Snel en netjes opgestuurd

Snelle service. Goede inhoudende reactie op mijn vraag binnen redelijke tijd ;daarna bestelling relatief snel bezorgd. Regelmatige updates over de staius van de bestelling

Heldere informatie, snel geleverd en geleverd wat is beloofd

Informatie makkelijk te vinden op de site, goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs tijdens de brand in 1 van de magazijnen. Aflevering ook conform afspraak.

De keuze was enorm,zeer behulpzaam personeel en niet opdringerig. Zou de mensen aanraden om hier te gaan kijken naar tuinmeubelen.

Ik vind Kees Smit geen fijn bedrijf samen met Jos Dusseldorp

Ik werd na de brand over mijn bestelling slecht geïnformeerd, alleen dat het ooit zou worden bezorgd door Jos Dusseldorp, met als je belt een kletspraatje van Henk Smit. Met Dusseldorp kun je ook geen afspraken maken. Beide bedrijven denken uit macht en houden alles in eigen hand en je hebt het maar te slikken. Ik vind het echt waardeloos. Ik koop niet meer bij Kees Smit.

Zeer goed!!

Aangenaam verrast door de goede kwaliteit van het product. Wist dat het teakhout was , maar dit zag er puntgaaf uit. De wijze van monteren was ook goed te doen. Goede kwaliteit materiaal.

Goed kreeg zelfs een leenaanhanger

prima ervaring

Ondanks problemen door brand, heeft Kees Smit Tuinmeubelen onze bestelling keurig weten af te handelen. De producten zijn top, de bestelling is goed verlopen. Prima dus.

Prima product en welwillendheid van het personeel. Meedenken en daaraan gevolg geven. Bedankt voor de service.

Top opgelost

Na te kort aan kussens van de bank na 5 beltje en toezeggingen tóch gekregen. En wat kussentjes voor op de bank gratis Gekregen voor het ongemak Top opgelost Dus toch een 8

Superservice en snelle levering!

Mijn eerste aankoop had ik verkeerd ingeschat. Ik kreeg na mijn mail daarover direct bericht terug en ook mijn reeds gedane aanbetaling werd geretourneerd. Mijn tweede aankoop was goed en werd ruim binnen de aangekondigde tijd geleverd. Ik ben er supertevreden over.

Van bestelling tot levering uitmuntend verzorgd!

Bestelling en levering zeer goed verlopen en zorgvuldig verpakt dus geheel zonder beschadiging aangekomen.

Fijn bedrijf, goede communicatie

Zelfs als een bestelling niet helemaal goed is aangekomen en het bedrijf staat letterlijk en figuurlijk in brand lossen ze het probleem op. Dank daarvoor en hopelijk is de schade in jullie magazijn meegevallen

Mooie tuinmeubelen tegen redelijke prijzen

Vriendelijk personeel, behulpzaam en dus goede service. Duidelijke communicatie na foutieve facturatie.

Ondanks dat er brand is geweest en de bereikbaarheid er even heeft uitgelegen hebben ze mijn bankje toch netjes kunnen afleveren.

Veel keuze en goede kwaliteit

Voldoende keus om de juiste keuze te maken met een goed advies

Prettig, klantvriendelijkheid.

Goed bedrijf

Aardig personeel, goede service.

Mooie collectie, goede service

Ik kocht een teakhouten tuinbankje voor mijn kleinkinderen. Hoewel ik volgens de geldende bezorgtermijnen (Corona) er niet op mocht rekenen, hebben de medewerkers er alles aan gedaan om het bankje voor moederdag te leveren. En dat is gelukt! En het is een prachtig bankje!

perfecte service en vriendelijk en desksundig personeel

perfecte service inzake de afhandeling van de bestelling na de brand!

Persoonlijk en ervaren

Wij komen graag bij Kees Smit. Het advies wat we gekregen hebben voor onze tuinmeubels was eerlijk. Er werd rekening gehouden met ons budget en meegedacht over de mogelijkheden

Mooi product en goede service

Ondanks de brand en vertraging zeer tevreden met de service en communicatie. Product is top

Garantie

Wordt prima opgelost.

Zeer goede klantenservice

Aandacht in de winkel en goede uitleg van de producten!

ondanks de brand alles netjes verzorgd

Het leveren liet wel even op zich wachten, maar dat in deze coronatijd en daarbovenop de pech van een grote brand bij het bedrijf lijkt me iets waar je begrip voor op moet brengen. Goede instructiefilm ivm het in elkaar zetten van de box kregen we via mail netjes toegestuurd. Kortom complete service ook bij het afleveren goede info over het verloop ervan.

Jullie zijn zo gast vrij en vriendelijk wie je ook aan spreekt, altijd een passend antwoord. Ga zo door dan worden jullie nog groter. Vriendelijke Groet

Comentarios sobre el Kiyoh