Deze parasol past precies bij een tuintafel van groot formaat, zoals 1 bij 2,5 of 3 meter, zodat iedere zitplaats schaduw heeft. Dit formaat parasol vraagt meer behendigheid bij het plaatsen in de parasolvoet en bij het openen dan een parasol met gemiddelde omvang. Het openen van de parasol gebeurt met een touw, dat desgewenst tussentijds kan worden vastgezet in een zgn. kikker. Daarna trek je weer verder aan het touw tot de parasol volledig is uitgeklapt. Vanwege drukte was de levertijd wellicht langer dan gebruikelijk, maar werd het product afgeleverd op de verwachte datum. De nabestelling van de parasolbeschermhoes was geen probleem en werd gelijktijdig bezorgd.
Aanvankelijk erg blij met de service van Kees Smit. Maar helaas kregen wij het verkeerde bezorgd; 6 stoelen en een tafel besteld, maar er werden 7 stoelen geleverd. De bezorgdienst kon er ter plekke niets aan doen, dus hebben we de klantenservice meerdere keren gebeld en gemaild. Elke keer wordt er beloofd dat we teruggebeld gaan worden om tot een oplossing te komen, maar dit gebeurt steeds opnieuw niet. Overigens helpt het om een negatieve review achter te laten. Kort na de bovenstaande review werd ons probleem verholpen. Jammer dat dit nodig was om geholpen te worden. De kwaliteit van de geleverde stoelen is goed. Maar we hebben niet zo veel aan 6 stoelen zonder tafel.
Geachte mevrouw, Onze oprechte excuses voor het ongemak. Wat vervelend dat u een stoel te veel geleverd hebt gekregen in plaats van de tafel. Inmiddels is de kwestie opgelost en hopen wij dat u van uw prachtige meubelen kunt genieten. Mochten wij u in de toekomst verder kunnen helpen, vernemen wij dit graag van u. Met zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Uit eerdere aankopen en nu ben ik tevreden over kees smit zijn klanten behandeld.
Goede service, duidelijk en heel vriendelijk personeel! Ze brachten de stoelen netjes naar de schuur
Goed product en prima service!
Ondanks een brand alles snel en correct bezorgd.
Vriendelijke mensen, adequaat,deskundig en bij vergissingen oplossingsgericht.
Snel geleverd en goed
Dit waren onze eerste aankopen bij Kees Smit. Inmiddels hebben wij genoten van het gebruik van onze spullen en de sfeer die het geeft in onze tuin. Genieten!
Leuke kuipstoelen die heerlijk zitten.
Om een goede keuze te maken even gebeld met de klantenservice. In tijden niet zo'n plezierige en persoonlijke benadering van een bedrijf gehad. Vriendelijk, to the point en goed advies. Gekochte product bevalt prima!
Een adequate vlotte en vriendelijke aflevering van onze tafel
Ik heb een opklapbare tafel besteld. Ondanks Corona maatregelen snel geleverd. Een duidelijk filmpje opgestuurd gekregen hoe de tafel in elkaar gezet moet worden. Heel tevreden, zou daar weer bestellen.
25 april een tuinset met een parasol besteld. 2 weken later is alleen de tafel, parasol en een verkeerde parasolvoet geleverd. De stoelen waren niet aanwezig en omdat er een verkeerde parasolvoet geleverd is, kan de parasol niet gebruikt worden. Afgesproken dat de stoelen en de juiste parasolvoet zo snel mogelijk geleverd zouden worden. Wij hebben hierover meerdere keren contact gezocht met Kees Smit. Kees Smit is zowel telefonisch als per mail niet te bereiken. Inmiddels zijn we al meer dan 6 weken verder en hebben wij nog steeds geen stoelen en geen juiste parasolvoet. Wel krijgen wij via de mail een factuur dat we het volledige bedrag zo snel mogelijk moeten betalen. Ik vind het onjuist en onklantvriendelijk om direct naar de betaling te vragen terwijl de service en de levering incompleet is. Toekomstige klanten zou ik afraden om een tuinset bij Kees Smit te kopen.
