perfect alles verzorgd en afgeleverd

Goede service en nazorg.

Qua hoe het geregeld wordt met een bestelling en het retourneren/ruilen ervan. Ik was in de showroom in Amersfoort geweest, vond het jammer dat ik daar het artikel niet gelijk kon aanschaffen. Ik begrijp dat daar ook wel weer ruimte voor moet zijn, dus een magazijn. Maar het artikel wat ik aanschafte (een parasol + hoes), heeft de concurrent wel direct uit voorraad. En dit soort artikelen willen consumenten vaak direct hebben of schaffen dit impulsief aan. Verder alles top, en wat een mooie schone showroom, parkeerplaats, entree, restaurant, toilet. En het gratis kopje koffie (óók kwaliteit) met het krentenbroodje, zeer vriendelijk personeel... willen jullie nog meer veren?? Nogmaals top!!

Super service!

Tijdens bestelling een ding vergeten te bestellen. Deze nalevering werd zonder problemen ook nog eens gratis verzonden. Vriendelijk te woord gestaan. Wat een service!

Goede service om mijn foute bestelling vriendelijk en accuraat te herstellen.

Eerste instantie terughoudend door negatieve reviews over de klantenservice maar ondanks mijn foute bestelling alles zo in orde gekomen dat mijn bestelling op mijn ' wensdag' werd bezorgd.

Snel geleverd goede kwaliteit

Heerlijk ligkussen gekocht,snel geleverd Blij mee!

Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk personeel, ze bellen je zelfs terug wanneer ik als klant telefonisch contact op neem. Waar maak je dat nog mee?

Na een zeer nare ervaring met een ander bedrijf, was het een verademing en opluchting om te zien hoe alles soepel en goed verloopt bij Kees Smit. Mensen... niet twijfelen, betaal maar iets meer en krijg zonder stress kwaliteit. Van de mails tot de bezorging; TOP! Bedant KeesSmit

super

Tuinbankje besteld via de internetsite. Werd zeer snel en correct afgeleverd. de communicatie over de voortgang van de bestelling kwam steeds op tijd en was duidelijk. Artikel perfect verpakt. Een montage video werd via de mail toegezonden. Het monteren was daardoor kinderspel. En nu staat het bankje te pronken in de voortuin. Super tevreden

Parasol hoes besteld. Snel geleverd en artikel zoals beschreven. Zeer tevreden!

Uitstekende service

Uitstekende service verleend, ondanks eigen schuld. Vlot en goed afgehandeld.

Aardige chauffeur

Levering snel

Bestelling snel gekregen.goed verpakt.

Heel klantvriendelijk

Ondanks dat er iets mis is gegaan in mijn bestelling ben ik blij met de oplossing en snelle service

Snelle en nette levering.

De stoel is van goede kwaliteit, staat erg goed in onze nieuwe tuin. Is snel en zonder beschadigingen geleverd. Personeel van het transportbedrijf was erg vriendelijk en behulpzaam!

Zeer tevreden.

Prima aflevering en prima product.

Van bestel proces tot levering aan huis perfect geregeld.

De bestelde stoelen zien er heel mooi uit en zitten perfect. Het zou alleen mooi zijn dat er meer zitkussens in de maat van het zitvlak beschikbaar zouden zijn.

Mooie tuinset, netjes op tijd geleverd en goed verpakt

Set was even niet te leveren, maar via e-mail melding werd ik op de hoogte gebracht dat product weer voorradig was. Erg blij mee, stoelen zitten fijn, zijn licht en gemakkelijk te verplaatsen. Erg zonnige set.

Bestelling kwam op tijd en werd netjes in de tuin afgeleverd. Vriendelijke bezorgers.

Betrouwbaar

Heb een bank gekocht en was voor de afgesproken tijd geleverd

Het is fijn dat de service die beschreven wordt ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd

Heeeeel goed

Mooie winkel waar je veel inspiratie kunt opdoen. We zijn prettig geholpen. De spullen zijn heel snel geleverd. Wat wil je nog meer!!

Complete service

Naast de vakkundige en professionele informatie op locatie zijn wij uitermate tevreden over de logistiek mbt bezorging. Goede info t.a.v. tijdschema . Complete service dus

Mooi teak tafeltje , precies wat ik had verwacht en het werd verbazend snel geleverd

Zie hierboven

Mooie winkel en ruim assortiment

Alle prijscategorieën zijn aanwezig en voor ieders wat wils. Verkopers iets te opdringerig

Snel, netjes en volgens beschrijving geleverd!

Producten voldeden aan de beschrijving en zijn netjes volgens afspraak geleverd. Erg fijn dat je inzicht hebt in de verwachte levertijd.