Zeer klantgericht en betrouwbaar

Klant staat op 1, duidelijk merkbaar

Prima prijs kwaliteit verhouding, betrouwbaar en snelle levering

Ik heb veel vergelijkend warenonderzoek gedaan, en ben tot de conclusie gekomen dat Kees Smit een van de betere zaken is zoniet de beste

Kwalitatief fantastisch product en goede service

De website is heel makkelijk te bedienen en goede lay-out. Duidelijke communicatie over de levering. Vriendelijke chauffeur die keurig belde dat hij er bijna was. En de loungeset is echt prachtig. Dik tevreden!

bevalt prima

Altijd een tevreden gevoel na bezoek Kees Smit

Een bezoek aan de winkel is als een uitje, super mooie winkels, fijn personeel, goed ontvangst, kundige verkopers helpen je bij de juiste beslissing, wij zijn helemaal fan en kopen daardoor graag bij Kees Smit. Zelfs op vakantie bezoeken we op een regenachtige dag de winkel en slagen altijd. De laatste aankoop was een opbergbox voor de kussens bij onze relax buiten bank, ook hebben we een heerlijke ronde zithoek voor onder onze nieuwe aanbouw.

Prachtige stoelen van Kees Smit en vlekkeloze levering.

Wij zijn erg tevreden met de snelle correcte levering van onze nieuwe tuinstoelen

Positieve klantbeleving staat centraal in al het doen en laten van Kees Smit!

De winkel is groot, veel keus. Koffie met gebak van de zaak. Personeel vriendelijk en behulpzaam. 8 stoelen gekocht, drie verschillende modellen. Levering conform afspraak. Nadat ik stoelen in gebruik heb genomen bleek 1 model (3 stoelen) erg kwetsbaar. Heb dat ter kennisgeving gemeld aan Kees Smits klanten service. Klanten Service mailde terug dat ik die 3 stoelen mocht omruilen voor ander model! (Is intenso azora dining chair geworden) Is daarna ook heel voortvarend afgehandeld!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Helaas ontbraken de tafelpoten maar na één telefoontje zijn deze de volgende dag nog nageleverd. Vriendelijke telefoniste en top service! Kees Smit raden wij iedereen aan!

Parasolvoet Shadowline Dominica besteld. Bevalt prima, ziet er mooi uit en mijn grote parasol staat stevig. Goede en duidelijke communicatie tijdens het leveringsproces. Levering op tijd, zelfs iets te vroeg. Ik ben tevreden!

Duidelijke communicatie, snelle levering en makkelijk omruilen.

Duidelijke communicatie, snelle levering en makkelijk omruilen.

Weten wat je wilt en toch net dat beetje extra!

Toen we Kees in Amersfoort opzochten, wisten we precies welke loungestoelen het moesten worden. Maar waar stonden ze in dat mooie grote pand? Een behulpzame verkoopster heeft ons de juiste weg gewezen. En toen we eenmaal zaten, was geen moeite te groot. Met zichtbaar plezier werden kussentjes en hockers aangedragen om onze ervaring compleet te maken. En dat is goed gelukt. In onze veranda genieten we (bijna) dagelijks van deze fijne stoelen.

Topservice

Op de website mooie Parasol gezien en wilde er ook een beschermhoes bij, twijfelde over de maat en even gebeld. De dame aan de telefoon nam alle tijd om het uit te zoeken en bood gelijk aan de verkoop telefonisch in orde te maken! Alles keurig via de mail bevestigd en na een kleine week kwamen ze de parasol en beschermhoes brengen, konden aan de deur betalen. Echt een top bedrijf (op aanraden van onze buren die hebben dezelfe mooie parasol in een andere kleur). Kortom top product van een top bedrijf ala we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug.

Fantastisch geholpen.

Ik zocht een onderdeel voor mijn tuinstoel. Ik werd heel vriendelijk geholpen en nadat bleek dat het onderdeel in deze variant zo goedkoop was, kreeg ik het gratis opgestuurd. Top!

Makkelijk verplaatsbaar.

Prima hanteerbaar.

Wat een fijne winkel

We werden heel goed geholpen, vriendelijk personeel en levering volgens afspraak. Gewoon zoals het hoort. Maak je niet overal meer mee.

Prima levering en service

Goed geholpen in de winkel en praktisch ze brengen het je aan huis.

Enorm veel keuze en afspraak is afspraak

Heb een prachtige tuinset gekocht. Op de afgesproken tijd, konden we hem ophalen met een aanhangwagen van Kees Smit.

Garantie

Na een half jaar begon onze teaktafel te scheuren en scherpe opstaande randen te krijgen. Netjes binnen de garantie vervangen! Zo hoort het...

Top bedrijf!

Tuintafel besteld via de webshop en voldeed helemaal aan de verwachting. Duidelijke foto's en productomschrijving. Fijne klantenservice. We konden betalen bij levering, dat vonden we ook echt een pluspunt! De tafel werd netjes geleverd. Top bedrijf!

Goeie producten en snel geleverd.

Na klacht van een zwakke aanhechting bij leuningen, alle 4 de stoelen nu de hechting weer oké, netjes opgelost. Dank daarvoor.

Super service

Alles is heel goed verlopen. Loungeset gekocht, kreeg gelijk een mail dat er contact opgenomen zou worden voor de levering. Kon de levering zelf inplannen. De dag zelf keurig gebeld door de meneer van het transport, dat hij in liep op zijn schema of hij eerder welkom was. Alles keurig uitgeladen en was echt meer dan super ingepakt.

Kwaliteit in aanbod & service

Wij hebben Hartman dinning chairs gekocht inner actie bij 3 stuks 1 gratis. De klanten service heeft er keurig een order van gemaakt en de levering was snel.

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Vertrouwde leverancier van onze duurzame tuinmeubelen die altijd waar voor zijn geld levert

Klant is koning

Werd prima geholpen bij de aankoop van een professionele voet voor parasol.

Comentarios sobre el Kiyoh