Geachte heer Dijkstra, Wat vervelend dat de levering van uw producten niet goed is verlopen! Onze excuses hier voor. Inmiddels is de juiste parasolvoet bij u afgeleverd en heeft u de stoelen in ontvangst kunnen nemen. Mochten wij u in de toekomst verder kunnen helpen, horen wij dit graag van u. Met zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede verkopers vullen elkaar goed bij ,beide veel kennis van zaken en inzicht wat ik als klant bedoel....maar afleveren is goed als het uit de vrachtwagen komt en dan..betalen kan je niet pinnen moet contact loos van chauffeur moet je maar even aan zetten zegt hij..vind dat dat niet hoort a l s ik dat niet wil. geen nota maar de chauffeur op vrachtbrief afgetekend ..toch geen reclame voor Kees smit Ik vind ook toen mijn stoelen ook nog beschadigd waren moest ik maar even Smit bellen.. Nou dat heb ik geweten 1 uur en 10 minuten gewacht aan de lijn VEEL TE LANG. Vind ik Zeg dan niet 1 wachtenden voor u. Contact met de juffrouw was prima maar doe er wat aan of meld wat anders op dit bandje
Geachte heer Branderhorst, Inmiddels hebben wij elkaar gesproken. Super vervelend wat er is gebeurd. We hebben inmiddels contact hier over met de juiste partij. Wij willen u graag bedanken voor uw feedback. Zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Goede service,ondanks corona en brand kregen we snel onze bestelling geleverd. Erg blij met de aankoop en goed geholpen in de zaak!
Duidelijke website. Na aanschaf kreeg ik direct een montage filmpje toegestuurd. Erg handig. De bank kwam sneller dan verwacht en is echt van een mooie kwaliteit.
Veel plezier van de zweefparasol Fransisco! Prima systeem, werkt goed. Neem geen kleinere. Je hebt wel ruimte nodig om hem in en uit te vouwen!
De tuinset voldeed aan mijn verwachting.
Picknick tafel is mooi en conform verwachting.
Heel goed geholpen en een klantenservice die echt top is!
Goede kwaliteit en snelle levering
Mijn eerst geleverde bank was stuk. Een lat van de zitting zat los. Tini Paardekooper 28 mei 2020 17:16:35 CEST Mail gestuurd: Ik heb begrip en veel geduld in deze tijd maar na 1 uur en 10 minuten aan de telefoon gehangen te hebben met de klantenservice en nog steeds 1 wachtende voor mij heb ik toch opgehangen. Bij mij is vanmorgen de Sunyard Wales tuinbank 180cm bezorgd. Bij het in elkaar zetten, waarbij de voorbalk al aan de zitting zat, bleken er latten van de lattenbodem van de zitting los te zitten van de dwarsbalken eronder. Doordat de schroefgaten opgevuld zijn met deuvels kun je hier niets mee. Graag hoor ik van u hoe dit opgelost gaat worden. Wordt de bank omgeruild of alleen een nieuwe zitting. Volgende na 35 minuten iemand aan de lijn en toen is alles naar tevredenheid en snel geregeld. Ik ben blij met mijn bank
Wordt goed op de hoogte gehouden over de levering. Keurig op tijd.
verkeerder artikelen geleverd, retourneren is onmogelijk want hiervoor moet ik contact opnemen met klantenservice voor een retourenformulier. Klantenservice per mail geprobeerd te bereiken. Krijg je mail dat het tenminste een week duurt voordat er een reactie komt. Bizar. Overigens na 15 dagen nog steeds geen antwoord per mail. Dan per telefoon proberen, wachttijd van tenminste een uur. Heb uur aan de lijn gehangen, nog steeds niet aan de beurt. Ik geef het op. Onacceptabel dit.
Geachte mevrouw, Onze excuses voor het ongemak! Inmiddels hebben wij u een retourformulier per e-mail toegezonden. Mochten wij u in de toekomst verder kunnen helpen, dan vernemen wij dit graag van u. Met zonnige groet, Birgit - Kees Smit Tuinmeubelen
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate