Geweldig!

Ben zeer prettig geholpen. Kreeg gevraagd en ongevraagd deskundig advies. Aflevering was geheel volgens afspraak. Nalevering is ook zeer correct en snel afgehandeld. Mijn eerste ervaring met Kees Smit was uitstekend.

Klanten worden goed behandeld en er wordt geluisterd naar vragen.

Parasol besteld en binnen een week op het terras staan. Precies zoals gewenst. Klasse.

Over het algemeen goed

Ik heb een geweldige parasol gekocht met voet. Heel snel verzonden en ontvangen. Het enige minpuntje was dat er een beschadiging op de betonnen voet zat. Gebeld en daarna foto's gemaild en gelijk reactie of ik akkoord zou gaan met een korting of dat ik echt een nieuwe wilde hebben. Netjes afgehandeld en blij in de schaduw.

Tevreden met topkwaliteit

Snel en betrouwbaar

Toppie geregeld

Snelle en makkelijke levering Keurig ingepakt

Om de kussens van tuinmeubelen goed op te kunnen bergen een biohort opbergbox besteld, deze is door heel vriendelijke bezorgers netjes op mijn achterstraat bezorgd, top

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ik heb een tuinset online besteld. De kwaliteit is goed en ik zal er jaren plezier van hebben. Ik heb de klantenservice gevraagd of deze set achter het huis geleverd kon worden omdat ik met krukken loop en dit dus niet zelf kan verplaatsen. Omdat er regen verwacht werd heeft de vervoerder Brinks de set zelfs in de schuur geplaatst. Klasse!!

snelle service en bezorging

snelle service en bezorging

Enorm klantvriendelijk!

Mooi assortiment. Prima op de hoogte gehouden van bezorgingsproces, ook door transporteur. Heel vriendelijke telefonische hulp bij vraag over product.

Een prachtig tuinset, waar ik vele jaren van hoop te genieten.

Fijn, dat het tuinset, dat ik bestelde, al zo snel geleverd werd. Het set ziet er heel mooi uit, ik ben er erg blij mee.

Met meubelen van kees Smit, oogt de tuin weer top fit.

Zeer tevreden met het geleverde, hetgeen wij hebben besteld. Ziet er fantastisch uit. Monteren was echt een fluitje van een cent.

Ze doen wat ze beloven! En leveren heel snel.

Voor mijn moeder 2x iets gekocht afgelopen maand. Ze was heel tevreden. Verpakking is ook heel goed dus minder kans op beschadiging tijdens transport.

Foute kleur besteld en gratis goede kleur bezorgd en foute meegenomen.

Hele mooie tafel

De tafel is in werkelijkheid nog mooier dan ik had gedacht. Eenvoudig te monteren en een ware eyecather in de tuin!

Door KEES krijg ik nog meer zin in de zomer!

Prachtige website met een groots aanbod en dit voor een mooie prijs. Daardoor konden we, in ons geval, tuinmeubelen kussens goed vergelijken en bestellen. De mail die we daarna kregen was zo anders, creatief en goed over nagedacht. Natuurlijk zorgt een leuke mail er niet voor dat een kussen extra lekker zit, maar een bedrijf straalt zo wel eigenheid en hoge kwaliteit uit. Judith van der Woude

Prima product en prima geleverd.

Fijne kwaliteit parasolhoes.

Heb al mijn tuinmeubels van Kees Smit. Nu was van de hoes van de zweefparasol de rits kapot. Hebben een nieuwe hoes besteld. De eerste keer was de hoes te klein en konden we hem terug doen voor een grotere. Toen kregen we een hoes voor een staande parasol dus die paste niet. Ook terug gedaan. Nu hebben we weer een nieuwe hoes gekregen. Dus allemaal heel vervelend maar we zijn steeds heel vriendelijk geholpen en zullen dan ook iedereen aanbevelen om bij Kees Smit te kopen.

Zit is prima. Was al bekend met dit model. Levering prima.

Service

Snelle levering en keuze uit een groot en divers assortiment. Topklasse door een geweldig team.

Parasolhoes snel geleverd

Ruime keus, perfecf geholpen!

Het aanbod op de website matcht met het aanbod in de winkel! Super fijn geholpen en bij vragen naderhand ook snelle hulp van de klantenservice!

Ik heb 4 ocean bibi Hartman tuinkussens besteld voor onze Hartman verstelbare stoelen en ze zijn precies als op de foto. Misschien zelfs iets donkerder in het echt, maar absoluut prachtig. En ze zijn binnen 2 dagen keurig thuisbezorgd.

Klacht correct en vlot afgehandeld

Tuinkussens was op een naad uitgescheurd door een productiefout. Na melding werd een nieuwe geleverd.

Goede kwaliteit

Zowel de producten als de bezorging is van goede kwaliteit. Het moment van bezorging werd goed afgestemd. De bezorgers stuurden zelfs een berichtje toen ze eerder onderweg waren, dan de afgesproken tijd. De producten waren eenvoudig te monteren met de meegeleverde handleiding.

Mooie schommelbank

Mooie en fijne schommelbank. Makkelijk in elkaar te zetten.