Klantvriendelijk en ruime keuze

Klantvriendelijk en een hele ruime keuze.

Top, omdat de stoelen super zijn. Precies zoals ik verwachte. De service voor het bezorgen was ook top. Zelf een dag mogen kiezen voor levering en vriendelijke bezorger.

happiness in de garden.

Mijn tuin is gaan leven door de meubels van kees smit. Het is een zen en relax plek geworden, waar ik graag vertoef zelfs als t zonnetje niet schijnt. Ik gun het ieder mens en elk huis.

Makkelijk bestellen via de site en leek goed geïnformeerd te worden over de aflevering bij mijn bejaarde ouders, namelijk tussen 08:00 en 17:00. Maar chauffeur was al vóór half acht 's morgens bij hen aan de deur (ruim een half uur eerder dan de vroegste verwachting, zonder een beloofd belletje vooraf...). Vervolgens belde hij mij omdat hij geen gehoor kreeg op zijn aanbellen bij mijn ouders. Gelukkig is het allemaal goedgekomen...

Stevige parasol die iets kan hebben

Ik had een beetje genoeg van die parasollen die uit elkaar vallen als je ernaar kijkt en was op zoek naar een stevige parasol die een stootje kan hebben. Na wat zoekwerk kwam ik op deze site uit en heb een Shadowline Push-up parasol besteld inclusief voet. De voet is niet te tillen dus de parasol staat stevig in z'n houder. En ook de parasol zelf is duidelijk stevig genoeg om een langere tijd mee te gaan. Als ik 1 negatief punt mag noemen dan is het de prijs, het had iets goedkoper gemogen. Anders dan dat ben ik tevreden.

Handig tafeltje snelle levering

Prima bedrijf

Super snelle levering !

Mooie loungekussens gekocht van Madison , staan super in onze eigen gemaakte loungebank . Ben er heel blij mee , zitcomfort helemaal goed !

Tevreden

Een tevreden klant is het belangrijkste!! En dat ben ik. Mooie kwalitatieve producten, snelle levering!

Vlotte levering, probleem goed opgelost.

De levering was vlot, er zat een klein gaatje in het doek van de parasol. Kees Smit heeft dit snel en keurig opgelost. Tevreden over de gehele afhandeling.

toppie

levering fantastisch en snel retour afwikkeling liet helaas te wensen over

Grote keus op internet en in de showroom. Goede service van de werknemers en het vervoersbedrijf. Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Makkelijk parkeren onder de showroom (Amersfoort).

Mooie tuinbank, snel geleverd

Product is als beschreven, wel zou er gecorrespondeerd worden over de leveringsdatum wat niet is gebeurd.

Goed geholpen

Wij werden in de winkel al goed geholpen in Almelo, hierdoor konden wij via de website meteen bestellen wat we wilden zonder een hele zoektocht.

Productkennis en uitleg is goed!

De medewerker die ons geholpen heeft had goede productkennis en dacht goed mee in de manier zoals wij het zouden willen gebruiken. Wij zijn zeer tevreden over de manier zoals we geholpen zijn bij Kees Smit!

Keurig verzorgd, alleen jammer dat het bijbehorende kussen een dag later kwam

Prima samengevat

Gewoon goed

Product was zoals beschreven foto en beschrijving klopte. Parasols waren van een mooie stevige kwaliteit, voor een prima prijs! Hoezen ook lekker stevige kwaliteit. Kortom erg blij mee.

Duidelijke website met veel foto's en snelle levering!

Hoewel er werd aangegeven dat de leveringstijden langer zouden zijn, werden onze stoelen supersnel geleverd. De stoelen zien er precies zo uit als op de website en het is ook fijn dat de afmetingen worden gegeven.

Uiteindelijk prima

Op een doordeweekse dag even snel een parasol halen in Amersfoort, personeel was in eerste instantie niet bereidwillig te helpen. Eenmaal een vriendelijke (wel verwarde) dame die mij wel hielp, parasol uitgekozen met voet. Hoes geadviseerd en meegenomen, in de kelder de voet ingeladen en de parasol werd opgestuurd. Materiaal allemaal prima, service kan zeker nog verbeterd worden.

Mooie kleine tafelheaters

Praktisch, handzaam, functioneel en decoratief

Tuinmeubelen van Kees Smit hebben een uitstekende zit.

De tuinmeubelen hebben een prima prijs/kwaliteitverhouding. Ook de levering is snel en alles is goed verpakt.

Geweldige, zorgeloze, soepele, snelle levering!

Het is de enige winkel die echt mooie diverse sets verkoopt en ook in verschillende prijsklasses. De kwaliteit is erg goed en wat ik erg prettig vond is dat ze hun afspraken nakomen en daarin merk je dat je kwaliteit koopt, want het gaat om de producten, maar ook de levering, service en prijs. Ik heb sinds m'n verhuizing naar m'n nieuwbouw huis, alleen maar dingen tegen zitten met leveren met bedrijven en bij Kees Smit is voor eerst, dat het vlekkeloos en relaxed en snel ging. Van mij krijgen ze een dikke 10!

Mooi tafeltje

Het tafeltje is precies zo als op de foto beschreven. Is waterbestendig en staat mooi.

Wederom volledig naar verwachting!

Wij hebben eerder tuinmeubelen besteld en dat was een goede ervaring. Nu opnieuw iets besteld en dat werd weer keurig volgens afspraak geleverd. Er ging iets mis met de tijd-aankondiging maar dat werd weer rechtgezet. De meubelen zijn super. Kortom: we zijn tevreden klanten!

prima service

er wordt serieus naar de klant geluisterd

Prachtige set stoelen voor redelijke prijs

Uitstekende hulp en uitleg over de diverse modellen en binnen een week stonden ze in de tuin!!

Comentarios sobre el Kiyoh