Direct en gewoon goed geregeld

Gewoon goed en snel

Prima kwaliteit en prijs met snelle levering

Kussens van Madison via website besteld, voor een zelf gemaakte lounge bank Ze zien er mooi uit en zitten goed. De levering was snel en de kussens waren allemaal in plastic gepakt in stevige dozen. Prima ervaring dus met Kees Smit.

Deskundig prettig en vriendelijk

Prima, snel en goede kwaliteit.

Het is het product wat ik zocht. Het is van een geweldige kwaliteit. Ook de prijs is goed. Ik ben er heel blij mee.

Overzichtelijke site, nette prijs, vlotte bezorging!

Zie hierboven

Kwaliteit van artikelen en service

Fijne tuin artikelen die kwaliteit voor een nette prijs geven, waarbij bezorging en service ook die kwaliteit kent.

Super mooie tuintafel, snelle levering

Tafel voldoet volledig aan de verwachting. Contact met leverancier verliep ook zeer prettig. Tafel moest naar Waddeneiland, dat was geen probleem en gaf ook geen extra kosten.

Goede en snelle levering

Een goed en duidelijk internet site, snelle levering en in een stevige verpakking

zeer positief

mijn ervaringen zijn absoluut positief.

Lekker snelle levering

Goed geholpen. Goede service als iets niet klopt

Keurige afhandeling

Ik kreeg iets beschadigd afgeleverd en niet hun schuld maar werd snel en keurig opgelost. Zal deze zaak zeker aanraden bij anderen.

Waarde voor je geld

Het was heel simpel 70€ goedkoper plus gratis bezorgen, dan is de keuze snel gemaakt. En duidelijk wanneer ze kwamen! Uitleg YouTube erg handig!!

Uitstekende produckten.

Aankoop snel en keurig geleverd.

Alles snel geregeld en geleverd

Alles snel geregeld en geleverd

Van bezoek tot bezorging perfect

Twee keer in de showroom in Amersfoort geweest. Prachtige showroom maar ook vriendelijk en behulpzaam personeel. Bezorging op tijd, goede updates dus kwam niet als een verrassing wat vaak wel gebeurd.

Klantvriendelijk en tot nu toe goede tuinmeubelen

Ontzettend goed geholpen en goed meegedacht. Fijn dat het goed Coronaproof was. Medewerkers boeiden ook goed afstand. Top!!

Bestelling prima afgehandeld door deze webshop

Kees Smit levert, zoals afgesproken.

Zoals afgesproken is het product goed afgeleverd. De kwaliteit is goed. Ik ben erg tevreden. Net zoals de vorige producten van Kees Smit.

Goede service, mooie producten en snelle levering

Mooi product met robuusten onderdelen die makkelijk in gebruik is.

Top service en helpen overal waar ze kunnen

Prachtige tuinmeubels

Goed, snelle levering, sneller als dat op de site vermeld staat

hele mooie zaak en de service is perfect

we waren versteld van het aanbod en de adviseurs wisten perfect waar ze het over hadden en hebben een perfect advies gehad echt super

Hele goede service en snelle levering!

Betrouwbaar en goede kwaliteit en service

Prachtige tuinmeubelen, goed advies en prima levertijd

Zeer ruime fijne showroom met personeel met verstand van zaken. Zeer blij met producten en komen zeker terug. Ook raden wij de winkel bij vrienden en kennissen aan!!

Super zaak

Snelle levering,verzorgd en perfecte kwaliteit !,,,,

Comentarios sobre el Kiyoh