Zeer tevreden met de houten tuinmeubelen

De bank werd op tijd geleverd. Hij was makkelijk in elkaar te zetten en staat mooi in onze tuin.

Opbergbox biohort

Super handig de video is goed te doen met 2 personen om deze in elkaar te zetten. we zijn echt blij met deze aankoop

Zeer tevreden.

Als je de parasol opzet, is de zomer in volle glorie. Daar wordt je blij van.

Echte top zaak

Snelle levering en een goed assortiment

Tuinmeubels van Kees Smit, lekker relaxen thuis achter het huis!

Een super aanbieding van Kees Smit de tuinstoelen 4 halen 3 betalen, wat wil je nog meer. De hele tuin opnieuw in te richten met allerlei leuke tuinmeubels en tuinideeën opgedaan in de showroom van Kees Smit. Voortaan heerlijk comfortabel in de zon, lekker relaxen thuis achter het huis.

Mooie stoelen

Stoelen zijn netjes thuis bezorgd en voldoen aan onze verwachting.

klantvriendelijk

Twee keer na elkaar door verschillende verkopers vakkundig en vriendelijk geholpen. Alle technische vragen werden helder uitgelegd.Prima zo.

Kijken, kopen, genieten

Goed geholpen door de verkopers. Nemen de tijd voor je ook al is de keuze soms moeilijk omdat, er zoveel leuke tuinmeubelen staan. Na de aankoop een aanhanger mee gekregen en ingeladen door het personeel. Scheelde mij weer spierpijn. Keurige service!

Uitgebreid assortiment, beste prijs en goede levering.

Uitgebreid assortiment, beste prijs en goede levering.

Perfecte service!

Lounge set aangeschaft en bij levering bleek een module scheef te zijn. Contact met serviceafdeling en kon direct omruilen in afhaalmagazijn. Geen formulieren, wachttijden of wat dan ook. Prima!

Goed advies en snelle levering

Wij hebben goed advies ontvangen en het bankje werd snel geleverd. Wij zijn erg blij met het zitcomfort.

Hele mooie sidetable snelle levering

Heel snel geleverd keurig verpakt voldoet hellemaal aan mijn wensen goede kwaliteit

Top kwaliteit en mooi design

Voor de tweede keer een meubelstuk voor het balkon gekocht en het staat erg chique. Mooi wit gepoedercoat zodat het in de winter ook buiten kan staan.

Goede en snelle service!

Een tuintafel besteld via de webshop, welke snel leverbaar was. Je kon zelf een bezorgmoment kiezen, wat ik erg handig vond. Tussentijds kreeg ik e-mails met een instructievideo over hoe ik de tuintafel in elkaar kan zetten en hoe schoon te houden. Super handig!

Voortreffelijke service

Snelle en goede service. Na een probleempje met het indraaien van de pootjes van onze loungeset (schroefdraad was niet goed) werd er direct aktie ondernomen. Dinsdag hierover gebeld en 3 dagen later werd alles omgeruild en alles is perfect in orde.

Goede service, goede levering

We zijn goed en professioneel geholpen. Vriendelijk en klantgericht personeel. Perfecte levering door vriendelijke chauffeur. Goede kwaliteit bank die eenvoudig in elkaar te zetten was. Tip om naar Kees Smit te gaan.

Heerlijk

Het is een heerlijke grote bank om op te zitten en te liggen

Snelle levering en tevreden over onze loungeset

Op zondag besteld en meteen een afspraak gemaakt voor levering. Geweldig op een moment dat mij uitkomst. De loungeset is erg mooie zit goed.

Mooie winkel, zeer kundig en vriendelijk personeel

We hebben een tijdje rond gekeken in de showroom. Erg mooie winkel. Het personeel is zeer kundig en vriendelijk. Denken goed mee en geven goede tips. Onze tuinset was snel thuisbezorgd!

Helemaal tevreden

Mooie stoelen, Snel geleverd. Tijdens het telefoontje over mijn bestelling ben ik prettig te woord gestaan

Goede prijs/kwaliteit verhouding

We hebben een rond klapstoel teak doorsnee 1meter gekocht. Hastikke mooi en degelijk. We hebben er nog maar 1 besteld voor we veel eters in de tuin krijgen.

Goede levering en services, betrouwbaar. Dank u wel.

Conform afspraak geleverd. Helaas een schade. Goed opgelost door Kees Smit.

De aftersale na de verkoop was uitstekend. Geld terug na het terugsturen van een onderdeel was geheel conform de voorwaarden. Prima

Prima product en snelle goede levering

Comentarios sobre el Kiyoh