Rare manier van afhandelen klacht

Bij de eerste levering wasvan alles mis. Meubels waren vies en er zaten op verschillende plekken beschadigingen, vooral op de hoeken. Op basis van de foto’s is ons korting aangeboden. Dat wilden we niet want we wilden mooie stoelen. Omruilactie is goed geregeld, maar opnieuw waren een aantal meubels vies. Ik heb daar een mail over gestuurd dat de omruilactie netjes was verlopen maar dat de meubels opnieuw vies waren. Ik heb het schoon kunnen krijgen, maar gewoon nul reactie op mijn mail. Ook niet even een vraag of nu alles goed is gegaan na de eerste dramatische levering. Plezier is er wel af zo terwijl je toch ff 1000 euro neertelt. Raar hoor. Ik kom er niet weer.

Perfecte levering, perfect product!

De bezorger hielp me zelfs de doos van de voordeur naar de tuin brengen, helemaal perfect! Geboren met 2 linkerhanden is het in elkaar zetten nogal een dingetje voor mij. Rustgevende muziek opgezet, alle onderdelen uitgestald en begonnen met de handleiding... aan de handleiding kan IKEA nog een puntje zuigen! Absoluut helder, en zelfs aparte waarschuwingen voor mensen met meer dan 2 linkerhanden! Het kan gewoon niet missen. De materialen zijn degelijk, de verbindingsmiddelen degelijk, kortom, helemaal niets op aan te merken. Na een flink uurtje sleutelen stond de kast compleet, geen schroefje verkeerd, paar schroefjes over maar dat zullen reserve-onderdelen zijn (toch?). Enige is die blaar in mijn handpalm van de schroevendraaier, maar ach...

Prima product en service

De keter store it out Max shed gekocht en uiterst tevreden. Direct per mail een instructiefilmp doorgestuurd gekregen en zo redelijk snel in elkaar weten te krijgen met 2 personen. Snelle verzending en fijne communicatie! Graag tot een volgende keer.

Goede spullen zijn overal verkrijgbaar, goede service niet!

Ik bestel regelmatig spullen via internet bij Kees Smit en ben nog nooit teleurgesteld. Indien er iets niet naar mijn zin of kapot was, werd dit onmiddelijk omgeruild en dit zonder allerlei moeilijke procedures.

Ruime keus, goede prijs

Eenvoudig bestellen op overzichtelijke website. Leveren duurt wel wat lang.

Geweldig goed en vriendelijk geholpen. Top.

Bij een klacht zeer correct geholpen. Een nieuwe tafel gekregen en ook nog voor ons in elkaar gezet. Een geweldige service.;

Goed geholpen fijn geleverd. Klacht snel en zeer naar tevredenheid opgelost. TOP

Alles al afgeweest voor loungeset. Toch maar naar Amersfoort. Direct goed geholpen in ruime winkel. Direct geslaagd. Fijn advies. Daarna snel geleverd. Kleine mankementen meer dan goed opgelost. Fijne winkel!!!

Vakantiegevoel in eigen tuin!

Wat een heerlijke parasol is dit! Dit geeft mij nu eindelijk de mogelijkheid om lekker lang te kunnen genieten van onze tuin, net zoals ik dat voorheen op de camping deed.

Goed advies

op al mijn vragen duidelijk antwoord gekregen, goede service, snelle levering en goed product. Wat wenst een mens nog meer, niets dus. Toppers!!

Top geholpen in de winkel!

Nadat we gistermorgen een nare ervaring hadden bij de aflevering van tuinspullen door een ander bedrijf, zijn we gistermiddag naar Kees Smit gegaan. We zijn daar prima geholpen door Monique! We hebben de meubels gelijk meegenomen bij het afhaalmagazijn. Daar werden ze ingeladen in een bestelbus met aanhanger waarmee we ze naar huis konden brengen. Prima service!

Fantastische service van bestelling tot aflevering

De stoel had ik bij een vriendin gezien en doordat ik er even in ging zitten, besloot ik dat ik ook zo’n heerlijk cocoon-tijd voor mezelf chair wilde aanschaffen. Bestelling on-line werkte niet maar heb toen gebeld en besteld, afleveringsdatum ingepland. Betaling kon online bij aflevering. Stoel is van prima kwaliteit, staat buiten en wordt veel gebruikt.

Wat een service!

Omdat mijn nieuw bestelde tuinbank andere kussens had dan die van 5 jaar geleden ging men op zoek naar de juiste “ oude “ kleur. Met wat zoek en speurwerk van meerdere collegae gelukt! Met gratis omruilen. Wat een service en ook nog een een super vriendelijke telefoniste. Ga naar Smit zou ik dus zeggen of vraag advies per telefoon.

Snelle en goede bezorging van hoogwaardige producten

Zie boven

Netjes allemaal

Keurig verzorgd, duidelijke beschrijving.

Wij omschrijven onze ervaring in één woord; TOP

Onze allereerste ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen is zeer goed. We zijn er heel erg goed geholpen en het personeel is ontzettend vriendelijk ! Afspraken worden nagekomen en je kunt rustig in de winkel rondkijken zonder dat je meteen een verkoper achter je aan hebt. Mooie en kwalitatief goede producten. Van deze tijd. Kortom, wij zijn 100% tevreden klanten. Zullen Kees Smit dan ook zeker aanbevelen in onze vriendenkring.

Persoonlijke aandacht van dichtbij, zorgzaam op afstand.

Goed persoonlijk en vriendelijk advies in de winkel. Prettige communicatie en duidelijkheid rondom de levering. Bijna geruisloos zoals wij het graag willen.

Heel klantvriendelijk en fantastisch geholpen

Fijne winkel waar je snel en vakkundig geholpen word.

net zorgvuldig bedrijf

goed net aflevering en cominicatie

Zeer klantvriendelijk en prima service

Leuk personeel en humorvol geholpen

Bij Kees Smit slaag je altijd!

Als wij rondkijken voor nieuwe tuinmeubelen is het het nét niet. Gaan we daarna naar Kees Smit, slagen we in één keer. Dus voortaan gaan we gelijk naar Kees Smit.

Top geholpen in de winkel!

Aardige dame die meedenkend was, alle tijd en geduld. Goed geholpen

Prima prijs - kwaliteit, prima service

Mooie parasol besteld voor zeer redelijke prijs. Snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Goed advies en goed geregeld

Een uitgebreide comfortabele winkel met volop keuze, goed advies en zeker niet beroerd voor sjouwen met stoelen van de ene kant van de winkel naar de matchende tafel aan de nadere kant.

Snelle service, goede spullen

We hebben tuinmeubelen besteld en deze werden snel geleverd. Zowel het tweezittertje als de dinerstoelen zijn goed van kwaliteit en zitten prima!

Mooie kwaliteit!

Ruime keuze in de showroom. Snelle levering. En goede kwaliteit.

Comentarios sobre el Kiyoh