Mooie kwaliteit voor een mooie prijs!

Wij hebben een super mooie tuinset voor een mooie prijs gescoord en zijn er heel blij mee. Eerst had ik een andere tuinset besteld, maar wilde deze nog wijzigen voordat hij geleverd was. Ging heel makkelijk via de telefoon en werd erg leuk geholpen. Wij zijn dus erg tevreden!

respectvolle dienstverlening.

De door mij tuintafel was tot mijn schrik helaas uitverkocht. Ik kreeg ongevraagd het aanbod op de hoogte te worden gesteld als de tuintafel weer leverbaar was. Zo gezegd, zo gedaan. Als Rotterdamse ben ik van geen woorden, maaf daden. Intussen staat de tafel fier in mijn tuin en genieten we enorm.

Mooie winkel en goede service

Super blij met onze barstoelen. Snel geleverd en keurig op afspraak bezorgd.

Heel veel inspiratie opgedaan bij Kees Smit!

De keuze is reuze, uiteindelijk een goede keuze gemaakt, bedankt!

Goede after sales

Adequaat en snel maar basis probleemniet opgelost

Uitstekend!

Geweldige ervaring, hulp en service.

Top kwaliteit

Voldoet geheel aan de verwachting. Mooie lounge set. Goede kwaliteit kussens. Net in huis dus moet nog getest worden. Ook nog een module extra besteld en kon hem supersnel ophalen in het filiaal Amerfoort. Zeer tevreden.

De service is zeer goed!

Nadat ik een bestelling had gedaan kwam helaas door de Corona het product niet binnen enkele dagen binnen. Als dank voor het geduld kreeg ik een hele mooie attentie. Dat was echt super geweldig!

Zeer goede service en klantenservice

Bij levering twee flessen teakolie had één fles een beetje gelekt en heb ik dit doorgeven om bij andere zendingen misschien anders in te pakken. Ik heb direct een nieuwe fles gratis opgestuurd gekregen zonder dat dit door mij was gevraagd. Dit is nu goede service en correct afhandelen van klachten.

Tot in de puntjes verzorgd!

Ondanks de brand werden de stoelen netjes volgens afspraak op een zaterdag geleverd. We werden vooraf keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering. Levering bij ons in het buitengebied is niet zo eenvoudig. We zijn dan ook heel tevreden.

Supersnelle bezorging van hele mooie teak deckchair met kussen; Top!

We hebben een deckchair en een madison kussen besteld voor een hele mooie prijs:was er binnen 2 dagen. Mooi producten, keurig verpakt. Ik kan dit bedrijf aanbevelen

Garantie was een probleem

We hebben in juli 2018 een complete tuinset gekocht met een tuintafel van Bellagio type follo 110cm. Maar binnen 2 jaar is door alleen de regen en iets kleins wat op de tafel stond de toplaag flink beschadigd. Heb hierover contact gehad met de klantenservice en na wat ellende is alles toch nog helemaal goed gekomen. We zijn nu zéér te spreken over de service van Kees Smit.

Slechte informatie en slechte service

Inmiddels is Kees Smit in actie gekomen. Het juiste product bleek toch in het magazijn aanwezig. Ik heb het voetenbankje gratis om kunnen wisselen tot mijn volledige tevredenheid.

Alles heel goed geregeld

Alles heel goed geregeld ook bij meerdere aankope

Iedereen heeft zich keurig aan de afspraken gehouden

Vanaf het begin was de communicatie duidelijk in alle opzichten. De orderbevestiging, de factuur, de afspraak over het uitleveren en het duidelijke montage instructiefilmpje. -Die was duidelijker dan de meegeleverde montagetekening. De inklapbare tuintafel voldoet aan alle verwachtingen.

mooie tuinset- slechte levering

De tuinset was en tafel zien er goed en degelijk uit. De levering was echter slecht: Slecht gestapelde vracht, waardoor de chauffeur MIJN gereedschap moest gebruiken om de vracht van elkaar los te maken. Vervolgens alles zelf mee uit te vrachtwagen moeten pakken. En toen de chauffeur vertrokken was er achter gekomen dat er geen tafelpoten bij de tafel zaten. Vervolgens gebeld met het transport bedrijf (half uur wachttijd) om te vragen of de chauffeur nog iets in zijn wagen had liggen. En daar werd er gereageerd als of ik een debiel was. Vervolgens Kees Smit gebeld (wachttijd 20min), en daar werd ik gelukkig wel fatsoenlijk geholpen. de tafelpoten werden de dag erop opgestuurd via postnl. Opzich fijn. maar Kees Smit zou eigenlijk terugbellen om de stand van zaken door te nemen. maar ipv daar van stond de postnl in een keer op de stoep met een loeizwaar pakket.

Super tevreden

Voor de 2e keer tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht, super tevreden, gewoon alles in 1x goed, totaal geen klachten.

Er waren wel veel wachtenden voor mij aan de telefoon maar op het moment dat ik aan de beurt was werd ik prima geholpen

Door de brand zijn we helaas een keer voor niets afgereisd naar Amersfoort, maar de service daarna, de bestelling, de leveringsduur en de ontvangst van een prachtige tuinset waren prima.

Goeie zaak

Mooie winkel goed personeel keurige levering al met al super tevreden !

Topbedrijf!!

Al eerder naar tevredenheid tuinmeubelen bij Kees Smit gekocht. Ook vorig jaar ons tuinset Forza in kleur zwart. Gekozen voor dit set omdat de uiteinden van de banken verstelbaar zijn. Toen na 1 seizoen 3 van de 4 drukveren hiervoor niet meer werkten, gevraagd om nieuwe veren. Kees Smit reageerde snel en ruilde onze hele set kostenloos om voor de nieuwste set hiervan met handmatig verstelbare uiteinden. Veel makkelijker en niet storingsgevoelig. Nu genieten we heerlijk op deze verstelbare banken. Wat een service! Dus topset, maar vooral TOPBEDRIJF!!

top geholpen

voordeel is als je zelf al weet wat je wilt en het is op voorraad wat meestal is dat geeft de score 10

Na onze aanschaf waren wij toch niet zo gelukkig met de tuinstoelen. Maar dit werd direct opgelost; wij mochten andere tuinstoelen uitzoeken. Prima service dus.

In 1 maand tijd de service van kees smit leren kennen, bijzonder goed

In de eerste instantie op donderdag dat de brand was geweest in 1 van de magazijnen, wat wij niet wisten, kwamen in almelo aan , werden goed ontvangen, maar konden onverrichte zaken weer naar huis. Maar wij overlegden onderweg in de auto dat we op 18 mei opnieuw naar Meneer Kees zouden gaan. Om alsnog onze aankoop van een nieuwe tuinset zouden doen. Wederom top ontvangen door 2 leuke dames ( o.a. Henriette). En zijn dik tevree met de mooie aankoop.

Professionele afhandeling van de bestelling en in de winkel goed geholpen

Comentarios sobre el Kiyoh