, dan kan je rondkijken, wilt je geholpen worden, dan word je heel fijn geholpen. We werden eerst nog getrakteerd op een heerlijke kop koffie met een lekkere koek. Toen zijn wij de verdiepingen door gelopen om al het moois te bekijken. Wij wisten heel precies wat wij wilden en uiteindelijk bleef er een set over die wij heel erg mooi vonden: Bellagio Vezzano Loungeset, 2 banken, hoekbank, voetenbank en loungestoel. We werden geholpen door een hele vriendelijke meneer die ons alles over de set kon vertellen. Niets was teveel moeite. We hebben de set ook gekocht. Hij is afgelopen week heel netjes thuisbezorgd. Wij zijn er erg blij mee en komen zeker terug omdat we nog op zoek zijn naar een mooie eet-set voor in de tuin. En we hebben al een mooie op het oog :-)

Vlotte en correcte afhandeling!

Met name de bezorging als zeer positief ervaren. Steekt met kop en schouders bovenuit vele andere bezorgdiensten.

Niet opdringerig, wel vriendelijk en hulpvaardig.

De combinatie die ik zocht had ik niet zonder hulp gevonden. Niets was te veel. Voor mij alle reden om nog eens terug te gaan.

Zeer snelle adequate afhandeling, top

Na een telefoontje naar de klantenservice is alles in ijltempo geregeld

Geweldige service van een mooi bedrijf

In het voorjaar een mooie loungeset en tuintafelset met houten blad gekocht. Helaas begon na een een aantal maanden een grote splinter zich te ontwikkelen aan de bovenkant van houten tuintafelblad. Dit gemeld en foto's toegevoegd. Kreeg gelijk bericht dat dit niet hoort te gebeuren zeker niet in zo'n korte tijd. Werd direct een nieuw blad opgestuurd. Het gaan voor klanttevredenheid is geen loze kreet bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Goed en snel. Tip even datum voor bezorgen afspreken...of mogelijkheid daartor

Ronde tuintafel

Vorige week een ronde tuintafel Bellagio Follo besteld bij Kees. Heel mooi product voor een uitstekende prijs. Sneller bezorgd dan beloofd op de site door een zeer plezierige vervoerder. We zijn er blij mee!

Top service!

Nadat ik mijn hardhouten bankje ontving, bleek er een onderdeel beschadigd. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en een dag later heb ik het nieuwe onderdeel al ontvangen.

Goede communicatie, mooie artikelen

Op een vriendelijke wijze geadviseerd en wegwijs gemaakt in de enorme keuze aan tuinmeubelen. Klachtenafwikkeling vriendelijk en correct afgehandeld.

uitstekend

correcte bestelling en levering. Voorbeeld voor andere webshops.

Goede materialen en snelle levering

Overzichtelijke website en scherpe prijzen

Snelle levering goede kwaliteit

Helemaal tevreden

Gewoon heel goed

Goed advies, goede service

Breed assortiment, goede service, fijne communicatie.

Van showroom tot aflevering top geregeld.

Goede klantenservice

Door miscommunicatie geen hocker geleverd gekregen. Na contact komt dit nu in orde, fijne service

Ruim opgezette, keurige winkel met vriendelijk personeel.

We werden tijdens het verblijf goed geadviseerd. Kregen onze ruimte om op zoek te gaan. Op het juiste moment werden we geassisteerd bij onze keuzes. (De korting die we kregen op de twee showroommodellen (stoeltjes) vonden we ietwat summier. De medewerkster zei dat dit het maximale was, aangezien de meubels al laag geprijsd zijn.)

Zo'n goede service is zeldzaam

Na een fout in onze vorige set tuinstoelen kregen we alle medewerking om een nieuwe set uit te zoeken. De service en levering was top. Dit zie je niet vaak meer op deze manier. Geweldig.

de kunst van fouten maken is hoe men het oplost. Heel netjes in overleg

Er was iets mis met mijn aankoop, het is perfect opgelost, dat maakt een bedrijf tot een betrouwbaar bedrijf.

top, geen issues

snel en makkelijke aankoop

Goede service en mooie producten

Positief

Grandioos

Een fantastische service en vriendelijk personeel. Bij problemen denken ze in oplossingen. Als ik weer iets nodig heb , ga ik zeker weer naar Kees Smit. Dank jullie.

Grandioos

Vriendelijke bediening. Bij problemen denken ze mee en lossen ze fantastisch op. Heb ik weer iets nodig, dan ga ik zeker naar Kees Smit. Dank jullie wel.