Netjes geholpen, ondanks Corona.

Telefonisch contact is een hel

Had een retour opdracht laten maken, maar krijg geen contact met vervoerder. Ben al een week aan wachten. Ben al drie dagen aan bellen, volgens mij hebben ze aandelen bij KPN. Na 30 min in de wacht gooien ze je eruit. Niet een keer wel 20 keer. Stuur je een mail, krijg je terug dat minimaal een week duurt voordat ze reageren Wat slecht

Zeer vakkundig en klantvriendelijke service.

Wij zijn al meerdere keren bij Kees Smith geweest en zijn elke keer erg goed geholpen. Hartelijk ontvangst, vriendelijk personeel en passend advies. Ook bij klachten is de service erg goed.

houden zich aan de levertijd

ik heb absoluut geen ding waar over ontevreden ben van de service en het product van Kees Smit.

De set voldoet aan onze verwachting. Mooie set

Goede ontvangst en deskundige voorlichting. En de aflevering correct op de aangegeven tijd.

Vorig jaar nieuwe loungeset en eerder gekocht. Bank binnen een jaar flink doorgezakt. Mail gestuurd met de foto’s en binnen drie weken is de bank omgeruild.

Geweldig mooi assortiment en super vriendelijk personeel!

Goede ervaring! Goed geholpen met juiste uitleg! Zeer vriendelijk!!

Vakantie in eigen tuin

Super vriendelijk geholpen ondanks de brand een snelle levering door een zeer behulpzame chauffeur alles in de achtertuin gezet en nu vakantie vieren in eigen tuin met de super mooie, luxe en zeer comfortabele tuinmeubels van Kees Smit. Wij zijn zeer tevreden klanten .

prima en correcte behandeling

in een woord goed

daar is maar 1 woord voor:super

Makkelijk te bestellen, goede website, duidelijke communicatie. Keurig afgeleverd. Door de brand misschien eenietsje later maar dat was ons duidelijk medegedeeld. Alles duidelihjk en keurig afgewerkt

mijn ervaring is ruim voldoende

levering duurde wat lang van wegen Corona en brand in het magazijn

Super service

Als er iets aan de meubels niet klopt wordt het altijd opgelost

Gewldig te woord gestaan

Kunnen geen producten leveren die heel zijn

Eerst bestellen me ouders een tafeltje daar hebben ze 4 moeten krijgen voor ze een heel tafeltje krijgen nou kregen wij een stoel ook stuk en dan beloven ze hem zo spoedig mogelijk om te wisselen nou als met spoed twee en een halve week is terwijl als je hem voor de eerste keer geleverd krijgt ook ongeveer twee weken moet wachten na dat je hem ook nog eens een paar weken daarvoor besteld had. Echt schandalig!! En dan heb je het ook gewoon nog eens over een stoel van 350 euro dus is ook nog eens een hartstikke dure stoel!! Oowja en als excuses sturen ze een vogelhuisje mee wat moet ik daar nou in godsnaam mee? Me ouders kregen als excuses een klein bijzettafeltje en die was niet eens compleet echt schandalig

Telefonisch slecht bereikbaar, leveringen niet compleet, bij een nalevering ontvang je niet de juiste spullen.

heerlijk

x

Goede service, zeer tevreden met de bestelling.

Ondanks de brand, toch mijn bestelling gekregen. Petje af voor dit bedrijf!

Veel geduld nodig, maar uiteindelijk wel oplossing

Ik schrijf deze review terwijl ik al 1:02:59 tijd in de wachtrij sta. Vorig jaar kochten wij een tuintafel Bellagio Lagundo 240cm met houten blad. Dit blad is niet massief en begint dan ook al binnen 1 jaar barsten te vertonen over de hele lengte van het blad. Hierdoor gaat het hout krom staan en ziet de tafel er niet uit. Gemeld bij Kees Smit en we konden wat nieuws uitzoeken. Met enthousiasme gingen wij naar de prachtige winkel in Amersfoort en vonden eigenlijk niets mooiers als alternatief. Na wikken en weken stond er 1 tafel wat het laatste showmodel bleek te zijn. Applebee Milou met een betonlook blad van 240cm. De tafel zag er goed en onbeschadigd uit, dus de omruiling kon in gang gezet. Zo net is de tafel geleverd (14:00 uur, terwijl de levering na 17:00 uur zou zijn, maar ok). Wat blijkt nu: er zitten 2 forse beschadigingen op het blad! de zijkant is beschadigd, waardoor je de onderlaag van het blad ziet. Daarom wil ik graag contact met de klantenservice hoe we dit nu weer kunnen oplossen. Bij het uitzoeken was de tafel niet beschadigd, want anders had ik dit nooit gekozen. Ik word hier behoorlijk moedeloos van. Uiteindelijk kwam ik na 5 kwartier aan de beurt en kon gelijk telefonisch een nieuwe omruiling gemaakt worden.

Zeer slecht Verkeerde geleverd en leveringstijd 10 ipv direct

Omdat ze een zeer verzorgde winkel hebben en gastvrij zijn hebben we een biohort 160 high kist donkergrijs besteld. Op voorraad dus lekker snel in huis dachten we. Helaas bleek dat de eerst volgende levering bijna twee later dan de besteldatum is. Is uitbesteed aan brink. Nu 28-05-2020 netjes afgeleverd. Blijkt de geleverde kist niet donkergrijs maar zilver te zijn. Dan maar even bellen om te zeggen dat ze het niet goed gedaan hebben wordt je na 2,5 uur wachten er uitgegooid met een bandje ..wij zijn op dit moment gesloten. En dat om 13:07 uur. Dus Niet op tijd Niet het goede geleverd Niet mogelijk te reclameren via de telefoon

Er wordt zeer snel en adequaat gereageerd en gehandeld.

Ondanks de brand die had plaatsgevonden bij het bedrijf werd mijn vraag meteen beantwoord en werd de bestelling zo snel mogelijk geleverd.

ondaks brand toch perfect geleverd

perfecte prijs kwaliteit

Zeer waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Ik heb 27-4 tuinkussens besteld 6 stuks. 3-5 zijn deze geleverd maar helaas geen 6 stuks maar 5 stuks. Na bellen kreeg ik te horen dat ze het uit gingen zoeken vervolgens hoor ik niets meer. Een dag later probeer ik ze opnieuw te bellen maar geen gehoor. Wegens brand zijn ze gesloten. Na anderhalve week eindelijk bericht dat ik mijn kussens retour kan sturen dus dit dan ook gedaan 15-5. Tot op de dag van vandaag heb ik geen geld retour ontvangen. Telefonisch is er geen doorkomen aan en je staat wel een half uur in de wacht. Op mail wordt niet gereageerd. Dus mensen koop niets bij Kees Smit!

goede service en kwaliteit

Ondanks de tegelslag met de brand bij Kees Smit is mijn bestelling tocht nog redelijk op tijd geleverd.

Voor tuinmeubelen gaan we eerst altijd bij kees smit kijken........ en kopen.

Volop keus, kwaliteit en goede informatie over het assortiment. Heel vriendelijk en goed geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Prima bedrijf, uitstekend product

We zijn ondanks een brand bij Kees Smit prima op de hoogte gehouden van onze bestelling en deze werd conform de mededelingen aangeboden bij de transporteur. De parasol is van prima kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen. Wel jammer is het beperkte aantal bezorgmoment van de transporteur, nadat Kees Smit het product had aangeboden bij de transporteur hebben we nog 9 werkdagen moeten wachten op de eerst mogelijke bezorgmogelijkheid.

Comentarios sobre el Kiyoh