Top! Goede service

Prachtige parasol, makkelijk te bedienen, voldoende schaduw

Top geregeld

Tuinset werd op tijd geleverd en was super goed verpakt. We zijn er erg blij mee

Goed assortiment deskundig en vriendelijk personeel goede service

Alles goed geregeld

Prima service en goede kwaliteit.

uitstekend

Vlotte verzending, zorgvuldig en degelijk verpakt

Primma

Levering te laat maar wel ok.

Goede service tot aan de voordeur.

Zelfs op 2e Pinksterdag werd ik gebeld(robotmevrouw) dat de volgende dag tussen 9 en 11 uur de banken werden gebracht en het klopte.Perfect.

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel! Bezorgen wanneer je wilt en je wordt netjes 30 min voor levering gebeld

Kwaliteit, service en een goede sfeer die vind je bij Kees Smit telkens weer!!

Er wordt met je meegedacht en goede en eerlijke informatie gegeven. De producten zijn van een degelijke en goede kwaliteit waar we jaren plezier van gaan beleven.

Snelle en goede levering

Mooie tuinstoelen, zitten heerlijk prima bedrijf. Stoelen netjes verpakt en tot in huis afgeleverd.

De levering was stipt op tijd. Alleen bleek er 1 stoel met een losse, rammelende armleuning bij te zitten. Geen punt voor Kees Smit Tuinmeubelen. "Die ruilen we om," werd er gezegd na telefonisch contact. En zo gebeurde het ook. Al na 2 dagen werd die vervangende stoel geleverd. Onze complimenten voor de vlotte afhandeling. Wij zijn erg blij met onze tuinset.

Afgelopen periode nieuwe tuinset gekocht bij Kees Smit. Bezorging en service is uitstekend. Later nog een dienblad en tuin lantaarn ook deze netjes ontvangen. Ik raad iedereen aan.... Ben je op zoek naar meubels en assesoires voor je tuin, ga naar Kees Smit!,

goede service!

De communicatie over het te leveren product liep heel soepel, de uiteindelijke aankoop en levering ook

Goed advies, service

Prettig bedrijf met mooie producten.

Een prettige ontvangst, mooie collectie met veel keuze. Goede service en kwaliteits producten

Ons schommelbankje heeft een los bevestigingsknopje welke niet te repareren is. Kees Smit kwam met 2 voorstellen die erg netjes zijn.

Heel fijne en goede advisering

Zie boven

Perfecte stoelen

Bestellen is heel eenvoudig. Omschrijving artikelen op de website is duidelijk en klopt ook.

Foutjes worden snel opgelost.

Vriendelijk personeel in de winkel die ons keurig te word stond en vragen goed kon beantwoorden. Levering ging zoals afgesproken. Helaas zat er een verkeerd kussen geleverd bij de loungeset, maat dit werd de volgende dag goed opgelost en kreeg kosteloos het juiste klussen toegestuurd via post NL.

Veel tuinmeubelen onder één dak

Heel veel keus, prettige bediening, goede service

Fijne loungeset en goede levering!

Kwalitatief hoogwaardige loungeset! Prettige benadering door personeel en goede, snelle levering.

toppie

een goed mailcontact. en perfecte levering. dus tevreden klant

Ik had per ongeluk aangeklikt dat ik onze nieuwe tuintafel wou afhalen. Na een belletje van 5 minuten werd mijn order aangepast en mocht ik de tafel na 2 weken thuis verwachten. Deze werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd en in huis afgeleverd. Zeer tevreden.

Zeer goede service en correcte afspraken

Afspraken tav levering precies op de afgesproken tijd, correct personeel duidelijke informatie over onderhoud

De levering van mijn tafels en stoelen ging geweldig. Op de afgesproken dag geleverd. Helaas was er 1 tafel waarvan het uitklap gedeelte niet werkte. 1 telefoontje naar de service desk en volgende werkdag al een andere tafel geleverd. Top. Retour bonnen via de mail. Top geregeld. Dank jullie voor de snelle en soepele afhandeling. Tafels en stoelen staan buiten. Helemaal blij.

Comentarios sobre el Kiyoh