helemaal tevreden

snelle correcte afhandeling bestelling en de kussens waren erg mooi en van goede kwaliteit, alles naar alle tevredenheid en prijs/kwaliteit verhouding helemaal prima.

Snelle en goede levering

Product was exact zoals omschreven en voldeed perfect aan de verwachting. Daarbij had ik het sneller ontvangen dan verwacht. Dus goede en betrouwbare service, zeer zeker aan te raden

Wat een winkel met grote oppervlakte met prachtige tuinmeubels!

Na een bezoek in de winkel (wat een prachtige grote zaak) in Amersfoort hebben we later op de dag telefonisch een bestelling geplaatst. Bij afhaal op de afgesproken dag (mijn schoonouders gingen de bestelling voor ons halen) bleek helaas dat onze bestelling niet aanwezig was terwijl dat wel zo telefonisch besproken was. Omdat mijn schoonouders niet wisten hoe de tafel die we besteld hadden eruit zagen en de medewerkster voorstelde om het showmodel mee te nemen hebben deze dat geaccepteerd. Bij thuiskomt in oosthuizen bleek het een geheel andere tafel te zijn. Hier waren we uiteraard niet blij mee omdat oosthuizen-amersfoort 5 kwartier bijna rijden is. Gelukkig was de telefoniste van de klantenservice erg behulpzaam en hadden we snel de juiste tafel thuisbezorgd! Alsnog dus tevreden. De bijzet tafel is van Prachtige kwaliteit en heeft een mooi plekje in de tuin gekregen!

Verrassend: service bezorging product⚘

Veel keus, goed geholpen bij de aankoop en snelle levering. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kees!

Goede ervaringen mee

2e maal een aankoop gedaan. Eerste keer was online laatste keer in de megastore in Amersfoort wat een grote zaak. Goed geholpen verkoper nam alle tijd voor uitleg en verschillende combinaties konden we testen zoveel als we wilden. Bezorging was ook top dus allemaal prima!

Goede service.

Mooie winkel, leuk en goed personeel. Goede service. Een aanrader.

Gewoon goed

Al diverse keren bestellingen gedaan. Wordt prima geleverd.

Heerlijk

Lekker ontspannen in onze nieuwe lounge set!

Uitstekende toegankelijke website. Vriendelijke op service gerichte medewerk(st)ers. Bij problemen snelle en adequate oplossing. Kortom: “kopen bij Kees Smit is een absolute hit”

groot assortiment en goed geslaagd!

Op zoek naar een buiten eettafel. uiteindelijk geslaagd voor een eettafel én vier hele leuke stoelen. Snel thuis bezorgd en nu al vaak gegeten aan ons nieuwe tafel, genietend van het luxe gevoel!

Zeer tevreden met mijn nieuwe tuinkussens

Ik had tuinkussens besteld voor op mijn eigen gemaakte loungebank. Na een snelle levering snel op mijn bank gelegd. Zeer tevreden mee. Ze zijn mooi, zitten prima en passen precies. Kortom, weer een blij en tevreden klant.

Super service

Ik had per vergissing een verkeerde kleur van de tafel ingevuld op de website. Na mijn contact met de vriendelijke medewerkers was het geen enkel probleem en werd de tafel kosteloos omgeruild. Top Service!

Prima bedrijf, snelle levering

Snel en lekker gemakkelijk.

Goed in elkaar te zetten en een mooie makkelijk bank.

Ontspannen zitten

Jaren gezocht en gevonden bij Kees Smit. Nu alweer 2 maanden veel gebruik gemaakt van de heerlijke Fellini bank en stoelen. Nu ook de hocker ontvangen en het is compleet. Service En communicatie is top.

Fijn bedrijf!

Overzichtelijke website. Snelle levering. Prachtige spullen. Wel jammer dat er artikelen uit het assortiment gehaald worden.

Prima service en communicatie

Prima service en communicatie

Goede shopervaring en correcte levering

Zowel in de shop als online een prima ervaring met Kees Smit; het bestelproces verloopt vloeiend en er wordt duidelijk gecommuniceerd over de levering. Zeer blij met de geleverde tuinbank; we genieten van ons plekje!

Levering volgens afspraak en service uitstekend.

HNdige website duidelijk afspraak voor levering artikel

Handige website duidelijk afspraken omtrent levering. Bij ontvangst blijkt dat artikel zorgvuldig is ingepakt..bijzonder aardige chauffeur bracht me het artikel op de juiste plaats..

Prachtige kwaliteitsmeubelen!

De meubels zijn helemaal naar wens en zitten heerlijk! We hebben een wickerbank, een loungestoel en een tafeltje voor de veranda en een tafel met standenstoelen en stapelstoelen om.aan te eten en te relaxen. Van alle gemakken voorzien!

Netjes en snel afgeleverd . Mooie product

Goede service en kwalitatief goede meubelen

Keurig geholpen in de mooie zaak in Amersfoort. Levering al binnen 4 dagen.

Geweldig!

Shop in Amersfoort bezocht. Prachtige winkel met zeer ruim aanbod. Met plezier gekeken, vergeleken en een keuze gemaakt. Vier werkdagen later werd onze aankoop thuisbezorgd. Netjes verpakt en compleet.

Comentarios sobre el Kiyoh