Goede en snelle service, je kunt zelf het bezorgmoment kiezen, de set werd tot in de tuin bezorgd en zelfs een klein productfoutje werd binnen een paar dagen opgelost!

Prima kwaliteit

Mooie tuinbank gekocht, eerder dan verwacht bezorgd.

snelle goede levering van prima hoekbank

Tuinhoekbank gekocht en de volgende week volgens afspraak geleverd goed advies gehad .

Bestelling op tijd geleverd, mooie kast ontvangen

De bezorging was top, binnen de afgesproken tijd en met een belletje vooraf. De ontvangen kast prachtig en kon ik, bijna, alleen in elkaar zetten. Wel diverse middelen nodig gehad zoals o.a. het filmpje -ik ben niet zo handig :)- op de site. Telefonisch contact vooraf verliep ook prima, kortom Kees Smit Tuinmeubelen is een aanrader!

Top advies en meedenken

De adviseur, Marc, heeft ons goed geadviseerd en meegedacht met onze wensen en de situatie waarin de aangekochte meubelen zouden worden gebruikt.

Makkelijk online te bestellen. Goede producten. Snelle levering.

Eenvoudig te bestellen via de website. Naleving van de levertijden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie in het bestel/lever proces.

Top.

Prima service. Goed product en snelle bezorging.

Prima uitleg in de winkel, snelle levering via internet. Prima

We zijn om ons te orienteren naar Amersfoort gegaan, hebben daar uitstekende uitleg gekregen. Vervolgens thuis nog even nakijken of het past op de plek die we in gedachten hadden, besteld via internet en binnen de afgesproken tijd geleverd. Prima!

Helemaal goed

Veel keuze. Goed geregeld allemaal. Gratis koffie erbij. Yes!

Uitstekende services.

We werden onthaald alsof we hoog bezoek waren. Erg klantvriendelijk. Waar krijg je nog het gevoel of je in een restaurant zit en je koffie met krentenwegger aangeboden wordt, terwijl het een specialist in tuinmeubels is. Nergens toch? Één woord; shapeau!

Prettige ontvangst, goede service, vlotte afhandeling als er iets retour moet

Was dus perfect

Duidelijk en correct

Duidelijke communicatie en keurig afgeleverd product.

Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan.

Hoewel het product de verkeerde afmetingen had, ik kon het meteen kosteloos retourneren.

Alles volgens afspraak geleverd

Alles volgens afspraak geleverd

Geweldige klantenservice!!

Het frame van onze loungeset bleek na 3 jaar gebroken. Na contact met Kees Smit werd artikel direct omgeruild voor een nieuw exemplaar. Wat een topservice!

In een woord : Top!

Tafel voldoet geheel aan de beschrijving en de afbeelding ! Was even een teleurstelling dat ik m zelf moest monteren; staat wel ergens dat dat bij sommige producten het geval is….. Zou fijn zijn om dat expliciet aan te geven bij de bestelling of bij het product. Maar de bereikbaarheid- op zaterdag!-en de vriendelijke hulp van de klantenservice , toen ik belde omdat ik twijfelde over de juiste montage, maakt me blij en een zeer tevreden klant!

Topbedrijf!

Wij hadden tuinkussens gekocht, maar - eeuwige twijfelaar als ik ben - kwam daarna toch weer terug omdat ik niet zeker was van de soort tuinkussens. De medewerker Aloys deed niet moeilijk en gaf mij op zicht zomaar enkele tuinkussens mee, zonder dat ik ze hoefde te betalen of mijn naam moest laten noteren! Geweldig, waar vindt je zo’n service nog???

Prettig geholpen en duidelijk uitleg gekregen.

Super fijne winkel

We werden heel prettig geholpen, mooie grote winkel met zeer groot aanbod

Prima kwaliteit, goede uitleg en snelle service vonden we bij Kees Smit!

Niet alleen het advies en de demonstraties door de medewerkers bij Kees Smit in Amersfoort, maar ook het uitzoekwerk door hen om de parasol die wij wensten te kunnen aanschaffen en de terugname van de al oudere parasol die niet repareerbar was maakten dat we erg tevreden zijn over onze aankoop.

Deskundig en betrouwbaar

Bij onze aankoop van een nieuwe tuintafel zijn wij enorm geholpen met de deskundigheid en no nonsense informatie van de verkoopster. De levering verliep vlekkeloos conform de afspraken. Kortom, we zijn zeer content met zowel de dienstverlening als het product.

Goed contact en snelle levering

Prettige medewerker aan de telefoon en ook de bezorger was erg vriendelijk. De dozen lagen niet bij elkaar, moest even opgezocht worden en uiteindelijk kwam het goed.

Top bedrijf!

Snelle en nette levering. Zonder zorgen kan je hier een bestelling plaatsten. Ik zeg doen!

Fijn

Mooi product en snelle goede levering heldere communicatie

Super service

Goeie klantenservice in combinatie met kwalitatief goede producten.