Goed, en mooie spullen geleverd voor een goede prijs.

Goede en snelle service ook het bezorgen is prima in orde

Prachtige kwaliteit

Tevreden , zit er top uit. Mooie kwaliteit.

Duidelijke website, communicatie en snelle service.

Duidelijke website, communicatie en snelle service.

Positief en persoonlijke benadering!

Wij hebben bij Kees Smit tuinstoelen gekocht en zijn daar erg tevreden over. Omruilen (omdat we kleuren combinatie toch niet mooi vonden) was erg makkelijk. Wij werden alle keren positief ontvangen en zijn erg tevreden over de service.

Lastig om klantenservice te bereiken

Zeer mooie showroom in Amersfoort en ruime keuze. Nadat we onze eettafel besteld hadden wilden we toch een maatje groter en 2 extra stoelen. Zonder probleem werd onze huidige order geannuleerd (één dag voor levering) en is er een nieuwe order geplaatst voor de grotere tafel (die momenteel nog niet op voorraad is. Het klantenservice team was wel erg moeilijk te bereiken. Antwoord op mijn mail kwam pas na 2 weken en ik heb 2x 45 minuten in de wacht gezeten toen ik ben gaan bellen. Uiteindelijk net op tijd goedgekomen en alles is geregeld.

Duidelijke afwikkeling van de orde en keurig bezorgd op de afgesproken tijd.

Chauffeur belde van te voren omdat hij eerder bij ons was. Erg aardig en artikel naar volle tevredenheid.

Top product, goede kwaliteit en service!

Wat een keuze! Nadat wij de goede parasol voor ons hadden gekozen, stonden wij voor de keuze van een hoes ter bescherming. Snel contact met de klantenservice, heel vriendelijk en behulpzaam. Nu hadden wij ook de juiste hoes erbij. Hij staat inmiddels in de tuin, mooie kwaliteit, goed stevig en makkelijk in gebruik. Wij zijn tevreden en gaan ook voor onze nieuwe loungeset bij jullie kijken.

Wij zitten buitengewoon lekker op onze nieuwe tuinset

Levering volgens afspraak, produkten zeer goed verpakt, kwaliteit in orde.

Goed service een prachtige winkel en zeer goed geholpen.

Er zijn wat strubbelingen geweest tussen ons bezoek aan de showroom en de aankoop in, maar zijn enorm goed en professioneel geholpen in Amersfoort en daar zijn we erg blij mee. Afgelopen vrijdag is ons loungeset bezorgd en we hebben er het hele weekend al goed van genoten. Zit heerlijk en mooie kwaliteit. Nu nog wachten op de tafel en loungestoel. Ben benieuwd...

Goede communicatie rondom de levering. Goede kwaliteit meubels.

snelle levering van bestelde artikel en goed verpakt

Ruime keuze aan artikelen en goede kwaliteit. Eerder showroom bezocht. Ziet er prachtig uit en prima gesorteerde collecties

Klantenservice laat het afweten

Op 1 mei een tafel besteld, helaas paste één poot niet. Vrijwel direct na het opnemen van contact met de klantenservice werd er een nieuwe poot verstuurd. Deze nieuwe poot was echter van een andere tafel waardoor we de tafel nog steeds niet konden gebruiken. Op zowel 12 en 20 mei contact opgenomen omdat we maar niets hoorden. Begin juni via Facebook contact opgenomen omdat de klantenservice 'in gesprek was', op 4 juni is de belofte gedaan dat er op 5 juni overleg zou zijn met de technische dienst en direct een hoge prioriteit kreeg. U raad het al, het is nu 8 juni en ik heb nog niets gehoord. Ruim 5 weken later is er dus nog geen passende oplossing aangeboden. Vooral het gebrek aan communicatie is nu erg storend. Kees Smit heeft alles in huis om klantgericht te zijn maar laat het nu echt afweten! -- edit 12-juni-2020 -- Inmiddels heb ik een nieuwe poot ontvangen die past.

mooie toonzaal, deskundig personeel en levering conform afspraken

Super goede service

Goede snelle service, klantvriendelijk, en goede stevige meubels!

goede service

hebben in de winkel een tafelhaard gekocht, deze is keurig thuis gebracht.

Uitstekende service

Mooie producten, kwalitatief goed.

Mooie meubels, keurig Corona-proof geleverd

Ik heb nu voor de vierde keer tuinmeubels besteld, een eerste bestelling in 2019 en drie losse bijbestellingen in 2020, allemaal keurig en op tijd geleverd, door vriendelijk personeel, de bijbestellingen ook conform de geldende RIVM Corona-maatregelen. Chapeau! Ik geniet nu elke dag van mijn strakke tuinset!

Super assistentie in de winkel (Amersfoort)

Wij hebben een kleine tuin maar wilde wel een tuinset in stijl en wilde een aantal items bij elkaar zetten en werden daarbij super geholpen zodat we alles in een keer konden bestellen.

Keurig!

Goede service.

super behandeling.

super behandeld.

prima levering volgens aangegeven tijdstip

minpuntje is dat het verpakking materiaal niet wordt mee terug genomen,

op alle punten 100 % gescoord.

volgens afspraak, op tijd, in puike conditie geleverd en op alle punten 100 % gescoord.

Snelle en prettige levering

Besteld en ondanks Corona toch na 3 werkdagen geleverd.

Comentarios sobre el Kiyoh