Keurig geleverd volgens afspraak en topkwaliteit

Wat Kees Smit belooft, wordt waargemaakt!

De geleverde tuinstoelen en kussens zijn kwalitatief fantastisch! Goed verpakt werden ze op tijd en onbeschadigd geleverd. Keurige service!

Goede service en veel kennis

De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. Speelde goed in op onze wensen en probeerde ons niet over te halen om zaken te kopen waar we niet in geinteresseerd waren. Verder was hij goed op de hoogte van de producten die Kees Smit aanbiedt.

Vriendelijk personeel, correcte levering en goede kwaliteit producten

Diverse artikelen besteld. Uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel, zowel in de winkel in Amersfoort, als de bezorger en de medewerker klantenservice.

Goed geholpen.

Had een parasol bestelt,maar ik moest deze retour doen. Heel correct behandeld.

Helemaal prima geregeld van magazijn tot thuis/ in huis

Netjes geholpen in de winkel en prima thuis bezorgd

Mooie producten en vriendelijke duidelijke informatie vanuit de verkoop.

We zochten een bijzettafel en zagen deze op vrijdagavond op de site. Direct besteld en ondanks dat de bestelling nog niet online was verwerkt konden we deze zaterdag toch al ophalen. Direct genieten dus!

super, kan niet beter

super service, en prijs klasse, plus snelle levering, ga zo door

Direct contact en snelle levering.

Mijn vragen werden naar tevredenheid en snel beantwoord. Levering gebeurde zelfs een dag eerder dan beloofd.

geweldige ervaring

Zeer vriendelijk en goede service

Prima schommelbank en zeer snelle levering

Na bestellen kreeg ik een email dat het een aantal werkdagen kon duren, maar de volgende dag stond Postnl al voor de deur. Installatie ging makkelijk, wel met 2 man. Verder een heerlijke bank, die al veel gebruikt wordt.

super service en ook nog snel

I.v.m. met een verkeerd bestelde kussen zeer goed geholpen ik hoefde weinig te doen en toch was het andere setje zo in huis. top gedaan kees smit gr anthony draisma

Uitstekende service.

Snelle levering, precies volgens planning. De bezorger had het bestelde blad al geplaatst waar het ook op moest( barblad).

Top materiaal

Alles perfect geregeld

Ik ben zeer tevreden met de service. Bij nader inzien wilde ik mijn bestelling wijzigen, daar werd geen probleem van gemaakt.

Goed geholpen in de winkel

Goede en prettige opdrachtafwikkeling. Duidelijke informatie.

zeer eerlijk en goed bedrijf

vriendelijk en behulpzaam personeel als je ergens niet helemaal over tevreden bent wordt dat zonder probleem opgelost. dankjewel Kees Smit en medewerkers

Een zaak om aan tebevelen.

Ruime keus,professionele hulp door personeel.De aangeschafte spullen werden bij het magazijn netjes in de auto neergelegd ,toch 50 kg en dat met een vriendelijk woord en een glimlach.

Mooi meubel

Erg blij ben ik met mijn tuinbank, snelle en nette levering, ik beveel Kees Smit tuinmeubelen zeker aan!! Voor onze schommelbank bestelde ik een nieuw kussen! Ook deze is netjes en snel geleverd, de rode kleur staat lekker vrolijk Vorig jaar van dezelfde serie 4 stoelkussens aangeschaft. De rode kleur is nog steeds zo rood als bij aanschaf!

Snelle levering na bestelling online

De bestelling via de website gaat snel en efficiënt. Vervolgens volgt snel keuze voor bezorging. Traject van uitleveren wordt je als klant goed over geïnformeerd.

Fijne winkel, mooie spullen

Smaakvolle producten en veel keuze. Vriendelijk geholpen en goed meegedacht.

Gewoon niet anders verwacht!!

Makkelijke en overzichtelijke site. Ondanks de Coronadrukte verzenden en bezorgen binnen de aangegeven tijd.

Top in klantvriendelijkheid

Denken met de klant mee

Ronnie Tober zou zeggen: “ in één woord geweldig

Zeer plezierig en goed geholpen door Adem. Als de bewoners uit Borne Kees Smit zeer waarderen zou het mooi zijn als Kees Smit het hoofdveld zou sieren met een sponsorbord. Mijn gegevens zijn bekend.

Veel keuze voor een goede prijs

Ik had wat info nodig over de bezorging. Werd erg vriendelijk te woord gestaan en alles duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk 4 standenstoelen gekocjt en erg tevreden over de levering en binnen 1 wk geleverd. Erg fijne winkel.

Comentarios sobre el Kiyoh