Top! Verkeerde levering maar na gebruik gewoon om kunnen ruilen!!

Goede service! Uiteindelijk blij met de produceren

geweldig

Goede service. En super stoelen. Was ik al heel lang naar op zoek. Bestellen. Mail voor afspraak. Komen brengen. En pinnen bij bezorgen. Hoe makkelijk kan het gaan.

uitstekend

alles in het gevraagde model prima uitgevoerd.

Gewoon goeie spullen van een betrouwbaar bedrijf

Alles volgens afspraak geleverd en na een paar weken de tuinstoelen te hebben gebruikt zijn we dik te tevreden.

Goede bereikbaarheid van winkel en via telefoon

Mooie ruime winkel met veel keus . Goede service

TOP

Alles super!

Mooie winkel met veel keuze en goede koopbegeleiding.

Mooie winkel met veel keuze en goede koopbegeleiding.

Ruim assortiment, mooie sets en snelle levering

Goed geholpen en super snel geleverd zowel online als ons bezoek in de winkel

Goede service en prima prijs

Goeie en snelle bezorging van de meubels. Wordt netjes op bestemming neergelegd.

Mooie loungeset

De loungeset zit heerlijk en past precies bij ons tuinhuisje. Snelle en keurige levering.

het duozit tuinbankje had een versleten zitting ondanks het al 9 jaar oud was toch een nieuwe zitting gekregen en gratis thuis gestuurd het is weer als nieuw geweldig bedankt

Beautiful teak table and great service

I bought the SunYard teak table and it is as beautiful as in the picture. Also the price was very good. The delivery was perfect and their customer service very helpful when i called to ask how to treat the table with oil. It’s been sitting outside for a few days and it looks great. Thank you

Bij Kees Smit moet je zijn.

DE plaats om je tuinmeubel te kopen. Groot assortiment, goede hulp, en geweldige bezorg service. Ik ben zeer tevreden.

Goede verkoopafdeling en levering maar slechte product(kennis)

Wij kochten onlangs de Rough-S triangulair dining tafel van €799,- maar daar kun je helaas niet ongestoord aan "dinen"........ Als er vocht op komt laat dat onherroepelijk vlekken achter die er niet meer uitgaan. De tafel is schitterend maar voor in gebruiksname moet je hem echt zelf behandelen (met een waterdragende lak gaat dat prima). Dat is helaas tijdens het verkoopgesprek niet aangegeven. Immers verwacht je dat je een tuintafel van dat bedrag ongestoord en zonder blijvende vlekken moet kunnen gebruiken. Bij het ter sprake brengen van dit probleem werd ons verteld dat hout altijd bevattelijk is voor vocht. Vlekken kun je weg halen met zoutwater. Dat vind ik geen serieus te nemen argument. Je gaat niet iedere keer een tafel schoonmaken met zouthoudend water als je hem als tafel hebt gebruikt. Bovendien gaan etensvlekken er niet uit met zoutwater.

Goede service en kwalitatief goede producten

Zeer positief

Materialen top service gemiste kans

wij zijn zeer tevreden over onze tafel. Bij het in elkaar zetten kwamen we tot de ontdekking dat we de tafelpoten miste. Op de doos stond duidelijk 2 verpakking vermeld maar helaas maar 1 geleverd. Na een belletje weer alles goed opgelost.

Goede service.

Prima tuinkussen

Zeer tevreden over de artikelen gekocht bij Kees Smit tuinmeubelen

Snelle en corecte bediening, word je niks aangesmeerd

Zeer positief, ik kom er zeker weer terug.

Levering en communicatie was top

Levering en communicatie was top

Klasse bedrijf

Goede services en uitleg aan de telefoon, denken met ons mee, geen verkoop smoesjes, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Snel geleverd, makkelijk in gebruik, goed geïnformeerd.

super!

Kussen voldoen qua kwaliteit,en een goede prijs. Een snelle bezorging en goede hulp toen ik een telefonische vraag had!

Kees Smit heeft ervoor gezorgd dat ik lekker zit!

Zeer goede en snelle service! Oftewel: Kees, de beste Keus!.

Comentarios sobre el Kiyoh