Goee service

Geweldige communicatie ondanks de brand! Knap!!

Tuinbank die ik bestelde tussen de brand en het sluiten van de webshop werd toch zéér vlot geleverd! Echt knap om alles zo snel weer draaiende te hebben! Mails werden snel beantwoord! Klasse Kees Smit!!

Prima prpdukt en op tijd geleverd

Goed kussen

Snel geleverd, goed service

Product was snel geleverd. Bleek niet helemaal naar onze wens, maar klantenservice is zeer behulpzaam en terugsturen geen probleem.

Goede kwaliteit, goede service

Online gekocht op grond van duidelijke informatie waardoor het product aan de verwachtingen voldeed. Aflevering liep vertraging op door corona, maar we werden goed op de hoogte gehouden hoe het traject verliep.

Meedenken als de leveringstijd tegenvalt

Ik was erg teleurgesteld toen bleek dat de leveringstijd erg tegenviel, terwijl dit niet duidelijk was verteld. Na telefonisch contact prima opgelost door de spullen naar Amersfoort te sturen zodat ik ze toch nog op tijd kon ophalen.

Prima ervaring

Rond de tijd dat onze tuintafel geleverd zou worden is er een brand geweest in een van de de magazijnen Wij zijn precies op de hoogte gehouden van hoe alles verder ging verlopen en is onze tuintafel daarna zo snel mogelijk en op het door ons afgesproken tijdstip geleverd .

Grote keuze, prima kwaliteit en prijs.

Fijn winkelen daar, enorme keuze en de prijs is ook leuk ;-)

Goed in het geheel, slordig in de afronding

Goed bevallen. Echter werd het bezorgd door PostNL. PostNL gaf aan dat ik moest tekenen voor het pakje, maar levert het gewoon af bij een ander huis terwijl wij gewoon thuis zijn.

Link bezorger werkte niet. Mooi bankje en goede service

Dusseldorp link werkte niet en zorgde voor vertraging. Alleen bellen hielp. We misten 8 schroeven. Werden direct opgestuurd. Bleken achteraf in de bank te zitten (eerst losschroeven daarna met revetje weer vast).

Leuk bankje word al veel gebruikt

moesten er wel even op wachten maar het bankje bevalt goed. staat ook leuk in onze tuin.

Goed!

Ondanks de brand stoelen snel geleverd goede service

Is op tijd gekomen!

prima service ook vanwege aangeboden filmpje over hoe het in elkaar gezet moet worden!!

Goede ervaring

Prima advies via mail gekregen .het klopte precies . Levering was vertraagd door de brand .jammer maar uiteraard niets aan te doen

Ondanks de Corona drukte en dat er brand was geweest is onze bestelling binnen redelijke tijd afgeleverd.

Helemaal geweldig.

Mooie kwaliteit spullen en snel geleverd.

Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.

De tafel is volgens afspraak (via Brinks transport) geleverd. De avond voor de levering een bericht gekregen (tijdsslot van 2 uur gekregen).

Prima service bank zit heerlijk

Ik zou zo iemand anders aanbevelen om bij jullie meubelen te bestellen

Tevreden en overweeg nieuwe aankoop

Bij bestelling meteen vertrouwen dat ik een goede aankoop ging doen.

super service en mooi product

de loungebank + vuurtafel zijn geleverd door een vriendelijke medewerker. het zat zo in elkaar, jammer van het vele verpakkingsmateriaal. de bank zit heerlijk. het wassen fijn geweest als de hoes voor de vuurtafel iets dieper was geweest zodat oik met glas hij tot de grond kwam

Snell en correcte levering

Bijzet tafel kwam in stevige doos. Alles prima en in orde. Dik tevreden.

Fijne tuinbank

Jammer dat het door omstandigheden langer duurde dat het geleverd werd. Ik kreeg hier geen bericht van. De reden dat het langer duurde is voor mij compleet begrijpelijk. Dat er niet even een mailtje kwam en ik er op de site achter kwam was wel jammer. Montage was makkelijk en hij staat super mooi!

Gewoonweg een superwinkel! Wij zijn fan van Kees Smit Tuinmeubelen!

Ondanks de verwoestende brand die geweest is in één van de magazijnen van Kees Smit wisten ze toch onze 6 tuinstoelen vlot te leveren. De service is dikke prima en de kwaliteit van de geleverde goederen uitermate goed! Prijs kwaliteitsverhouding ook een dikke 10 waard! Bedankt KS. (Wij kochten 6x intenso Leone tuinstoelen)

Betrouwbaar bedrijf

Goed bereikbaar en eerlijk over wat wel en wat niet mogelijk is.

Perfect!!!

Vriendelijke service, raad ik aan!!!

Comentarios sobre el Kiyoh