De vorige duoseat (Intratuin) was na 7 jaar zomer en winter buiten doorgescheurd op 1 zitting. Deze als vervanger gekocht. Snelle levering. Bankje is eenvoudig in elkaar te zetten. Veel gemakkelijker dan het vorige bankje. Alles ziet er iets doordachter uit. Had in andere recensie gelezen dat water blijft staan na regenbui op de zittingen. Dat is inderdaad een nadeel en anders dan bij de voorganger. Hopelijk gaat deze ook weer vele jaren mee.
Zeer breed assortiment, Koop je voor een klein-/redelijk-/groot bedrag de klant vriendelijkheid is er ongekend een grote Pluim ! Mooi dat iets met Twentse nuchterheid zo iets is ontstaan !
Fijne aankoop id winkel, prettig geholpen met goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg erg tevreden!
Mooie terrastafel besteld bij Kees Smit. Aanvankelijk was de levertijd vrij lang maar de tafel kwam toch sneller dan gedacht. Nu nog het mooie weer terug :-) Prima product. Ietwat aan de dure kant maar dat vertaalt zich hopelijk in een hele lange levensduur.
Tafel via internet besteld. Zeer goede kwaliteit snel en goed bezorgd.
Makkelijk bestellen en fijn dat je levermoment zelf kan bepalen. De transporteur was door omstandigheden niet in staat om op afgesproken moment bij ons te zijn maar we zijn netjes gebeld met de vraag of de chauffeur wat later mocht komen. Zo hoort het. Vandaar dit mooie cijfer.
Op 8 juni heeft Kees Smit een lougeset bij ons aangeleverd. Bij het uitpakken was gelijk zichtbaar dat er schade zit op een hoek. Heb dezelfde avond nog een mail gestuurd met foto's en gevraagd hoe dit opgelost kan worden. Nu na 2,5 week nog steeds geen reactie ontvangen. Vervelend dat ik de loungeset nu niet in gebruik kan nemen. Heb diverse keren geprobeerd te bellen, maar blijf eindeloos in de wacht staan. Ik heb er begrip voor dat ze het druk hebben, maar ze hadden op zijn minst even een korte mail terug kunnen sturen dat het in behandeling is.
Geachte mevrouw, Wat vervelend dat u niet direct reactie van ons heeft ontvangen en langere tijd in de wacht heeft gestaan. Onze excuses hier voor! Inmiddels heeft onze Duitse afdeling contact met u gehad en is de kwestie opgelost. Mochten wij u in de toekomst verder kunnen helpen, dan horen wij dit graag van u. Met zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Prima levering! Keurig en stevige verpakking ! Niks op aan te merken,
Wij hebben een loungeset besteld. Deze hebben we bekeken in de showraam en later telefonisch besteld. Direct had ik de bevestiging in mijn mailbox en kreeg ik een bericht van de transporteur. In de mail van de transporteur kon je gemakkelijk aangeven wanneer je wilde dat de loungeset werd geleverd. Loungeset was makkelijk in elkaar te zetten en we zijn er erg blij mee!
Goede afspraken over Bezorging en zeer tevreden over de producten
Snelle levering, kwalitatief goed product tegen scherpe prijs.
Prettig en goed geholpen in de winkel. Aan de telefoon ook prima geholpen. We kregen te horen dat de parasol die we graag wilden hebben niet meer leverbaar was en dat het wel eind augustus kon worden. Zelf gezocht dat hij in Belgie nog wel leverbaar was en ineens was hij er in Nederland ook weer. Dat was een beetje vreemd.
super tevreden met de aflevering vriendelijke chauffeur en heel mooi tuinset ontvangen voor nieuwe aankopen weer bij jullie.gr fam withagen wouwbaan 151 roosendaal.
De service en het personeel zijn geweldig. Dat zie je in deze tijd niet meer vaak bij een bedrijf. Dus een dikke duim en dankjewel.
positief. Het staat er mooi bij, tafel en bank. Jammer dat er in de winkel dingen beloofd werden over de levering die niet waargemaakt konden worden (evt. zaterdag, met lift naar 3e etage). We zullen het maar op de Coronatijd schuiven die voor iedereen zaken veranderde.
Voor de tweede maal zijn goederen van Kees Smit beschadigd bij ons afgeleverd. De eerste maal zijn de goederen omgeruild. Nu wachten we al 2 weken op een reactie op de nieuwste levering waarbij 3 van de 6 tuinstoelen beschadigd zijn afgeleverd. We hebben direct een email gestuurd, incl. foto’s van de beschadigingen. Inmiddels zijn de beschadigde stoelen omgeruild. We zijn tevreden over de afwikkeling.
Revisión original
Kussens voor onze tuinset besteld. Niet een koopje maar gezien de snelle levering en de uitstekende kwaliteit, zijn we er heel content mee. Dat geldt ook voor de wijze van verpaking. Een aanrader.
een woord prima, mooie stoelen en zitten fantastisch.
Fijn dat je zelf een afspraak kan maken voor de levering en top dat de chauffeur even belt van te voren.
Mooie kussen zeer tevreden
Inmiddels 2 teaktafels, teak picknickbanken en wickerstoelen besteld. Alle artikelen worden zeer snel geleverd en hebben een hele goede kwaliteit. Reageren ook snel op de mails voor vragen en adviezen.
Keuze is reuze
Zou alleen kijken maar koos direct een tuinmeubel van Kees Smit en nu geeft het mijn tuin ook verassend genoeg een hoop Pit!
Ik ben in amersfoort geweest en het is een prachtige gebouw met ervaren personeel. Prachtige spullen voor ieders wel wat:). Zelfs tijdens Corona maatregel was alles prima te zien. Mijn favoerite Tuin/Terass shopping Mall:). Dank en ben zoooo blij met me nieuwe terass-set:)
Overzichtelijke website, perfecte informatie over de levering hoe en wanneer. Uitstekend verpakt en kwaliteit van het product valt nooit tegen.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate