Goede service! Uiteindelijk blij met de produceren
Goede service. En super stoelen. Was ik al heel lang naar op zoek. Bestellen. Mail voor afspraak. Komen brengen. En pinnen bij bezorgen. Hoe makkelijk kan het gaan.
alles in het gevraagde model prima uitgevoerd.
Alles volgens afspraak geleverd en na een paar weken de tuinstoelen te hebben gebruikt zijn we dik te tevreden.
Mooie ruime winkel met veel keus . Goede service
Alles super!
Mooie winkel met veel keuze en goede koopbegeleiding.
Goed geholpen en super snel geleverd zowel online als ons bezoek in de winkel
Goeie en snelle bezorging van de meubels. Wordt netjes op bestemming neergelegd.
De loungeset zit heerlijk en past precies bij ons tuinhuisje. Snelle en keurige levering.
het duozit tuinbankje had een versleten zitting ondanks het al 9 jaar oud was toch een nieuwe zitting gekregen en gratis thuis gestuurd het is weer als nieuw geweldig bedankt
I bought the SunYard teak table and it is as beautiful as in the picture. Also the price was very good. The delivery was perfect and their customer service very helpful when i called to ask how to treat the table with oil. It’s been sitting outside for a few days and it looks great. Thank you
DE plaats om je tuinmeubel te kopen. Groot assortiment, goede hulp, en geweldige bezorg service. Ik ben zeer tevreden.
Wij kochten onlangs de Rough-S triangulair dining tafel van €799,- maar daar kun je helaas niet ongestoord aan "dinen"........ Als er vocht op komt laat dat onherroepelijk vlekken achter die er niet meer uitgaan. De tafel is schitterend maar voor in gebruiksname moet je hem echt zelf behandelen (met een waterdragende lak gaat dat prima). Dat is helaas tijdens het verkoopgesprek niet aangegeven. Immers verwacht je dat je een tuintafel van dat bedrag ongestoord en zonder blijvende vlekken moet kunnen gebruiken. Bij het ter sprake brengen van dit probleem werd ons verteld dat hout altijd bevattelijk is voor vocht. Vlekken kun je weg halen met zoutwater. Dat vind ik geen serieus te nemen argument. Je gaat niet iedere keer een tafel schoonmaken met zouthoudend water als je hem als tafel hebt gebruikt. Bovendien gaan etensvlekken er niet uit met zoutwater.
Geachte heer Assmann, Onze excuses voor de miscommunicatie. Wij hebben elkaar telefonisch gesproken en willen u bedanken voor uw feedback. Desondanks wensen wij u veel plezier van uw mooie dining tuintafel. Zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service en kwalitatief goede producten
Zeer positief
wij zijn zeer tevreden over onze tafel. Bij het in elkaar zetten kwamen we tot de ontdekking dat we de tafelpoten miste. Op de doos stond duidelijk 2 verpakking vermeld maar helaas maar 1 geleverd. Na een belletje weer alles goed opgelost.
Goede service.
Geachte heer De Ruiter, Wat een ontzettende vervelende situatie. Wel willen wij u bedanken voor het delen van uw ervaring, hier kunnen wij enkel van leren. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag van u. Zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Peperdure tuin kast gekocht. Kast werd maar voor de helft bezorgd. 4 colli staat er op de bon. Bezorger levert er 2 af. Dus ik vraag nog naar de andere 2 maar de bezorger verzekerd dat alles compleet is. Bleek dus niet zo te zijn. Als je belt met de klantenservice zijn je gegevens niet te vinden en zeggen ze toe om later op de dag contact met me op te nemen.....niks gehoord. Volgende dag weer gebeld, je zit zomaar 30 minuten in de wacht. Als je dan iemand aan de lijn hebt moeten ze je doorschakelen naar een andere afdeling.... verbreken de verbinding. Dus weer achteraan in de lange wachtrij. De dame van de klantenservice zegt toe het resterende te zoeken bij de bezorgdienst en daarna per spoed te laten bezorgen met TNT. Om een lang verhaal ( en vele telefoontjes) kort te maken is de spoed verzending bij TNT niet mogelijk omdat het te groot is. Dus weer in de rij bij de bezorger. Uiteindelijk opnieuw de levering van de resterende pakketten. 2 stuks. De bezorger levert er nu 3 af. Vreemd, maar dit moet het zijn zegt hij. Prima......maar later bleek toch echt 1 pakket voor een andere klant te zijn. Financieel kost dit alles me extra geld. Om de kast vanuit Kees Smit in elkaar te zetten kost 240 euro. Vond ik veel geld. Dus ik had iemand gevonden die dit voor 150 euro wilde doen. We hadden een afspraak gemaakt voor de dag na de 1e bezorging. Maar zoals gezegd was de kast niet compleet. Dus kon deze man niks doen, maar moest wel 150 betalen. Dit overlegd met de klantenservice en ze gaven maar 50 euro retour. Helaas moest de man, OMDAT DE LEVERING VANUIT KEES SMIT, niet goed is gegaan, terug komen voor 150 euro. De kast is ook bij een bouwmarkt te koop, maar dan denk ik, kies voor een kwalitatief goed bedrijf met service. Maar dit is op meerdere punten ver te zoeken helaas. Blijkbaar gaat dat zo tegenwoordig. Bedroevend en de laatste keer voor ons.
Zeer tevreden over de artikelen gekocht bij Kees Smit tuinmeubelen
Zeer positief, ik kom er zeker weer terug.
Levering en communicatie was top
Goede services en uitleg aan de telefoon, denken met ons mee, geen verkoop smoesjes, snelle levering.
Snel geleverd, makkelijk in gebruik, goed geïnformeerd.
Kussen voldoen qua kwaliteit,en een goede prijs. Een snelle bezorging en goede hulp toen ik een telefonische vraag had!
Zeer goede en snelle service! Oftewel: Kees, de beste Keus!.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate