Prima, exact zoals afgesproken

Alleen moest ik de tafelpoten er zelf nog onder zetten maar hier niet op gerekend. En dat viel niet mee voor iemand met een handicap.

Prima service en goede producten

Producten voldoen aan de beschrijving en de aandacht en service van het bedrijf zijn prima

Past hoor

Blijft droog

Van bestellen tot brengen. De service is goed.

Besteloverzicht is duidelijk. De service daarna is helemaal compleet. Inclusief uitpak filmpje en bezorgoverzicht.

Top. Perfecte communicatie.

De vervelende situatie rondom de brand in een van de magazijnen en de gevolgen daarvan werd door Kees Smit uitstekend gecommuniceerd met potentiële kopers van producten. Chapeau. Levering van bestelde producten zoals afgesproken.

Jammer, deze keer een misser!

Dit is niet de eerste keer dat ik bij Keessmit iets bestel en normaal gesproken alles naar tevredenheid geleverd maar nu een beetje afgeserveerd gevoel terwijl duidelijk iets was afgesproken, jammer!

Mooi product met zorg verpakt en bezorgd.

Wij zijn zeer tevreden met de door ons gekochte half ronde boombank. Mooi afgewerkt product en degelijk van kwaliteit.

Service staat hoog in hun vaandel!!

Uitstekende service; op de webiste keurig aangeven dat bestellen niet mogelijk is ivm brand en daarna je op de hoogte houden wanneer het weer wel kan. En binnen no tim je bestelling binnen (keurig en stevig verpakt) Ik begrijp dat dit familiebedrijf al meer dan 75 jaar bestaat! Zullen vast nog wel 75 jaar bij gaan komen op deze manier :)

prima prijs en kwaliteit

2 zitbankje met tussentafel besteld. Goede kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Goede communicatie over de (correcte) levering

Goede service!

Fijne website en bestelling werd snel geleverd.

Voldoet aan de verwachting

Prachtige tafel die makkelijk te monteren is. Door de lengte wordt de tuin extra benadrukt. Ik geniet er elke dag van.

Prima set, goed advies gehad.

In winkel prima advies gehad. Levertijd, bezorging en communicatie over tijdstip bezorgen prima.

2x stoelen besteld en steeds snel geleverd.

In totaal 4 standenstoelen besteld die snel en keurig werden bezorgd.

Prachtige stoere bank

Een knappe Rough bank, goed verpakt en netjes afgeleverd. Zit lekker en staat mooi.

Snelle en correcte service

2 maal loungekussen besteld. Goede en duidelijke site, snelle aflevering Goed ingepakt!

Mooie meubelen en goede thuisbezorging

In de hectiek van Corona hebben we nieuwe teak tuinmeubelen gekocht. We zijn erg tevreden over de kwaliteit & de thuisbreng service.

Topservice me topkwaliteit spullen!

Fijne winkel die echt klantvriendelijk te werk gaan.

De ervaringen met Kees Smit zijn uitstekend, maar helaas is de organisatie afhankelijk van de bezorging. Dat heeft 3 weken geduurd, chauffeur was alleen, dus moest echt hulp hebben, voor ons geen probleem, maar dat is natuurlijk niet altijd zo. Bezorging dus onvoldoende. Product heel mooi en dik tevreden.

Prima kwaliteit terras meubilair.

Zeer goede kwaliteit terras meubilair. Aflevering kan verbeterd. Chauffeur was alleen en wist niet dat alles naar 2e verdieping moest met lift. Was door ons duidelijk aangegeven ! Heb zelf maar geholpen. Verder was bij de RVS meubels niet standaard het onderhoudsmiddel meegeleverd dat op de site wel beloofd wordt. Ben zeer tevreden met meubilair.

Heerlijke tuinset

Wauw. Hiervoor een tuinset van mindere kwaliteit besteld bij een ander bedrijf. Zodanig beschadigd dat ik deze heb laten ophalen. Toen voor Kees Smit gekozen en wauw. Dan zie je meteen dat de kwaliteit veel hoger ligt. Netjes verpakt binnen gekomen. Gemakkelijk in elkaar te zetten voor een persoon. En de kussens, heerlijk. Lekker dit. Echt een set om op te loungen!

Schitterend meubel voor een goede prijs

Kees Smit levert prachtige, degelijke tuinmeubelen voor een goede prijs. Eerder al een tuinbank gekocht. Ook heel mooi. De meubels worden op de afgesproken tijd gebracht. De chauffeur meldt zich tevoren. Ik raad Kees Smit aan iedereen aan.

Goed advies met een eerlijke prijs voor kwalitatieve mooie producten

bij kees Smit zit er altijd wel iets voor je tussen en het hoeft zeker niet altijd heel erg duur te zijn

Slechte service

Twee weken geleden een tuinset ontvangen. Helaas beschadigd. Sindsdien op allerlei manieren contact proberen te leggen met de klantenservice, via app en mail, totaal geen reactie. Telefonisch contact blijkt ook niet te lukken, meerdere keren 90 minuten in de wacht met 5 wachtende voor me, want in die 90 minuten ook niet afnam. Inmiddels door mijn belminuten heen en nog steeds een beschadigd tuinset in de tuin staan. Heb best begrip voor een mindere bereikbaarheid in deze coronatijd, maar dit is absurd!!!

Mooi product.

Rough serie prachtige tuinmeubelen met een tijdloze uitstraling. Eindeloos relaxen op onze nieuwe lounge set.

Comentarios sobre el Kiyoh