Vakkundige hulp in de showroom en nette bezorging.

De verkoopster was vlot en vakkundig. Ze was ook niet te beroerd om afstanden te lopen in de showroom. We gingen zelfs de catacomben en het magazijn in. Het vervolg traject van offerte goedkeuren en bevestigen van de order ging wat moeizaam. Daarvoor was echt 3 x extra telefonisch contact voor nodig............en.............2 x werd er gewoon helemaal niet opgenomen.

Mooie bank,op tijd geleverd.

goed product en goede service

snel volgens afspraak geleverd goed product

Super kwaliteit en een zeer correcte service

Zoals ik het had gewild zo kreeg ik het ook geleverd. Nadat ik het had uitgepakt en gemonteerd was ik meer dan tevreden en diegene die het ook gezien hebben waren super enthousiast.

Goede kwaliteit tuinmeubelen

Wij hebben een teak tuinset bij Kees Smit in Amersfoort gekocht. De verkoper heeft ons goed voorgelicht en zich niet opgedrongen. We hebben zelf de keus kunnen maken. De levering heeft ook snel plaatsgevonden en we genieten van onze tuinset.

Goede hulp en snelle levering

Prettig geholpen in amersfoort en spullen kwamen razendsnel

snelle levering en top kwaliteit!

Duidelijke website met voldoende informatie. Goede informatie na bestelling over levering en constructie en onderhoud vd teakhouten bank. Super tevreden met alles. Top winkel!

Mooie winkel, mooie spullen.

We hebben het vlonder bij ons chalet robuust gezellig gemaakt met de Rough serie van Kees Smit.

Mooie showroom, uitgebreide collectie, deskundig en prettig geholpen.

Hele mooie showroom, uitgebreide collectie overzichtelijk opgesteld. Personeel vriendelijk, niet opdringerig, deskundig advies. We hadden het gevoel dat er met ons meegedacht werd.

Goed mooie stoelen bedrijf zeer goed de levertijd perfect wat moet ik meer zeggen

Super tevreden

De kwaliteit Is Hoog, en de bezorging verliep vlekkenloos

Kees Smit levert uitsluitend hoogwaardig tuinmeubilair.

Wij hebben onlangs een paar mooie tuinstoelen bij Kees Smit besteld. Deze zijn binnen een week bij ons aangeleverd. We hoefden de stoelen niet eens in elkaar te zetten. Uit de doos, plastic eraf, kussens erin en zitten. Ideaal!

Top, snel geleverd en mooie producten

De prijzen bij Kees Smit zijn heel netjes. Wij hebben eerst in de winkel in Amersfoort gekeken en daarna online besteld. Levering was vlot en netjes. Heel tevreden.

Prima, alles goed geregeld en prima producten

After-sales

In april een Forza set met extra elementen gekocht. Levertijd en levering prima en product bevalt ook. Na het uitpakken en instaleren heb ik gelijk per e-mail doorgegeven dat er iets niet juist was. Echter zit ik vanaf eind april te wachten op een reactie. Inmiddels al verschillende e-mails verzonden...…...

Was een snelle levering

Top verkoper. Goed advies.

open gesprek. To the point

Mooie winkel!

Leuke ontvangst. Nette winkel voor iedere portemonnee. Niet moeilijk met bezorging. Goed geslaagd!!

Prima kwaliteits product

Goede kwaliteit nuttige montage instructie. Goede informatie ten behoeve van duurzaam onderhoud

Snelle service en mooie meubels

Zowel lounge set, als parasol als opbergkast besteld in drie aparte bestellingen. Elke keer weer sneller geleverd dan de verwachte levertijd. Keurige levering en mooie producten. Laat de zomer maar komen!

Prima, kwaliteit komt goed overeen met beschrijving en afbeelding. Service prima. Geen bijzonderheden.

Super service, klantgericht en snel met precies wat ik nodig had.

Ik had een hele specifiek vraag en heb er een perfecte oplossing voor aangeboden gekregen. Vervolgens supersnel geleverd. Hartelijk dank Kees Smit Tuinmeubelen.

Goede levering, duidelijke communicatie, fijne producten

Zeer Tevreden over de bestelling en de levering

Daar de bestelling op een ongewone plaats afgeleverd moest worden , was de communicatie daarover uitstekend. Met zowel uw firma als met de vrachtvervoerder. Complimenten hiervoor!

Mooie artikelen, snelle service

Comentarios sobre el Kiyoh