Prima spullen, ruim assortiment

Ondanks de brand, toch nog snel onze parasol geleverd, prima service!

Voldoet volledig aan de verwachting

Goede ontwerpen, maakt het balkon echt af

Ik heb een hele serie bij elkaar passende tuinkussens voor op een balkon bankje gekocht, dat bankje is er enorm van opgeknapt, het staat vrolijk en het zit voortreffelijk.

Super ligstoelen. Prima geleverd

Mooie degelijke parasol voor mooi een mooie prijs

Kwaliteit en service

Genieten van onze mooie ligbedden! Correcte aflevering, goede kwaliteit!

online prima verlopen

Online bestellen is prima verlopen. Later in Amersfoort de kast kunnen bekijken.

Prima geregeld en op tijd

Alles zoals afgesproken en keurig afgeleverd op de juiste dag en tijd. Producten ook zoals gezien en zoals verwacht. Kortom zeer tevreden

Mooi tuinbankje prima levering prijs kwaliteit in verhouding

Beschadiging bij levering goed opgelost

Bestelling ontvangen maar 1 stuks beschadigd bij levering. Door drukte moeilijk telefonisch te bereiken, uiteindelijk 1 uur in de wacht gestaan. Maar het resultaat mag er wezen. Beschadigde stoel wordt gewoon omgeruild voor een nieuwe. Top afgehandeld

fantastico!!!

makkelijk op te zoeken wat ik nodig had, on line besteld en zeer vlotte nette bezorging. Ben heel tevreden.

2e ervaring, wederom goed!

2e ervaring, wederom goed!

Geweldig.

Ondanks de brand waarmee KeesSmit geconfronteerd werd vlak nadat mijn bestelling was geplaatst, verliep de levering zeer voorspoedig. En ook heel tevreden over het product.

Ondanks jullie problemen met de brand toch snelle levering

Goed prijs en levering

Goede service en alles keurig goed verpakt

Tuinset besteld begin mei door de brand iets later geleverd . Van de week bezorgd mooi op tijd en al les goed verpakt.

Fijn bedrijf met excellente service

Via internet een tuinset besteld, achteraf bleek op de dag dat de firma getroffen was door een grote brand. Als consument ben ik duidelijk geïnformeerd of de te verwachten vertraging. Eendimensionaal vriendelijke correspondentie met een duidelijk verwachtingsmanagement. Prima kwaliteit meubelen, helemaal top.

Ondanks brand een punctuele levering!

We genieten nu van onze banken: goede keuze, punctuele levering en prima nazorg!

Slechte communicatie, erg vertraagde levering

28 april besteld, uiteindelijk 20 mei geleverd. Zonder enige communicatie over vertraagde levering

Afspraken niet waarmaken

spullen zijn ongetwijfeld goed maar voordat ik überhaupt onze spullen kreeg was ik maar lief 6 mailtjes en 2 telefoontjes verder. Ipv 5 werkdagen duurde het maar liefst 6 weken en moest ik telkens bellen hoe de stand van zaken was en wanneer wij onze spullen zouden krijgen. Vanuit Kees Smit is er 0 initiatief getoond. Afspraken kunnen ze niet waarmaken! En dat is echt erg jammer. En bij bezorging zijn de spullen zo buiten neergezet terwijl ze zouden bellen als ze eraan kwamen. Ook dat is niet gebeurd.

Goede service en snelle levering

Ik had een bijzettafel voor in de tuin besteld. Dit ging prima. Echter door de brand in een van de magazijnen was de levering iets vertraagd. Ik werd prima op de hoogte gehouden en uiteindelijk kwam het tafeltje toch nog sneller dan verwacht. Het tafeltje voldeed echter niet aan mij verwachtingen en heb ik het retour gezonden. Ook dit proces ging soepel in mijn geld werd snel teruggestort. Uiteindelijk een nieuw tafeltje besteld waar ik erg tevreden over ben.

Goede service en afhandeling

We hadden de Forza Barolo tuinset gekocht. Alles conform tijdspad bezorgd. Na het openen van de doos van de voetenbank bleek deze erg beschadigd te zijn. Hierover contact opgenomen en konden deze binnen een paar dagen omruilen. Team Kees Smit toch bedankt voor de snelle service.

super service

Goede service ondanks de iets langere levertijd ivm de brand.....dit was overmacht voor het bedrijf en toch prima opgelost. De bezorging via Dusseldorp was netjes en klantvriendelijk. Fijn dat er extra mails werden gestuurd met onderhoud advies en instructie video over assemblage van de box.

Top!!

Nu twee keer bij Kees Smit geweest. Beide keren door dezelfde vriendelijke en eerlijke man (met een Limburgs accentje, denk ik) geholpen boven bij de tuinbank kussens. Echt een top service.

Top winkel

Bestelling in goede orde ontvangen. Website is duidelijk en mooi. Vriendelijke en nette bezorger die bestelling zelfs naar binnen bracht omdat het groot was. Prima service.

mooie tuinbank,aanwinst voor de tuin

tuinbank en kussen prima op tijd geleverd. Na enig puzzelen de bank vlot in elkaar gezet en al snel genietend op de bank gezeten.

Comentarios sobre el Kiyoh