Een ALTIJD vakantiegevoel

Klantvriendelijkheid, deskundigheid, voorlichting, gezelligheid en ook de prijzen, alles is daar TOP!!!

Goed ervaring

Bij KeesSmit slaagt ieder voor een tuinmeubel zit :-)) Ben je er klaar mee, om bij iedereen te vragen? Bij KeesSmit Tuinmeubelen zal je zeker slagen.

Goed!

Super vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg hoe alles werkte!

Héérlijk zen worden

Wordt zen als ik lekker schommelen met deze mooie schommelstoel

Top winkel en top service!

Niet alleen heel mooie tuinmeubelen, maar ook uitmuntende service. Dat maak je niet vaak meer mee! Complimenten!!

Mooie meubelen en een prima service

We hadden helaas wat schade aan de tuintafel door een waarschijnlijk slechte lijmverbinding . Dit is zeer correct opgelost en hebben een nieuwe tafel gekregen.

Goed & professioneel!

Goed & professioneel. Voldoet aan alle verwachtingen. Het in elkaar zetten van het gekozen product ging zelfs gemakkelijker en sneller dan vooraf werd aangegeven!

Zeer goed geholpen, snelle levering. Afspraak is afspraak.

super service van een topbedrijf

zeer vriendelijk personeel nemen echt de tijd voor je. Kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen echt TOP SERVICE VAN DIT TOPBEDRIJF.

Heerlijk genieten in de tuin

Fijne stevige tafel en bank. Eenvoudig te monteren door duidelijke instructie. Een echte eye catcher! Professionele bezorging!

Snel en netjes geregeld.

Snel en correct geleverd en goede kwaliteit

Mensen met verstand van zaken

Verkoper luistert goed naar de wensen en vertaald dit na een perfect voorstel

In vergelijking tot andere aanbieders absolute top!!

Prima geholpen door Gert

Prima geholpen, uitstekende service!

Wij zijn uitermate tevreden over de service m.b.t. over onze aankoop. Het product zelf is enigszins kwetsbaar, moesten het omruilen, daarna bleek het helaas nog niet goed te zijn... het tafelblad. Uiteindelijk maar voor de compensatie regeling gekozen. Dat gaf alles bij elkaar wel wat gedoe, wat je niet wil bij je nieuwe aankoop. Service is prima, goed te woord gestaan. Hulp medewerkers top!. Dat het product niet top is, kan men ook niet echt wat aandoen, wellicht verkeerde serie.... Merk Bellagio normaal echt wel tevreden over. Bedankt, goede afwikkeling.

mooi groot assortiment en redelijke prijzen.

Afspraken zijn netje nagekomen mooi assortiment en redelijke prijzen, dus zeker kijken als je wat moois in de tuin wilt hebben staan.

Snelle levering. Juiste produkt.

Zie boven.

Goed geregeld allemaal! Vorig jaar het meubelset in de winkel gezien en informatie ontvangen. Dit jaar besteld via internet. Goede levering en goede informatie verstrekking van levering! Al met al perfect!

Vlotte afhandeling en mooie tuinstoelen voor een top prijs!

Ik zocht een geschikte houten opklapbare stoelenset voor op mijn balkon. Dan ben ik zo iemand die diverse sites afstruint op zoek naar het beste, voor een mooie prijs natuurlijk! En dat is precies wat ik heb gevonden bij Kees Smit Tuinmeubelen. Bezorging ook nog eens binnen 2 werkdagen, supersnel! Kan jullie alleen maar aanbevelen.

100 % tevreden en blij

Alles zoals verwacht op tijd geleverd en en prima staat wij zijn uiterst tevreden met deze aankoop en met de service van leveren bedankt

Toegankelijke zaak en medewekers

Voordat we naar binnen gingen stonden er 2 medewerkers klaar om te checken of er niet teveel mensen naar binnen gingen. Super vriendelijk en oplettend. Daarna in de lift konden we onze handen ontsmetten en in de winkel hield iedereen rekening met de 1,5m. Het assortiment was groot en goed. Prijs- kwaliteitverhouden was prima op orde. We komen zeker terug.

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Prachtig bedrijf met prachtige producten!

Mooie tuinbank! Snel geleverd, Duidelijke instructie. Nu heerlijk genieten in het zonnetje!

Kwalitatief goed product en snelle levering

Een kwalitatief goed product met een snelle levering maakt ons tot een tevreden klant.

perfect

Alles liep volgens afspraak

Dit hadden we veel eerder moeten doen.

Wij hebben ons tuinsteden bij Kees Smit in Almelo gekocht en zijn zeer tevreden. Dit hadden we veel eerder moeten doen! Grote winkel, de keuze is reuze en voor elk wat wils. Binnen een half uur uitgezocht en gekocht. We werden snel en goed geholpen. Ons setje is thuisbezorgd, wat ook erg goed geregeld is. Wij komen graag terug als dat nodig is en kunnen van harte aanbevelen!

Comentarios sobre el Kiyoh