Super service!!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon. Vakbekwaam in het uitzoeken van de juiste parasolvoet bij de bestelde parasol.

Goed geholpen. Goede service, kon direct afhalen

Wij hebben 6 kuipjes gekocht. Eerst wouden we er 8 maar omdat we juist voorgelicht zijn met onze tafel van rond 150cm, is 6 het maximale aantal stoelen. Dus bedankt Tonny Kamphuis voor het juiste advies!

Correcte service en vlotte levering zonder extra kosten

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Voldoen aan de verwachtingen. Goede kwaliteit

Zie boven

Mooie en heerlijk zittende kussen set

Heerlijk zittende kussen set. Goed kwa maat, Mooie kleuren Zitten heerlijk

Solid Sun Umbrella

This is my second Sun Umbrella / Parasol. I ordered first one from bol.com and I had to return it after I only used it three times. I just started failing. Pieces of plastic folling off. This Umbrella/Parasol however, is a really good quallity. Most of the pieces are solid metal. You can see ir rightaway how solid this umbrella is. And that's what I was looking for. Good price price for big and solid floating umbrella.

vlot en netjes, bij evt problemen meteen oplossing

vlotte bezorging,duidelijke communicatie

Uitstekend!

Degelijke producten en fijne bezorg procedure ( keuzeopties en heldere tijdvensters) en ook nog snel bezorgd!

De dining tuinset werd binnen enkele dagen en mooi op tijd bezorgd. Het zit heerlijk en staat prachtig

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering,betrouwbaar bedrijf.

Heb de parasol nog niet eenmaal uit kunnen zetten maar ziet er goed uit.

Kan verder nog geen oordeel vellen maar levering van parasol is goed verlopen

Mooie producten, goede service

Snelle levering. En toen ik een onderdeel miste (kan mijn eigen schuld geweest zijn - ik weet het niet) kreeg ik het meteen gratis nabezorgd.

Kees Smit heeft hele mooie tuinmeubelen.

De ervaring van mijn vrouw en mij met Kees Smit is echt prima. Vorig jaar in de mooie showroom in Almelo geweest. Een hele vriendelijke bediening. Dat was voor ons reden om dit jaar onze nieuwe diningset bij Kees Smit Tuinmeubelen te bestellen. Dit bedrijf is echt een aanrader.

prima op tijd geleverd

Via internet stoel gezocht en besteld . De bestelling voldeed 100% aan de verwachting.Heel mooie tuinstoel.

Leuke tête-à-tête voor een mooie prijs

Product werd snel geleverd. Goede instructie erbij hoe dit gemonteerd moest worden. Er waren kleine beschadigingen aanwezig waardoor we niet de volle 5* waarderen.

Ivm Corona erg lange levertijd

Maar product is verder keurig afgeleverd! Laat nu de zomer maar komen! Dan wordt het volop genieten met dit heerlijke ligbed!

Goed geholpen

7 kussen sets besteld. Maar kreeg eerst alleen de zit kussens. Bleek dat de levering in tweeën kwam. Was netjes geweest als dat even vermeld was bij de eerste levering. Uiteindelijk wel alles naar tevredenheid ontvangen. Ronald

Prachtige spullen, geweldige service

Je kijkt je ogen uit in de winkel (wij waren in Amersfoort), we hebben nog niet de helft gezien en hadden toen al de perfecte stoeltjes en bank gevonden. Supervlotte verkoopster, goede sfeer, en de bezorging is heel handig on line te regelen, je betaalt pas aan de bezorger.

Snelle levering en makkelijk te monteren

Prijs kwaliteit is goed makkelijk te bestellen en snel geleverd

Perfect en zeer mooi.

We zijn zeer gelukkig met de tuinstoelen en de tafel. Hadden. 1 stoel met foutje erin en deze werd direct omgeruild. Prachtige mooie stoelen en zitten geweldig fijn. We zijn er erg gelukkig mee en vinden de service van dit bedrijf geweldig.

Vakkundig en beleefd geholpen.

Wij waren nog nooit bij Kees Smit Tuinmeubelen geweest en waren nieuwsgierig naar de winkel. We zochten tuinmeubeld voor het balkon. We hebben rustig rond gekeken en daarna iemand opgezocht om ons verder te helpen. Vakkundig en beleefd werden wij geholpen. We zijn goed geslaagd en de meubels werden dezelfde week gebracht. Er ging iets fout bij de levering en ook dat werd goed geregeld en gecommuniceerd. Al net al zijn wij super tevreden en gaan zeker in de toekomst nog een keer langs.

Fantastische service van Kees Smit Tuinmeubelen! Een dikke pluim!

Een paar van onze zes effen tuinstoelkussens, die ik in augustus 2018 kocht, bleken verkleurd, ontdekte ik in april j.l. Na een email en foto's te hebben gestuurd kreeg ik een telefoontje van een vriendelijke medewerkster: ik mocht dezelfde kussens opnieuw uitzoeken of een herkeuze maken. Waren ze goedkoper dan de oude kussens dan kreeg ik geld terug, waren ze duurder dan moest ik bijbetalen. In Amersfoort heb ik hele mooie nieuwe kussens uitgezocht en gekocht, zonder probleem en geholpen door vriendelijke medewerkers. We zijn heel erg tevreden over deze service. Top Kees Smit!

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Ik werd goed geadviseerd. De afhandeling was vlot en de parasolvoet werd (gelukkig !) door 2 medewerkers in mijn auto gelegd. Deze functioneert thuis goed.

Snel binnen en goede

snel binnen en goede kwaliteit! En ook hele mooie kleur

Comentarios sobre el Kiyoh