Top loungeset met moeizame levering

Ben erg tevreden over de loungeset, mooie set en zit heerlijk! Alleen de levering ging een beetje moeizaam. BIj de bestelling aangegeven dat wij op 2 hoog wonen. Toen de bezorger kwam en de trap zag zei hij, moet het hier naar boven? Ja! Daar ga ik niet aan beginnen! Hij heeft alles op de stoep afgeleverd en is vertrokken. Had wel iets meer verwacht van de bezorging!

Goede service en levering.

Product ontvangen geheel volgens afspraak.

Mooie en stevige tafel voor in onze tuin

We zijn heel blij met deze eettafel voor in onze tuin. De ronde vorm doorbreekt de strakke lijnen van onze kleine stadstuin en maakt dat we toch met aardig wat mensen buiten kunnen eten. De tafel is mooi stevig en staat bij ons in het grind zelf stabiel. Dankzij het materiaal goed schoon te houden. Het was even wat werk met in elkaar zetten. Maar nu de tafel eenmaal staat, staat ie ook echt!

top bedrijf met de juiste mensen

Door mij persoonlijke telefonisch ervaring top mensen die er voor open staan mij probleem op te lossen top.

Ver rijden, maar het zeker waard

Kees Smit Tuinmeubelen is ruim 1,5 uur rijden voor mij, echter vond ik hun assortiment uitsteken boven de rest en had ik dus online een tuinset gevonden die ik hier wou halen. Online besproken over wanneer ik hem kon ophalen en hoe groot de dozen waren zodat ik het juiste formaat voertuig mee kon nemen. Bij aankomst een vriendelijke receptioniste die ons wat te drinken aanbood vanwege de lange rit. Vervolgens afgerekend en de set opgehaald bij het magazijn. Na kort wachten kwam onze tuinset aan en bleek deze, in verpakking, een stuk groter te zijn dan vooraf was doorgegeven. Uiteindelijk is het wel gelukt, na het uitpakken van de tuinset. Al met al ben ik tevreden, tuinset bevalt erg goed en raad ik Kees Smit Tuinmeubelen zeker aan.

Snelle levering en goed product!

Duidelijke site en product volgens verwachting

Fijn geholpen bij Kees Smit. De communicatie over bezorgen en betalen was duidelijk. De bezorging verliep volgens afspraak.

Boven verwachting, snel onze nieuwe bank in huis

Een mooie nieuwe teakhouten bank compleet geleverd met passende bevestiging materialen. Hij zit prima en is onderhoudsvrij.

Geweldige meubelen en prima bedrijf!

Mijn geliefde tuinmeubelen zijn goed geleverd en zijn een blikvanger in mijn tuin! Ook de communicatie met Kees Smit Tuinmeubelen is een 10 waard!

Prima service en assortiment

Fijne showroom. Hulpvaardige medewerkers. Ruim assortiment. Bestellen en contact ging prima. Snel geleverd.

Kan niet beter

Top bank Top service

Top bank, top service

Direct vertrouwen na de eerste communicatie

Na de online bestelling kregen we bevestigingen en overige email. De inhoud gaf direct vertrouwen dat de order/bestelling in goede handen was. Ook de levering en de afspraak daarover van van niveau. Heerlijk om met kwaliteit te maken te hebben. Dank u wel.

Super goed, snelle & correcte levering!

Super goed, snelle & correcte levering!

Prima communicatie tijdens het bestellen, duidelijke info. De stoelen werden zelfs vroeger dan geplande tijd gebracht. Aardige behulpzame chauffeur. Wij bestellen niet zo snel online, maar is prima bevallen. Alles ook heel goed verpakt!!

SUUPERTOPPP

Van het begin tot de levering in 1 woord GEWELDIG !!!!

Super georganiseerd

Alles was perfect

We hadden zes stoelen gekocht, uitgepakt en al. Toen sloeg de twijfel toe. We mochten alles retourneren zonder problemen. Daarna toch nog andere stoelen gekocht bij Kees Smit. Die waren goed.

Op een vriendelijke manier een deskundig advies gekregen

We werden op een prettige en vriendelijke manier ontvangen. Vervolgens kregen wij door een medewerker een deskundig advies over de producten en de verschillen die daar in zijn. Uiteindelijk over gegaan tot aankoop van een product.

goede website. snelle levering

de website is overzichtelijk met goede informatie

Klein probleempje werd snel opgelost.

mooi makkelijk besteld

ruime keus in tafels die we zochten, bestelling was ruim binnen de afgesproken tijd , en zeer correct bezorgd

Op de site gekeken, gevonden wat ik zocht, besteld, betaald, via de mail overal van op de hoogte gehouden en keurig thuis bezorgt! Zeer tevreden.

Mooie producten, snelle levering maar klachtenbehandeling...ho maar

Heb nu 4 x om een reactie gevraagd mbt beschadigde levering, dit is nu 3 weken geleden!! Krijg (behalve betalingsherinnering) geen enkele reactie....

zeer zorgvuldig bezorgd

besteld super kreeg een mailtje voor de planning voor bezorgen een dag ervoor een herinnering en als klap op de vuurpijl werd hij keurig op de plek gezet en uitgelegd hoe het werkte gewoon helemaal toppie

Comentarios sobre el Kiyoh