Goed advies en ruime keuze

We werden heel vriendelijk en met veel expertise geholpen zonder enige aankooppressie. Heel prettig. Levering was ook keurig op tijd.

Kees Smit is een aanrader...

Fijne winkel, veel keuze, goede adviezen en correcte bezorging.

Super!! Goede kwaliteit tuinset en prachtig

Online een mooie teakhouten tafel met 6 stoelen besteld. Alles verliep zoals beschreven via de website en bevestigingsmail. Makkelijk de bezorgdatum kunnen vastleggen. Ondanks het ongeluk met de brand alles goed en fijn geregeld. Wij zijn blij met onze prachtige tuinset! Succes en dank!

Zeer klant vriendelijk !!

Klantvriendelijk en goed service

Vlotte afhandeling van onze bestelling.

Top Tuintafel en levering

Deze tafel uitgekozen op een fijne website. Hij voldoet 100% aan onze verwachtingen!

Goede hulp en service!

Ruim assortiment en deskundige hulp!

Prima product en levering

Via website parasol besteld en goede bezorginformatie gekregen. De bezorger had eerst de verkeerd parasol afgegeven, maar na vlot contact (op zaterdag) met hun service desk was de chauffeur snel gebeld en stond in een kwartier weer op de stoep met de juiste parasol. Foutje is menselijk en heel vlot opgelost.

Uitstekende service

Snelle levering , goede kwaliteit en na zorg over de behandeling van het product

Blijft in je gedachten!

Enkele jaren geleden kochten we stoelen toen we in de buurt op vakantie waren. De bijbehorende kussen bestelde ik later via internet. Toen al zag ik een tafel met inklapbare poten en die hebben we nu besteld en keurig thuis gekregen. Dus het mooie wat je in de showroom ziet blijft in je gedachten blijkbaar. Ben er blij mee!

Snelle levering en mooi product!

Mooie tuinbox!

Meer konden we niet wensen

Na lang zoeken naar een nieuwe loungeset kwamen we bij de showroom van Kees Smit in Amersfoort uit. Daar vonden we al snel de stijl die bij ons past. Dankzij de ruime keuze uit verschillende samenstellingen en kleuren konden we de perfecte set voor onze tuin samenstellen. Door de snelle levering hebben we al heel wat zonnige dagen van onze nieuwe aanwinst kunne genieten!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Eenvoudig te bestellen. Goede informatie over het verloop. levering keurig op het afgesproken tijdstip. Alles top in orde.

Prima geleverd, voldoet aan verwachtingen

klein foutje: de meegeleverde moersleutel had de verkeerde maat: 12+13. Het moest een maatje 14 zijn. Gelukkig had ik die zelf in huis.

Super service topbedrijf

Super service TOP bedrijf

Prima levering, keurig verpakt en zeer verzorgd

Ruim en gevarieerd aanbod, goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ruim en gevarieerd aanbod, goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit, snelle service.

Grandioos!

Alles is voorspoedig gegaan. Het tuinstel bevalt prima en zit heerlijk en de parasolvoet ook !

Met 1 woord top! Goede kwaliteit van de tuinspoelen.

Mijn kontact met Kees Smit heb ik als positief ervaren.

Het telefonisch kontact met een medewerker van Kees Smit was erg vriendelijk en de stoelen zijn volgens afspraak bezorgd.

Prima op tijd en netjes afgeleverd

Zeer positief

Alles is goed geregeld en het product is prima.

Alles is goed geregeld en het product is prima.

Ik wilde graag een nieuwe lounge set, kreeg steeds de melding dat ze brand hadden gehad, kon niet geleverd en besteld worden, echt heel vervelend voor Kees Smit, maar ik had geduld, omdat de service en kwaliteit goed is!

Top service!

Bestelling correct afgehandeld, goeie berichtgeving omtrent a.s. bezorging, netjes op tijd even een telefoontje : we komen er aan ! Super vriendelijke chauffeur en niet te beroerd om even te helpen de zware parasol op de juiste plek neer te zetten! Heel blij!

Comentarios sobre el Kiyoh