Top product

Geweldige hoes, Gewoon goed en eenvoudig in gebruik.

Snel geleverd en netjes op tijd

Alles werd binnen 1 week geleverd en de chauffeurs waren keurig op tijd (te vroeg zelfs, maar als je erop zit te wachten, dan is dat juist fijn!)

Vriendelijk en deskundig geholpen

Rijke keuze, kwaliteit, klantvriendelijkheid.

Rijke keuze.

Wij genieten weer van onze patio met de stoelen van Kees Smit

Onze patio was lange tijd geen fijne plek om buiten te zitten, maar met de komst van de fantastische tuinmeubelen van Kees Smit is het buiten zitten weer een genot. De tuinmeubelen zijn mooi om te zien en belangrijker nog zitten ze ook fantastisch. Deze zomer vaker buiten gezeten dan alle jaren ervoor met deze mooie tuinmeubelen.

100% volgens plan

Vanaf het bezoek aan Amersfoort tot het actueel liggen op het Ligbed is alles volgens plan verlopen. De automatisering in de showroom mag wel verbeterd worden, of het personeel beter getraind. Het werkte van geen kanten, maar dat gaf geen problemen voor ons.

Snelle bestelling en levering

Ik kwam voor 2 stoelen en kussens naar Amersfoort gereden (2× 3 kwartier). Had het leuk gevonden als ik de stoelen direct mee had kunnen nemen.

Meedenken met de klant en een goede kwaliteit leveren

Bij mijn aangeschafte loungeset kon ik nog een parasol gebruiken. In de winkel waren teveel mogelijkheden. Na een juist advies, er werd goed doorgevraagd een keuze gemaakt, ingegraven en nu zit ik heerlijk in de schaduw!

Prachtige collectie tuinmeubelen en zeer prettige bediening

Prachtige collectie tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit. Zeer ruime keuze. Hulp in de winkel is zeer plezierig.

De aankoop, bestelling en bezorging prima

De aankoop, bestelling en bezorging zijn vlot en volgens afspraak afgehandeld

Prettig en servicegericht bedrijf!!

In de winkel werden wij zeer prettig en vakkundig geholpen! Silvia nam de tijd voor ons en sjouwde met stoelen heen en weer om te kijken of deze matchten met de andere meubels. En... een heerlijke koffie met krentenwegge maakte ons bezoek compleet. Ook de bezorging verliep volgens afspraak. Wij hebben al veel reclame gemaakt voor Kees Smit!!

Snelle levering na online bestelling. Product precies zoals op de site. Goed en stevig verpakt.

Prima zaak

Even wachten is geen straf, je krijgt een gratis kopje koffie met een plakje krentenwegge er bij plus een inspirerende magazine erbij om je afteleiden dat je eigenlijk zit te wachten. Dat heet echte service

Je krijgt geleverd wat je verwacht en tot volle tevredenheid

De showroom van Kees Smit tuinmeubelen is uitnodigend en zeer volledig. De bediening is voldoende tot goed en de bijkomende service in de koffiebar zeer vriendelijk. Binnen 5 dagen wordt de aankoop geleverd, zeer goed verpakt

Bij Kees Smit is de keus overweldigend en de service fantastisch!!

Ontzettend leuk geholpen, eerst heerlijk zelf gekeken en vergeleken. Daarna samen met een ervaren verkoper die totaal niet opdringerig was, tot de aankoop van een stoere tuinset gekomen. De sfeer is heel erg gemoedelijk en er is niemand die je in je nek hijgt :-)

Zeer tevreden....

Vanaf het moment dat we in de winkel binnenstapte, voelde we ons welkom. Werden vriendelijk aangesproken, kregen alle ruimte om zelf rond te kijken, proef te zitten en bij vragen waren er behulpzame en meedenkende meedewerkers te vinden. Bestelling geplaatst, alles zeer snel en zoals afgesproken geleverd gekregen.... van begin tot "einde" super goede ervaringen. Top!!!!

Vriendelijk personeel met goed advies. Fijne lounge!

Ik wist al wat ik wilde. Bleek dat de loungeset die in de winkel stond als voorbeeld met een leuke korting weg mocht. Dus dat was fijn! Compliment voor het personeel, ik ben fijn en vriendelijk geholpen. Je merkt dat er onderling ook een goede sfeer is bij dit bedrijf. Ik kreeg een soort van “goed ouderwets familiebedrijf idee” bij Kees Smit. Gewoon fatsoenlijk helpen als de basis voor de verkoop en de tevreden klant. Goed gevoel.

Aandacht

Behulpzame en hulpvaardige verkoper in Amersfoort om tot n goeie keuze te komen met mijn wensen ! Er is aandacht voor de klant Vriendelijk en klantgericht 1 stoel was niet goed en aan de telefoon goed contact gehad om t op te lossen Prima gelukt ! Heel fijn Nb De tafel was voor mij in elkaar gezet ,dank daarvoor ( vriendelijke jongens) Ik geniet van mijn mooie tuinset 1 tafel 4 comfortabele stoelen met goeie kussens

Alles perfect geregeld!!

Zelden zulke goede service en communicatie ervaren als bij Kees Smit. Vanaf de winkel tot en met de levering. Ga zo door!!

Goede, snelle communicatie

De communicatie ging snel en correct, heel professioneel. Niets te klagen.

Zeer klantvriendelijk

Goed advies

Na een miscommunicatie direct persoonlijk contact en snel het probleem opgelost

Prima parasol

Via 1 van mijn buren binnen gekregen waar zij haar parasol had gekocht (bij jullie dus) deze past perfect op ons balkon.

Fijne tuinstoelen gekocht

Tevreden over de tuinstoelen en kleedjes die ik heb gekocht. En de vriendelijkheid van het personeel. 2 opmerkingen waardoor het geen 5 sterren zijn: Volgens de informatie op de website zou ik er reinigingsmiddel bij krijgen, niet dus. En volgens de verkoper zou ik een bericht ontvangen van PostNL waarmee ik de bezorging kon wijzigen. Niet dus. En iets dat volkomen overbodig is: meteen na aankoop een verwijzing naar een filmpje hoe ik de stoelen in elkaar kon zetten. Bleek dat het plastic moet worden weggehaald en de stoel uitgeklapt.

Een mooie loungeset, maar nog betere service

Bij Kees Smit een mooie loungeset gekocht, maar er was iets mis met de kussens. Dit werd echt super opgelost, binnen 2 dagen ontvingen wij een nieuwe set kussens. Dat is pas service!