Snelle en prettige service

Telefonisch onze bestelling gedaan. En de levering ging ook erg vlot. Aardige man van de firma Brinks. Er ontbraken schroefjes om 1 van de stoelen in elkaar te zetten en die worden nog nageleverd.

uitstekend

Snelle levering. En goede communicatie.

Uitstekende beschrijving op de site.

Tevens, voor een zéér laag bedrag wordt het product op jouw moment thuisbezorgd. Chapeau!

Veel keuze en hoge kwaliteit.

Goed geholpen,komen zeker terug voor volgende aankoop.

Geleverd zoals verwacht

Levering duurde wel iets langer dan verwacht, maar misschien ook verwend door de 'vandaag besteld, morgen in huis' mentaliteit die tegenwoordig door veel webshops wordt uitgedragen. Nog een tip: loungeset werd volledig verpakt geleverd. Veel werk om uit te pakken, in elkaar te zetten en zooi op te ruimen. Misschien aanbieden om tegen bij betaling dit te laten doen?

Een klantgerichte service

Omdat de artikelen die ik wilde aanschaffen niet allemaal op voorraad waren, heb ik telefonisch contact gehad met de klantenservice. Via dit contact ben ik goed geholpen en zijn er alternatieven geopperd om toch een volledige aanschaf te kunnen doen.

Prima service, snel en de artikelen zijn zoals ze worden gepresenteerd.

Kundig en eerlijk geholpen.

Wij waren op zoek naar een ronde eettafel van ongeveer 120cm. Eenmaal in de showroom Amersfoort viel ons oog op een ronde teak houten tafel, alleen deze was 150cm rond voor ons helaas te groot Daarna zagen wij een ronde tafel in de juiste maat, alleen deze was van gecoate aluminium. Toen wij hardop overleg hadden of we niet liever een houten tafel wilde sprak een verkoper ons aan. Hij hoorde en zag onze twijfel en gaf ons het advies om nog even te wachten met de aanschaf omdat hij zeker wist dat de ronde houten tafels van 120cm weer binnen enkele weken op voorraad zouden komen. Een super eerlijk advies! Wij hebben dan ook gewacht en een paar weken later was de tafel op voorraad. Via de website besteld en alles tot in de puntjes geregeld! Voor ons is kees smit tuinmeubelen echt een super goed bedrijf!! Wij zeggen, ga naar kees smit tuinmeubelen, er is geen betere!

Tevreden in de zon!

Twee Bellagio Elegance tuinstoelen besteld en ontvangen. Van begin tot levering erg tevreden over de hele route. Dank en groet, Cor

Verschrikkelijk: komt afspraken niet na, slechte bereikbaarheid, na 6wk nog steeds geen geld retour

Bestelling inmiddels 6 weken geleden geplaatst en betaald..., nooit geleverd. Pakket was "kwijt" geraakt. Daarna claimde de klantenservice dat het alsnog was afgeleverd bij mij (want op tracktrace stond "afgeleverd") - echter was het niet bij mij, maar bij HUN EIGEN RETOURMAGAZIJN(!), waar ik ze zelf op heb moeten wijzen omdat niet verder gekeken werd dan de neus lang is. Nu, 6 weken later en meerdere keren 45+min in de wacht te hebben gestaan bij de telefonische klantenservice en talloze e-mails (met extreem late nutteloze reactie of zelfs geen reactie) verder, nog steeds mijn geld NIET TERUG. Al met al compleet waardeloze service, ver weg blijven van dit bedrijf als je geen gedoe wilt...

Supersnelle service!

Ik had een kussenhoes besteld en deze werd boven verwachting snel keurig geleverd!

Een top bedrijf

Kees Smit had ik nog nooit van gehoord , maar na het bestellen en leveren van onze 2 tuinstoelen zullen wij deze naam nooit meer vergeten wij zijn gewoon zeer tevreden !

Kwaliteit voor de laagste prijs

Een zeer goede service bij reparatie van tuinstoelen

Top bedrijf

Ruime keuze, top kwaliteit, snelle levering, duidelijk communicatie en goede informatie m.b.t. onderhoud gekochte artikelen

Ruime keus, zeer goede service

Mooi assortiment aan tuinmeubels en een ruime keuze. Ook kan er wel eens iets misgaan of heb je een maandagochtend artikel, en de service is dan uitmuntend. Het wordt perfect geregeld en zonder moeite. Heel klantvriendelijk.

Kees Smit is een prettige en betrouwbare winkel

De afgelopen jaren heb ik een aantal keren bij Kees Smit naar volle tevredenheid tuinmeubels aangeschaft. De site werkt goed en bestelling en bezorging verliep soepel. Als je de producten eerst in echt zou willen zien, dan is een bezoekje aan de winkel een aanrader. Dat is ook leuk om andere ideeën op te doen.

Als ik 6 sterren mocht geven, dan deed ik dat!

Klantgericht, netjes, aardig, behulpzaam, overzichtelijk, goed bereikbaar, snel! Ik raad iedereen dit bedrijf aan! Het nadeel is dat je er niet zomaar weg komt met het kopen van 1 product; je ziet vanzelf nog extra dingen! ;-)

deskundig advies en zeer snelle levering.

Goed advies gekregen over aanschaf loungeset. Zeer snel geleverd, binnen een week.

Valt tegen bij wind

Bij windkracht 3 draait de zweefparasol al op een voet van 160 Kg

Snelle punctuele levering, geweldige handleiding voor montage

de informatie over de levering klopte helemaal. De tuinkast was keurig, maar toch simpel verpakt. De handleiding was zo goed dat de montage vlotjes verliep. Ik heb het grotendeels alleen gedaan en had alleen even hulp nodig om het dak op het wanden te plaatsen

Snel geleverd prima service!!

Tuinset werd super snel geleverd en de leverancier leverde t netjes achter. De aanloop naar levering was prima: via mail en sms een tijdsblok en bij ons was t ook de begintijd al in huis. Wij zijn zeer tevreden en komen vast en zeker nog es terug! Bedankt

Informatie deugt. Tijdige en professionele levering.

Hoogwaardige kwaliteit.

Fijne winkel

Probleemoplossend! Probleem met terrascafés, na 1 jaar nieuwe tafel uitgezocht!

Precies wat ik zocht

2 voetenkrukjes gekocht van metaal inklapbaar en goed passend bij mijn al bestaande tuinmeubelen .

Grandioos

Onwijs blij met onze aankoop! Hebben dr al meerdere avonden veel plezier aan mogen beleven

Comentarios sobre el Kiyoh