Snelle levering, goede service in winkel

Goede service en eerlijk verhaal in winkel, snelle levering

Vriendelijk en accuraat, voor een goede oplossing steeds paraat

Wij ruilden in Almelo twee net gekochte parasols met beschermhoezen om voor grotere en werden snel geholpen. Geen moeilijk gedoe maar oplossingsgerichte mensen die meedachten, zowel aan de balie als in de zaak en bij de retourafdeling.

Ruime keus en goed advies

We hebben er een dagje Almelo van gemaakt en het bleek het meer dan waard. Goed assortiment, ruime keuze en goed advies.

Keurig geholpen ook als je achteraf iets om wilt ruilen

Net als de voorgaande keren Keurig geholpen. En zeker niet te opdringerig. Gewoon lekker met elkaar sparren wat de mogelijkheden zijn En uiteindelijk de tuinset op de aanhanger mee naar huis . We wilden achteraf graag 2 stoelen omruilen voor een iets ander model Maar dat was ook geen probleem . Nuchtere zaak zonder poespas . Maar wel mooi en goed spul

Vanaf het moment dat we bij Kees Smit binnenkwamen , tot het moment waarop de chauffeurs van de bezorgdienst de pad afliepen was een zeer fijne ervaring . Ik ben dik tevreden!!!

Goed produkt, snel geleverd, heldere en goede afwikkeling. Geweldige showroom en goede informatie. Vriendelijke medewerker.

Chapeau voor dit bedrijf, SERVICE verleend met HOOFDLETTERS !!!

Bij het Googlen op de naam Hartman Bellagio kwam ik uit bij Kees Smit. Lees onderstaande en verbaas je…… Gelukkig zijn er ook nog bedrijven die WEL GOEDE SERVICE WILLEN EN KUNNEN LEVEREN, namelijk Kees Smit !!! Even hun site gelezen en kwam dit tegen : Afhankelijk van het onderdeel en het product kunnen wij onderdelen bestellen of nasturen. Ook wanneer een product niet bij Kees Smit is gekocht, kunnen wij in enkele gevallen onderdelen leveren. De klantenservice benaderd met een mail want wij hadden deze set dus NIET bij Kees Smit gekocht. Hier werd snel op gereageerd in volgorde met de volgende medewerker(sters), Tara, Isa, Mart en Marianne. Isa kwam met de verlossende mail dat het kosteloos werd toegestuurd terwijl wij al vooraf aangegeven hadden ervoor te willen betalen. Binnen no-time in huis en direct alle bouten kunnen vervangen. Chapeau voor Kees Smit en zijn/haar medewerkers(sters) en de afdeling KLANTENSERVICE die met HOOFDLETTERS geschreven mag worden. Dit kom je maar zelden tegen… ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En zo hoort het niet… De Bellagio Lugo standenstoelen gekocht bij tuinmeubelshop van de Garde in Veenendaal een aantal jaren geleden, NOOIT MEER… Er breekt 1 boutje af van het zitvlak, gebeld met de tuinmeubelshop en er werd gevraagd een mail te sturen met de info. De info wordt verzameld, bestelnummer, foto’s van het afgebroken onderdeel verstuurd en afwachten maar… ` Totdat er een mail komt van hun klantenservice waarvan je broek afzakt, ”Zojuist heb ik het even nagekeken echter helaas kan ik verder geen bestelling op uw naam en adresgegevens vinden, daarnaast hebben wij geen producten van Bellagio in ons assortiment. Zou het misschien mogelijk zijn dat u de bestelling ergens anders heeft geplaatst?” Dat wordt over en weer mailen en u hoort nog.... Tot op heden NIETS MEER GEHOORD...uit Veenendaal

Geweldige keuze

De keuze aan tuinmeubels bij Kees Smit is echt bijzonder. Het was zeker de rit er naar toe waard. Het personeel is ook erg kundig, vriendelijk en behulpzaam en zeker niet opdringerig. Een aanrader.

Ik ben zeer tevreden, het voldoet aan alle eisen die ik verwacht had, alles werd netjes op de plaats gezet waar ik het graag wilde hebben. Dank u voor de service

Zeer klantvriendelijk

Alles op voorraad en goed geholpen,tijdens gebruik vlekken in de coating van glasplaat,binnen een paar weken nieuwe tafet geleverd. Klasse

Als er wat is met de tuinmeubel en is kapot en ook is het meubel al 2 jaar ze ruilen hem zo om

telefonisch goede informatie en bezorging correct

kwaliteit product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen jammer dat Kees Smit zover weg is van ons omdat de kwaliteit vele malen beter is dan OBELINK hier bij mij in Winterswijk

Info over product prima Telefonisch bijbestellen klantvriendelijk behandeld

uitmuntend

gaat om de vriendelijkheid verkoper ( ster ) naar klant ( uitstekend ). uitleg over eventueel aan te schaffen product(en) ( ook zeer positief ). en als laatst ( de ontvangst bij binnenkomst ) zeer vriendelijk klant gericht . dus bij deze ook zeker aan te bevelen bij mijn vele kennissen .

Prima geregeld allemaal

Prima geregeld en vriendelijk en behulpsaam personeel

gastvij en enorme keus

Vijf standen stoel stuk, (bout afgebroken). In de korste keren gerepareerd zonder kosten. Kon er op wachten

Topservice en uitstekende begeleiding en uniek assortimentke me

Uitstekende begeleiding, niet opdringerig en perfecte bezorging etc.

Ruime keus en goede service!

Het is een verademing om in de prachtige toonzaal een tuinsetje uit te kiezen. En is de keuze gemaakt dan is het een feest om te ontdekken dat de automatisering van Kees helemaal op orde is. Bevestiging, Transport, facturering en onderhoudgegevens keurig in je mail. En ze doen wat ze je beloven. Geef mij maar Kees voor je tuin!

Levering op tijd en product geheel naar wens.

Prima personeel en verzending ook prima

Als prima

Eerst een aardige juffrouw bij de deur die ons van harte welkom heet, daar na koffie met krentenwegge. Een verkoper opgezocht, die ons het door ons uitgezochte tuinstel heeft verkocht. Daarna weer terug naar de koffie en weer met krentewegge waar een aardige medewerkster de offerte heeft genoteerd, met de pin betaald en vijf werkdagen later het tuinstel in huis, super geregeld.

Een vriendelijke open showroom en beleving die overweldigend was.

Dat staat hier boven al...een 10.

Prettig geholpen. Prima snelle levering. Mooi product en

Vriendelijke en behulpzame medewerker. Goed advies. Snelle levering.

goed advies, leuke sfeer en top produkten

Wat een goede sfeer hangt daar en wat klantvriendelijk!

Goede informatie van producten en snelle levering

De adviseur in Amersfoort gaf goede informatie aan ons over de standen tuinstoel en was zeer klantvriendelijk. De levering was al de volgende dag dus super snel. Alles was goed geregeld Kees Smit beveel ik zeker ook aan.