Een super winkel en website met een ruime keuze voor iedereen

Zowel de website als de winkel ervaar ik als prettig winkelen, ruim assortiment, voor iedereen wat wils en een zeer goed service, zowel in de winkel als op de website. Artikelen worden netjes thuis bezorgd op de dag die je zelf uitkiest, Ik zou ga vooral zo door!

prima product , prima levering

Prachtig assortiment parasols. Prima aflevering volgens afspraak

Snelle aflevering en garantie

Prettig

Top service!

Super snel geleverd.

een aanrader

Fijne stoel, wat lange tijd voordat de stoelen geleverd werden. ( Corona, brand bij Kees Smit )

zeer goede ervaring

uitstekend geholpen door personeel.

Fantastisch mooie winkel

Heel groot assortiment tuinmeubelen : goede service in de winkel en ook de levering liep zoals afgesproken. Aandachtspuntje wat aangeboden zou kunnen worden ; ik elkaar zetten van de tuinset tegen betaling. ( dit was in mijn geval niet mogelijk in ieder geval )

Fantastisch!

De website is overzichtelijk, je kunt gemakkelijk je producten bestellen. Duidelijke mails over levering producten en je kan zelf een dag van levering uitkiezen. Professioneel afgeleverd en een super fijn product!

Probleemloze levering van goed materiaal.

Snel bestellen, snel reactie en levering zoals wordt aangegeven.

Uitstekend goede service

Na 4 jaar is één barkruk stuk gegaan. Uiteindelijk is mijn garantie verlopen en nu krijg ik alsnog een korting om nieuwe barkrukken uit te zoeken en daar ben ik super blij mee. Mijn dank hiervoor. BVD Karin van Rees

Alles vlekkeloos verlopen ondanks brand

Alles vlekkeloos verlopen , ondanks pech door magazijn brand .

Zeer klantvriendelijk

Altijd behulpzaam. Goede voorlichting. Kwalitatief goede spullen. Na magazijnbrand bezochten we de winkel die toen helaas gesloten was. Een vriendelijke mevrouw die bij de ingang zat vroeg ons mailadres en enkele dagen later ontvingen we een kaart die we bij het volgende bezoek aan de winkel hebben meegenomen waar we verrast werden met een prachtig windlicht. Als dat geen geweldige service is!!

Klantvriendelijkheid is Top!

Vriendelijk en goed geholpen, Keurige afwikkeling op vragen van onze kant.

Snelle levering, prima product

Nog een tweede tafeltje besteld! Snelle levering en mooi, stevig product! Top service!!

Goede service en alles op tijd!

Dit is mijn eerste aankoop bij Kees Smit en ik. Zou geen andere meer kiezen.

heel fijn.

zeer prettige showroom medewerkers/ster die bereid zijn je te helpen en vragen te beantwoorden

Wat een top-klantenservice!

Ondanks Corona-maatregelen was het bezoek aan de showroom in Amersfoort al een prima ervaring: zo veel keus! Eenmaal in onze tuin bleek de bank die we hadden gekocht toch veel te groot. Een telefoontje met Kees bleek voldoende om de bank te kunnen ruilen voor twee stoelen. Ophalen van de bank (die al uitgepakt was) en bezorgen van de nieuwe stoelen geheel gratis. Aan zo'n service kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld nemen!

Super alleen dat karton!!!!

Super blij met mijn mooie hoekbank van Rough. Hij werd ook nog in elkaar gezet. Toen ik in de hoek keek zag ik al dat karton staan waar de bank in zat. Op de vraag of dat ook werd meegenomen kreeg ik een: Nee, mevrouw, u bent de eerste en dat gaat niet. U heeft het zo in kleine stukjes gemaakt kan het zo in de papierbak. Nou de hoeveelheid was echt zo veel. We moesten meerdere keren lopen naar de vuil container met een grote kar, die we hier op de camping hebben staan. Je zal maar in een flat wonen. Waar laat je het dan? Dat was het enige wat ik echt niet netjes vond. Voor de rest super blij met mijn mega zithoek!!!!

Artikel en levering prima, marketing zwaar irritant

Tijdens bestellen op elk scherm een popup om me in te schrijven voor de nieuwsbrief met mailadres. Dit telkens negeren en ne de bestelling waar je je mailadres moet geven toch reclames krijgen en meerdere malen moeten uitschrijven. Irriteer me mateloos aan dat soort praktijken. Product is overigens prima, levering ook snel.

Vriendelijk en vlot

Heel plezierig contact met de klantenservice. Vlot geregeld met het omruilen van de beschadigde stoel.

Goede waar voor heel nette prijs

Zou er zo weer naar toe gaan!!

Degelijk product en goede service

Door Kees Smit Tuinmeubelen is goed gecommuniceerd. Het geleverde product is inderdaad degelijk en voldoet aan de gewekte verwachtingen.

Geweldige spullen voor een eerlijke prijs!

Oa aluminium Tuinstoelen, parasol met parasol BT speaker/verlichting gekocht. Zijn perfect en BT speaker heeft zelfs een supergoed geluid. Aanrader!

Logistiek prima geregeld

Op alle fronten prima

Prettig en goed passend materiaal om inelkaar te zetten.

Goede communicatie en attente aflevering van een mooi produkt.

Comentarios sobre el Kiyoh