Goed advies en service

Wij hadden twee tuinders gekocht, na 1 seizoen bleek dat twee stoelen iets waren door gezakt, daar eerst geen probleem van gemaakt wij kregen twee nieuwe stoelen, een fantastische service

De klantreis is zeer doordacht en zeer klantvriendelijk

Vanaf het moment van binnenkomst in Amersfoort tot en met de levering aan huis in Badhoevedorp is het proces zeer goed en soepel verlopen. Goede en eerlijke communicatie is daarbij de sleutel!

Goed product precies zoals gedacht

Goede voorlichting en correct afgehandeld inclusief bezorging.

Korte levertijden en correcte bezorging !

Na onze keuze uit de enorme collectie was de bestelling zo afgerond. De verhouding prijs/kwaliteit is gewoon goed. En een vlotte levering binnen enkele dagen zoals beloofd. Door nette, vriendelijke bezorgers van Jos Dusseldorp Transport op de afgesproken tijd afgeleverd. Wij zijn gewoon zeer tevreden over "Kees Smit Tuinmeubelen" !

hele nette sevice hebben zelfs een mail gestuurd ivm het in elkaar zetten van het product

Heel goede ervaring. Is aanrader

Alleen maar goed ervaring en erg tevreden met de product

TOP

Ik had een lange, stenen tuintafel besteld en een stenen parasolvoet. Eerst volop aandacht in Amersfoort van de verkoper. De heren die de bestelling kwamen leveren leverden op vrijdagavond 18.00 uur de uiterste zorg en vakmanschap zodat de tafel goed en stabiel stond. Echt geweldig! Wat een service van vriendelijke heren die lang bezig waren en nog 2 uur terug naar huis moesten rijden.

Goed geholpen bij het kopen van ons tuinmeubels

Mooi loungeset gekocht. Netjes gebracht zijn er tevreden over

Zowel sales als aftersales zijn fantastisch!

Onze Glatz parasol bleek na 1 jaar niet goed te functioneren. Afspraak gemaakt, parasol afgehaald en na drie weken weer gerepareerd thuis kosteloos afgeleverd. Een firma die zijn afspraken nakomt.

Goede en snelle verkoop medewerkers.

Ik heb de bedden nog niet ontvangen, dus kan alleen een beoordeling doen over de verkoop.

Uitstekende ervaring!

Even lastig om online te kopen maar na telefonisch gesprek is alles goed gekomen! Geniet van de mooie tuinkussens in eigen tuin in deze zonnige maar ook ongewone vakantietijd.

Zeer goede service.

Er was 1 element van onze tuin set kapot. Maar deze set was niet meer leverbaar.(3 jaar oud) Nu kregen wij 60% vergoed en konden een nieuwe set uit te kiezen. Top service, bij het afleveren van de nieuwe set namen zij de oude meteen retour.

Prima bedrijf. Snelle levering

Bij het bestellen de melding dat de levering ongeveer 8 dagen zou duren. Tot mijn blijde verbazing werd er al de volgende dag geleverd!

Een top bedrijf met een geweldige service.

Zeer goed. We hebben tuinmeubels voor ons huis in Frankrijk gekocht. Die zijn keurig daar bezorgd. Ook hier in Nederland is de service prima.

Geweldige service!

Mooie tuinmeubels geleverd gekregen!! Er was helaas iets niet in orde met 1 onderdeel maar dat is zeer snel opgelost!! Hele prettige service en afhandeling!!

Heel klantvriendelijk!!

Wij zijn zeer goed geholpen. Hadden in de winkel een set besteld, bij thuiskomst twijfelden we toch over de indeling. Hoewel de levering al was ingepland konden we deze toch nog aanpassen. Super bedankt en we zijn heel blij met onze uiteindelijke keuze.

Goede service, vriendelijk personeel, mooie producten

Top product ! Mooi design, kwaliteit en veilig.

Goede service snelle levering. Vriendelijke telefoniste.

Prachtige eigentijdse kwaliteits meubelen!

Je voelt je welkom in de winkel. Vriendelijke verkopers die goed advies geven en met je mee denken.

Bij levering van beschadigde stoelen heeft de klantenservice zeer adequaat gehandeld.

Telefonisch goede aanvullende informatie gekregen.

Positief verrast

Voor mij de eerste keer dat ik meubelen online bestelde zonder ze eerst gezien te hebben en er op te hebben gezeten. De duidelijke info op de website en de goede retour mogelijkheid trokken me over de streep. De bestelde stoelen zijn precies zoals verwacht en werden snel geleverd.

Goed lopend bedrijf!

8 tuinstoelen gekocht, d.m.v. een verkoper de juiste stoelen aangeschaft met handige tips van hem zodat we precies wisten wat wij nodig hadden! Voor een sneller verloop zou ik tussen de betaling en het afhalen van het product een paar kleine aanpassingen maken zodat klanten niet heel lang hoeven te wachten bij 1 van de afhaal magazijnen. Voor de rest super tevreden en zeker een aanrader!

Snel en zorgvuldig

Stoel ligt nu extra lekker met deze hoofdsteun.

Comentarios sobre el Kiyoh