Prima service !!!!

Mijn ervaring is dat ik het een hele mooie overzichtige winkel vind met heel vriendelijk personeel.

Geweldig!

Goede website. Uitstekende communicatie&bezorging, wat ongelooflijk fijn om zo als klant behandeld te worden, zelfs in het uiterste puntje van Nederland!

Top winkel!

Mooie, grote en ruime showroom, waar mooie kwaliteit tuinmeubelen staan. Er staat genoeg personeel in de winkel, die jou graag te woord willen staan en helpen bij al je vragen. De levering was ook super. Duidelijkheid, snel en vriendelijke bezorgers.

Goede producten met uitstekende service

De bestelling via de website verloopt soepel. De aansluitende bezorging is prima geregeld. Vanwege het gewicht bracht de bezorger de voet binnen en wilde deze zelfs buiten plaatsen.

Alles in 1 keer goed.

Goed geholpen in de showroom.

Uitstekend!!!

netjes en super snel geleverd!! Zeker voor herhaling vatbaar!

geweldig

Goede duidelijke website, bestellen zeer gemakkelijk. snelle respons en zeer korte levertijd en snelle bezorging. Perfect !

Vertrouwd

De eerste keer dat ik hier iets heb besteld, netjes afgeleverd, op tijd, mooie stoel. Gewoon heel tevreden!

Prima mooie kwaliteit

Prachtige bank met kussen toppy

Goed geholpen via de telefoon

Ons oog was al een tijd geleden gevallen op de teakhouten loungeset van ROUGH. Toen we een besloten hem aan te schaffen was hij niet meer de vinden op de website. We besloten toch maar te bellen en werden zeer vriendelijk geholpen. Gelukkig was er nog een in het magazijn maar er ontbrak een 1 set kussens en stond daarom niet op internet. Dat waren net de kussen die wij toch niet wilde hebben dus dat kwam goed uit. Meteen de set telefonisch besteld. Betalen kon bij aflevering. We zijn er erg blij mee.

Top service voor Top-producten

Uitstekende kwaliteit, meedenkende service en perfecte levering. Prima info op webshop!

Super snel

Al meerdere keren iets gekocht bij Kees Smit, super snel, goede prijzen, in een keurige doos verzonden, nee zeker tevreden over Kees Smit op na een volgende bestelling

Goede service en advies

Deskundig geholpen door adviseurs in winkel en de aangeschafte spullen zijn tijdig bezorgd incl duidelijke handleiding.

Prima betaalbare kussens!

4 tuinkussens besteld. Ze zijn van prima kwaliteit en hebben een mooie kleur (taupe blauw). Supersnelle levering en goed verpakt! Ook fijn dat dit maatje te bestellen was, want ik kon weinig kussens vinden van 96 x 45. Passen goed en zeer betaalbaar!

Online aankoop gedaan, duidelijke en overzichtelijke website.

Eerst in Almelo geweest, daarna Amersfoort

Goed geholpen bij aankoop van onze parasol.

Prima kwaliteit prijs verhouding

De stoelen die we gekocht hebben zijn helemaal wat we verwacht hadden. Daarnaast ook een snelle levering.

Voor eerst iets besteld en alles 100% tip top en keurig geregeld!

Voor het eerst vier nieuwe standen stoelen besteld bij Kees Smit tuinmeubelen en alles is van a tot z super netjes en correct geregeld! Blij mee, en goeie kwaliteit spullen. Snelle levering en correcte leverantie!

Mooie meubels van goede kwaliteit. Leveringstraject prima, volgens afspraak.

Gewoon goed, spullen waren er snel

Mooie parasol, stevig. Bezorging was goed en snel

Snelle service. Artikel prima. Montage instructie via de mail. Kort samengevat als we nog eens wat nodig hebben bestel ik het weer bij uw bedrijf.

Super goed geholpen en klantvriendelijke service!

Ik heb onze loungeset telefonisch besteld en via de mail nog een paar wijzigingen doorgevoerd. Hierin ben ik zeer goed geholpen. Daarna hadden we ook nog een verkeerde set besteld, Maar die konden we telefonisch omruilen en terugsturen. Mijn complimenten voor de goede service! Enorm bedankt!

Mooie loungestoelen en fijne levering

Bezorgd volgens afspraak en goed en netjes verpakt. Erg blij met onze lounge stoelen en hocker. Zitten heerlijk.

Snel bezorgd en met persoonlijke instructies!

Sneller bezorgd dan verwacht met soepele instructie filmpjes voor easy montage! Aanrader!

Prettig, en snel geholpen

Prettig en snel geholpen