Snelle levering en goed product

Goed geholpen en snel geleverd

Perfect, goed advies Fijne sfeer

Mooie zaak, veel keus, goed advies

Perfect*****

Alles perfect geleverd zoals omschreven en belooft!! Chapeau!! Om blij van te worden!!

Nieuwe kussens. Goede kwaliteit en uiterlijk.

Super service

Heb net een jongedame aan de lijn en geef door dat de pootdopjes versleten zijn van onze stoelen uit 2018, vervelend wordt er gezegd maar geen probleem ze sturen kosteloos nieuwe toe. Dat is toch geweldig.

Uitstekende service

Levering van een kapotte tafelpoot werd direct verholpen, dank voor deze uitstekende service

Goed geholpen en snel afgeleverd

Goed geholpen in de winkel ondanks het erg druk was. Snel geleverd en precies voor het weekend van onze verjaardag.

Kees Smit Tuinmeubelen doen wat ze beloven.

Wegens de Corona tijd hadden wij geen mogelijkheid om naar een showroom te gaan. Op de website staat een heel groot assortiment. Daar hebben wij 4 stoelen uitgezocht en laten leveren. Dit is vlot verlopen en de stoelen waren in het echt net zo mooi als op de website.

Zie onderstaand.

Tot mijn spijt is mijn bestelling van een parasol hoes naar Duitsland verzonden. Het heeft nogal wat voeten in de aarde gehad om dit te regelen. Mijn goede ervaringen uit het verleden hebben de doorslag gegeven toch positief te zijn over Kees Smit. In de beste familie gebeurd wel eens wat. Vriendelijke groet, Ton Suurhoff.

Na bezorging van de keurig verpakte stoelen bij het uitpakken een beschadiging waargenomen. Telefonisch contact opgenomen en mocht de stoel retour sturen. Op mijn vraag of er misschien een lakstift voor de stoel was kreeg ik de keuze of terugsturen of zelf met een lakstift behandelen. Ik heb gekozen voor de lakstift, omdat de beschadiging onderaan zat. Keurig de volgende dag de lakstift in huis. Perfecte service.

Prettig bedrijf, die doen wat ze zeggen.

Goed contact. Bij levering ontbrak een kussen. Dit is zo snel mogelijk opgelost door hen. TOP

Ruime keuze, goede kwaliteit en goede levering

Prima kwali prima geleverd

Top kussen voor op mijn tuinbank.

Tuinkussens besteld. Was eerst niet voorradig. Maar zodra deze er was voor me weggelegd en kon ik deze ophalen in de winkel. Sven bedankt voor de goede service

Goede service, maar niet alles vlekkeloos

We hebben een loungeset besteld, een deel van de bestelling waren ze vergeten en kwam een week later, toen was er ook nog een mankement in het deel dat later werd bezorgd. Alles wordt super netjes geregeld en afgehandeld door Kees Smit, alleen is het wel wat fijner als je niet overal achteraan hoeft te bellen. Goede service dus, maar wel wat “onhandigheden.

Goede kwaliteit en service

Voor het eerst in de Kees Smit winkel geweest. Prima geholpen. Bank uitgezocht en deze werd eerder bezorgd dan verwacht. Zeer goede service en uitleg over in elkaar zetten en onderhoud.

Prima product, snelle levering

Het bestelde zitje was naar verwachting, goede kwaliteit, comfortabele zit en best makkelijk in elkaar te zetten. Ondanks de Corona drukte een hele snelle levering, alles bij elkaar dus top!!

snelle goede service en kwaliteit spullen

Heel snel geleverd Geweldige banken

Goed geholpen en uitstekend advies gekregen.

Mooie kwaliteit en prettige service

Via Kees Smit een prachtige teakhouten tuinset besteld. Hele mooie kwaliteit met duidelijke gebruikers handleiding. Na ontvangst ontstond er een klacht waarna het lastig was om telefonisch contact te krijgen. Nadat ik via messenger contact had gelegd ging het snel en werd de klacht snel en naar volle tevredenheid opgelost!

vriendelijk personeel en erg behulpzaam

wij hebben een super fijne ervaring met Kees Smit gehad. het kopen van onze parasol erg vriendelijk aan de telefoon, per mail ook. goede service gehad. wij komen zeker terug bij Kees Smit

Top !!

Snelle levering Degelijke spullen Goede communicatie

Mooie spullen. Goed en voor geleverd. Goede service

Fijne verkopers, mooie meubelen

Op een drukke dag alle tijd voor ons en er werd goed geluisterd. Jammer genoeg ging er bij de levering wat mis en het is zo druk dat je een uur in de wacht kunt hangen. En/of na mailen een week wachten.

Comentarios sobre el Kiyoh