Probleem goed opgelost

Zending was niet compleet en basket beschadigd, goed opgelost

Netjes en op tijd geleverd

Heb een paar tuinstoelen en een voetenbank via Kees Smit gekocht. De prijs was marktconform en de goederen binnen twee dagen geleverd. Volgende keer kijk ik eerst bij deze webwinkel

Bestellen, bezorgen en dan zorgenloos genieten

Was de eerste keer dat ik bij Kees Smit een bestelling heb gedaan. Geweldig. Besteld, de volgende dag bezorgd en ook gelijk kunnen genieten van het prachtige weer. De service topklasse!! En de stoel een aanrader. Prachtige vorm, optimaal zit- en ligcomfort....

Goed en netjes geholpen en ook keurig thuis afgeleverd .

Goed spul!

Niks mis met het materiaal. Goede service.

Super snelle levering en goed en duidelijk geregeld

Mooi product en super snelle levering

Mooie, grote opbergbox. Past meer in dan verwacht en na een aantal flinke regenbuien met windstoten, geheel waterdicht. Levering was onverwachts ( want werd aangegeven dat het wel even kon duren) supersnel.

Super stoelen

2 fijne dekchairs gekocht, zitten super! Zo fijn dat we er bijna niet meer uit kunnen, maar ja, is dat erg?

Helemaal top

Snele, goede en fijne levering.

Mooie uitstraling

De rand om iets op te zetten is fijn, de tafel straalt gezelligheid uit

Verademing

Ondanks dat er een langere leveringstermijn op de website stond had ik na 3 dagen mijn bestelling al compleet in huis. Super service!

Snelle levering en super product

Ik ben heel blij met de opbergbox. Ziet er mooi uit en super sterk materiaal.

Goede begeleiding

Goed begeleiding bij aankoop en goede service voor transport.

Snelle levering en goed verpakt.

Prima geregeld

Prima volgens afspraak geleverd en de stoelen zitten heerlijk

Goede en snelle levering

tete a tete 's middags besteld, volgende dag in huis, super!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle service!

Een snelle service en klantvriendelijk aan de telefoon!

Snelle levering.

Schitterende houten voetenbanken. Snel geleverd. Niet goedkoop, maar zijn hun geld waard.

Uitstekende service

Tafel online gekocht en gevraagd of ze die van Almelo naar Amersfoort konden brengen. Geen probleem, was supersnel geregeld! Aardige mensen allemaal.

Toppers

Waar andere bedrijven tot in september geen tuinstoelen konden leveren, kon Kees Smit ze wel snel leveren. En nee zeker niet duurder.

Top advisering

Niet opdringerig, rustig de tijd krijgen voor de juiste meubels te vinden, als je advies nodig hebt staan men je met raad en daad bij. Wij komen terug.

snelle en nette levering

ligbed is van zeer degelijke kwaliteit

tuinbank en parasol+voet zeer tevreden over de kwaliteit voor die prijs

goede service, en persoonlijk

goede service, en persoonlijk benadering van uw meedewerkers

Comentarios sobre el Kiyoh