Kom er zeker terug

Erg fijn geholpen en niet opgedrongen. Mochten er thuis even over denken en dan nog mochten wij de offerte annuleren. Wij hebben de stoelen met voetenbankje gekocht en zijn er blij mee. Gr. Een tevreden familie Dekker.

Topservice!

Zeer snelle levering van topproducten! Kees Smit betrouwbaar in communicatie zoals het op de website doet. Je kunt er met een gerust hart bestellen!

Een eerlijk bedrijf met kwaliteit.

Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf en dat ze ook het vertrouwen hebben in de klant.

Perfecte. Bezorging en goede informatie over mijn aankoop

Snel en mooi

Het was precies wat ik zocht en Zeer goede kwaliteit. Gewoon top

Wij zijn zeer tevreden!

Ten eerste werd onze tuinbank veel eerder bezorgd dan verwacht. Prima verpakt, en er zat een duidelijke handleiding bij. Het in elkaar zetten van de tuinbank was een fluitje van een cent. Het eindresultaat is een hele mooie bank in onze tuin, en het belangrijkste is "het zit heerlijk".

Mooi Service Kwaliteit Snelheid Gezellig Stevig Blij

Online gevonden. Mooie spullen besteld . Door mijzelf gemaakte fout in no time opgelost door klantenservice. Gezellige medewerkers gezellige tuinmeubelen en kussens. Superstevig materiaal. We zijn blij blij blij met alles. Ook met de mensen van de bezorgdienst correct en netjes. Ik zou zeggen koop bij Kees Smit

Fantastisch advies en het werd nog netjes in de tuin gezet ook!

Buitengewoon vriendelijk geholpen aan de telefoon. Mijn bestelling werd ook nog meteen in orde gemaakt. Ouderwets goede service!

Mooie tuinmeubels en een perfecte service!

Hebben sinds vorig jaar een loungeset , welke prima bevalt. Dit jaar hadden we een klein probleempje met een bank, en dit is direct perfect opgelost, compliment hiervoor!

Netjes verpakt en bezorgd

Niks op aan te merken.

top

vlotte website met nodige info.de gepaste leveringsdatum was makkelijk zelf te kiezen en het werd zelfs nog enkele uren eerder dan vermeld in de mail geleverd.de granieten tafel is fantastisch,staat als een blok en is onderhoudsvriendelijk.ook de twee mannen die leverden waren erg vriendelijk en behulpzaam.alles werdt netjes in de tuin opgesteld.topverkoper

Vlotte en vakkundige bediening en service.

Na 17 dagen nog steeds niets ontvangen, ook geen bericht

Een product dat op voorraad was besteld via de webshop. Nu 17 dagen verder en heb ik helemaal niets gehoord, ondanks de belofte van verzending binnen 5-7 werkdagen . Gisteren gebeld met de klantenservice. Na 25 minuten de eerstvolgende wachtende te zijn geweest kreeg ik iemand aan de lijn die beweerde dat de vervoerder al lang het product moest hebben gehad. Ik zou dezelfde dag nog wat horen van de vervoerder. Maar je raadt het al... niets gehoord. Laatste keer dat ik bij Kees Smit iets bestel.

Goeie tuin artikelen

Netjes verzorgd en zorgvuldig Verpakt

Mooie salontafel gekocht voor onder mijn overkapping. Super kwaliteit. Snelle levering

Levering en product in orde

Bestelling gedaan, paar dagen later netjes geleverd. Product was conform verwachting. Dus geen service nodig gehad, dan weet je pas echt hoe goed een zaak is.

Goede service, snelle levering

Vriendelijk hulp aan de telefoon, alles goed geregeld.

Zonder problemen een kapotte stoel om kunnen ruilen. Super service Vriendelijke groet, M@rcel Wesepe

Een relaxte deal.

Met verkoper RobbertJan meteen een klik. Rustig , goede informatie en goede vergelijking met andere merk stoelen. Geen moeite teveel stoelen te sjouwen om naast elkaar uit. te proberen. Prima gozer. Deal was vlot gesloten.

Keurige afhandeling en blij met mijn aankoop

Snelle en nette levering van de bestelling

Super snel in huis en netjes verpakt

Kwaliteit en service in één.

Na aankomst in het filiaal Amersfoort eerst rustig zelf rondgekeken (wisten ongeveer wat we wouden) . Daarna super geholpen met ideeën en hoe het eventueel ook kon. De set die we zochten hadden we eerst over het hoofd gezien maar dankzij de verkoper gevonden. Heel erg bedankt!

Super kwaliteit

Goede levering. Netjes ingepakt. En zeer goede kwaliteit.

Perfect artikel en veel sneller geleverd

Bij het bestellen van dit artikel zou de levering 7-10 werkdagen duren, maar het was nog geen 2 werkdagen toen de doos met inhoud werd afgeleverd. Perfect product en goed in elkaar te zetten. Blij mee en zeker met de ruimte die hiermee is gecreëerd.

Uitstekend!

Zeer goede kwaliteit en uiterst snelle bezorging.

Comentarios sobre el Kiyoh