Blij met mijn nieuwe tuinset

Prima service en leuk geholpen bij onze keus van een nieuw tuibset voor in de varanda.

Het wordt eentonig de reviews maar ja als het nu eenmaal top is!

Diverse artikelen gekocht in Amersfoort en nu online. Gewoon een verademing mee te maken dat er gewoon goede service bestaat als een natuurlijk iets. Kwalitatief uitstekende producten waar we veel plezier van hebben. Oké toegegeven de krentenwegge bij de koffie helpt ook :}

Zeer prettige behandeling met een goed en designvol resultaat!

Prettige winkel, goed geholpen door medewerkers op momenten dat wij daar behoefte aan hadden. Goede uitleg en voorlichting. Er werd alle tijd voor genomen om de aankoop in orde te maken en de tuintafel met 6 stoelen zijn goed en vlot geleverd. Konden zelf het bezorgmoment kiezen en plannen. Ook ingelicht over het onderhoud van de meubels! Bijzonder positieve ervaring.

topservice

In de webshop waren de kussens niet meer te bestellen, wegens een beperkte voorraad. Na een telefoontje bestelling geplaatst.

Snelle levering van de kussens

Zondag kussens voor de nieuwe lounge bank besteld en maandag geleverd. Kussens zijn conform beschrijving. Zeer tevreden over Kees Smit

Super goede kwaliteit en levering

Heb de bestelling heel goed, snel, correct en met uitzonderlijke goede zorg geleverd gekregen. Prijs kwaliteit en afhandeling , is alleen maar positief. Super

Goede Service ook bij pech

Tafel gekocht bij Kees Smit op tijd geleverd maar helaas beschadigd. Via mail contact gehad en binnen twee weken weer een nieuwe Top zo hoort het. Verkopen kan iedereen Goede service geven niet!!!

Goed geholpen

Mooie Rough tuinset online gelocht. Tafel bleek lang uit voorraad maar een showroom model in nieuwstaat was de oplossing. Telefonisch afgehandeld, keurig geholpen.

Fantastische service

Door een ongelukje heb ik zelf mijn tuintafel blijvend beschadigd. Met één mailtje richting klantenservice werden er kosteloos nieuwe onderdelen opgestuurd. Een en al lof over deze service!

Goede service en mooi product.

Product, lougeset met houten tafel, erg mooi en goede kwaliteit. 1 tussen module bleek losser qua vlechtwerk en zakte wat in. Hierover heb ik een mail gestuurd en het tussen module wordt nu omgeruild. Erg fijn!

Prima geholpen en pakket keurig bezorgd door post.nl Kortom een tevreden klant.

Uitstekend ,de vriendelijk waar je mee geholpen wordt.De uitleg over de stoelen waar onze interesse naar uitgingen. Het zit gedeelte en been gedeelte of dat overeen kwam,met jouw lengte. Waren uitermate tevreden.

Geweldige tuinset met geweldige service

De tuinset, loungeset en stoelen zijn van geweldige kwaliteit. En de levering service was uitstekend!

Na aankoop buiten bankje meegedaan aan bepalen gewicht tuinstoel. Gelijk prijs hebben dat is toch het ultieme.

Veel keuze en goede kwaliteit

Goed spul

Deze lounch kussens nog nergens anders gezien voor deze prijs, goed en relatief goedkoop. Toppie. Mvg Pierre

Vriendelijke mensen, kwaliteit meubelen

Zeer positief

Mooie spullen en goede service

Iets klopte niet in bouwpakket, maar na overleg werd dit prima opgelost door onderdeeltje na te sturen. Top service kwalitatief mooie spullen.

snelle levering,goed verpakt,makkelijke site om te bestellen met duidelijke en voldoende informatie bij alle producten.

Goede service en mooi product van goed kwaliteit

Uitstekend advies en snelle afhandeling

Prettige behandeling en goed advies bij aankoop en toen mankement werd geconstateerd na levering werden we snel en naar tevredenheid geholpem

Gebeld, besteld en de volgende dag afgehaald!

Ik was al een tijdje op zoek naar een passend buitentafeltje. Bij Kees Smit vond ik precies wat ik zocht. Een dag later was mijn tuin op het laatste detail klaar! Dank!

prima bank

Voor een redelijke prijs een sterke bank makkelijk in elkaar te zetten

Goede kwaliteit en goede service

Bij telefonisch contact werd ik heel vriendelijk te woord gestaan.Ook heel vriendelijk mail contact gehad.Snelle reactie terug op mailtjes.

Heb telefonisch mijn bestelling gedaan en dat verliep heel prettig. Vervolgens werd de bestelling keurig op tijd geleverd. Helaas waren de verkeerde kussens geleverd. Hiervoor gebeld en binnen enkele dagen had ik de juiste kussens in huis! Kortom: super goed en prettig geholpen.

Comentarios sobre el Kiyoh