Heel goed meedenken en helpen

Onze zoon had tuinstoelen bij jullie besteld. Hij wilde er eigenlijk 8 maar het budget was niet toereikend. Als ouders zijnde hebben wij jullie gebeld om nog 2 stoelen te bestellen. Het lukte de heer die ons te woord stond de order te achterhalen en de 2 extra stoelen gelijk met de andere 6 te leveren. Dit vinden wij grote klasse!!

Prettig zakendoen met Kees Smit Tuinmeubelen.

Ook nadat één van onze tuinstoelen gesneuveld was, bleef de service goed. Wij hebben een nieuwe tuinstoel gekregen en zijn daarom zeer tevreden met de afhandeling.

Zeer goed, snelle levering

Betaalbare loungekussens besteld, gratis geleverd en goede kwaliteit.

Nog nooit zo'n n goeie ervaring gehad met online bestellen!!!!

Bijzonder aardige mensen aan de telefoon, zoeken alles keurig voor je uit (zelfs even naar de showroom om iets uit te zoeken en je dan weer terugbellen). Levering mooi op tijd, makkelijk bij huis pinnen.

Deskundig geholpen

De medewerkster heeft alle moeite gedaan om aan onze vraag te voldoen Spullen waren al geleverd voordat de betaling geregeld was

Gewoon top

Gemoedelijk en netjes

Super tevreden!

Bestellen werd snel en netjes bezorgd. Zijn super tevreden met de container ombouw!

alles snel en goed geregeld

alles snel en goed geregeld

perfect

in een woord perfect.

Zeer tevreden met ons aankoop.

Ging hartstikke goed/snel met 't monteren van ons opbergkist. Goede keus gemaakt met dit model.

Prachtige tuinbank, snel bezorgd en aanwinst voor terras!

Zorgvuldig verpakt en eenvoudig te monteren, daar kunnen we weer jaren plezier van hebben!

Top service!

We hebben ongezien online besteld. Gratis bezorgd en mocht het niet bevallen kon het gratis retour met geld terug garantie. Gelukkig niet nodig want what you “see” is what you get! Zag er precies zo uit als op de foto en de stoelen zitten perfect!

Prima kussens van mooie kwaliteit.

Kussens werden snel geleverd en zeer goed verpakt. Het waren wel verschillende zendingen van 2 magazijnen wat tot enige verwarring leidde.

Mooie zaak

Ik was opzoek naar rotan achtingen stoelen. Daar was niet veel keuze in. Verder alles overzichtelijk en netjes.

Prettige bediening en goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Grote keuze.

super

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Klantvriendelijk personeel en mooie tuinmeubelen

Zeer correct en klantvriendelijk te woord gestaan. Zaken worden correct opgelost en bij Kees Smit zijn ze bereid om mee te denken. Als de telefonische bereikbaarheod sneller was, was t perfect geweest. Komen wel beloftes na en bellen netjes terug op afgesproken tijdstip.

Super!!

we zijn erg prettig geholpen in Almelo, er werd goed met ons mee gedacht. We kunnen de meubels vol trots laten zien aan familie en vrienden.

Heel tevreden over de stoelen en de service

Heel tevreden met onze aankoop en de geleverde service. Twee stoelen misten “een regengaatje”. Zonder problemen meteen twee nieuwe stoelen geleverd. De andere twee kosteloos terug kunnen sturen. Perfecte service!

Goede service en bezorging. Mooie producten!

Prima tuinstoel

Prima om in te zitten, licht en makkelijk te verplaatsen en (compact)op te bergen

Fijn geholpen aan perfecte tuinmeubelen voor onze tuin.

we zijn heel tevreden over hoe we geholpen zijn en over de bezorging.

Super tevreden

Zeer snelle levering en een prachtig product.

Alles snel en correct geleverd,zeer tevreden.

Prima stoel zit prima en zijn compact Goed te gebruiken in de boot.

Super geholpen door Silvia. Een eerlijke lieve aardige adviseur. Dankjewel Silvia! Gr Dinie en Ras

Comentarios sobre el Kiyoh