Goed zaken mee doen.

Keurig verzorgd.

Mooie spullen voor een goede prijs.

Bij de aankoop werden we tot 2x toe geweldig geholpen. Meedenken, sjouwen en schuiven. Zo kwamen we tot een uitstekende keus. Daarna goede afspraken die perfect nagekomen werden. Dit was onze 2e aankoop bij Kees Smit en zak wellicht niet de laatste zijn.

Duidelijke communicatie over de levering, keurige levering volgens afspraak. Ik zou zo weer bestellen. Producten volgens verwachting en in nette staat.

Zeer goede service , vooral goede after sale service

Na 3 cases van problemen is onze ervaring zeer goed te noemen

Keurig afgeleverd

Levering keurig op de afgesproken tijd bezorgd

Zeer prettig!

Prettige geholpen, deskundig advies, praten je niets aan. Als klant maak je zelf je keuze. Gewoon fijn om te komen.

Jammer tafel geleverd zonder poten en je mag zelf de stoelen nog uit de verpakking halen.

Tafel geleverd zonder poten! Daar moeten we dan ook weer op wachten. Daarnaast worden onze 8 stoelen gebracht in een grote verpakking van meer dan 2,5 m hoog. Dit mag je vervolgens ook zelf uitpakken met alle plastic en bescherming er nog om heen. Voor deze hoge prijs wat we betaald hebben voor de tuinmeubels had ik veel meer service verwacht!!

SERVICE VRIJ TRAAG!!!! WAAR JULLIE HELAAS WEL MEE PRONKEN

Nadat wij de spullen hebben binnen gekregen alles lekker uit gepakt en in elkaar gezet. Maar tot onze spijt kregen wij een paar pootjes niet in een stoel. Van een andere stoel was de armleuning krom, en dat was nog niet alles er zat ook nog lijm op de tafel.Na telefonisch contact zou dit geruild worden. Helaas hebben ze in die tijd brand gehad waardoor de levering langer zou duren.GEEN ENKEL PROBLEEM. ik schrijf deze review tijdens het (WACHTEN) bellen met Kees ik sta al 1,5 uur in de wachtrij. Waarom ik bel is omdat ik vanmorgen een rekening heb gekregen van de 2 stoelen en de tafel aangezien die maandag worden geleverd en het vandaag vrijdag is moet ik jullie te pakken krijgen voordat de chauffeur straks de spullen weer meeneemt omdat ik natuurlijk niet ga betalen. en ik weer 2 a 3 weken kan wachten op mijn spullen. KORTOM ik was tevreden met het verloop van de procedure maar helaas gaat er iets fout en het kost MIJ veel te veel tijd om jullie fout recht te zetten. Ondertussen zit ik al 2 uur aan de telefoon.

Mooie loungeset, snelle levering en goede afspraak over de levering.

zeer tevreden.

Ben correct te woord gestaan en voorgelicht. Prima services.

Wij hadden via website stoelen gekocht maar die zaten niet lekker. Na 3 weken naar de zaak gegaan om andere uit te zoeken en deze zijn zonder problemen omgeruild. Goede service. Levertijden zijn lang maar heeft te maken met Corona.

Snelle bezorgd en prima kwaliteit

Kees Smit heeft een goed collectie. Online besteld en heel snel en goed bezorgd.

Topservice

Van de goede info in de winkel tot de service van gratis aanhanger bij het magazijn

Geweldig bedrijf

Supermooie tuinmeubelen van geweldige kwaliteit met goede service

goed bedrijf

goed in elkaar te zetten.en zit erg lekker

Super geregeld

Super tuinset gekocht. En super service. Ben voor mijn gevoel goed geadviseerd en hebben, nu we het in gebruik hebben, precies wat we wilden. Daarnaast bleek bij levering dat één van de stoelen een defect had. Gelijk een omruilactie op gezet en de mededeling dat we, zolang de stoel nog niet omgeruild was, we hem wel gewoon konden gebruiken. Nogmaals super tevreden.

Besteld en volgens afspraak laten bezorgen. (Bezorger was wel alleen, knap als je dan een hele bank kan tillen, mijn man heeft even meegeholpen)

Deskundig en zeer bereidwillige medewerkers

Nemen uitgebreid de tijd voor je. Komen afspraken na!

Goed verpakt en goede kwaliteit

Xx

Fantastisch vlotte levering.

De door mij bestelde artikelen zijn vlot geleverd en keurig en met zorg verpakt.

We werden goed geholpen En vervolgens kregen we al de dag erna De leverdatum Daar waren wij heel blij mee

Snelle levering van een uitstekend artikel

Extra parasol voet ingegraven. Geen gedoe met cement.

Geweldig bedrijf met fijne werknemers

Erg fijn geholpen door jullie fantastische medewerkers en dik tevreden over alles wat wij bij jullie hebben aangeschaft !

Mooie set gekocht. Helemaal netjes ingepakt en keurig thuisbezorgd.

Mooie set netjes ingepakt en keurig thuisbezorgd

Mooi spul, maar zeer trage levering.

Ik blijf t vreemd vinden om spullen die in het magazijn liggen en dus in voorraad zijn pas bijna 3 weken later in Haarlem bezorgd te kunnen hebben. Mooie spullen maar levering is teleurstellend.

Comentarios sobre el Kiyoh